Maš prav, jaz tudi, ker se bodo zacele take brezvezne debate in na koncu se kreganje, ker nekdo verjame enemu, nekdo drugemu, saj to je normalno, ampak ni potrebno tu med nami.RR wrote:Js bi take topice zbrisu...
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Res je, imam tudi filing, da je bil ta topic odprt v smislu, kaj se dogaja v SLHT, kar nas pa navsezadnje nič ne briga...le ustvarjamo trenja med klubiAly wrote:Maš prav, jaz tudi, ker se bodo zacele take brezvezne debate in na koncu se kreganje, ker nekdo verjame enemu, nekdo drugemu, saj to je normalno, ampak ni potrebno tu med nami.RR wrote:Js bi take topice zbrisu...
Lp,Aly
Trenja se začnejo s takimi odgovori na topic. Pa čeprav samo "dobro hočete". Če ne bi noben komentiral, bi šlo v eni uri v pozabo. Če se pa zdaj piše o ne vem kakšnih "sporih med klubi", ker je 1 (EN!) uporabnik foruma iz neznanih vzgibov objavil, da je forum shakan (kar se lahko zgodi vsakomur!), se bo pa mogoče res generiral kakšen spor.RR wrote:Res je, imam tudi filing, da je bil ta topic odprt v smislu, kaj se dogaja v SLHT, kar nas pa navsezadnje nič ne briga...le ustvarjamo trenja med klubiAly wrote: Maš prav, jaz tudi, ker se bodo zacele take brezvezne debate in na koncu se kreganje, ker nekdo verjame enemu, nekdo drugemu, saj to je normalno, ampak ni potrebno tu med nami.
Lp,Aly
Topic ostane. Da ne bo kdo potem rekel, da se kaj prikriva (kao!), če ga zbrišemo
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
Kaj bi se naj prikrivalo? Saj ni nič takega tam.G-4S wrote: Trenja se začnejo s takimi odgovori na topic. Pa čeprav samo "dobro hočete". Če ne bi noben komentiral, bi šlo v eni uri v pozabo. Če se pa zdaj piše o ne vem kakšnih "sporih med klubi", ker je 1 (EN!) uporabnik foruma iz neznanih vzgibov objavil, da je forum shakan (kar se lahko zgodi vsakomur!), se bo pa mogoče res generiral kakšen spor.
Topic ostane. Da ne bo kdo potem rekel, da se kaj prikriva (kao!), če ga zbrišemo
Vse kar nastaja je spet en kr neki topic.
Jaz bom zakleno tole.
Če koga moti se naj pa pritoži.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Nič. Zato sem pa dal "kao!" v oklepajR type wrote:Kaj bi se naj prikrivalo?
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
Information
Moderators