Uporabnik
Tukej je pa tud mene prjelo d si nek tazga kupim :shock:
Uporabnik
_SKOT_ wrote:Tukej je pa tud mene prjelo d si nek tazga kupim :shock:
Mogoče bo še kerga, če bojo zraven špila še dirkaške rokavice 8)

"The Europeans and Japanese will get their driving gloves on the game this year, but Yamauchi asked us to solicit fan feedback. They said they'll be evaluating fan interest to see if a US and Canada version makes sense."

ferrari na progi:

http://www.gametrailers.com/player/24082.html
Uporabnik
KSI wrote:Tokrat si lahko ogledamo akcijo na treh dirkališčih: Daytoni, Fuji Raceway in Suzuki. Pri prvi so prisotni razni grafični hrošči, kot zelo opazno spreminjanje detajlov na približujočih avtih, vendar pa obe japonski stezi pokažeta povsem drugačen obraz.
http://www.gamersyde.com/stream_4781_en.html
Uporabnik
TomyBoy si že kej probu demo tega špila? Kak se ti zdi? Js komi čakam, da odklenejo Lexus IS-F, ker ga ne morm več gledat tak bi ga probu :oops:

Lp
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Admin desu.
niiiiiiiiice 8)

Čez 1 mesec mam RD tako da.... feel free to give me a ps3 :D

anyone? :cry:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Brake Master
Vsak na forumu da 1uer , enih 500 že "redno" spremla forum :lol: :lol:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
Dans so v demu te igre odklenli Lexusa IS-F, Mazdo Atenzo in končno Skyline-a v končni obliki....armaturka pr skyline je :twisted:. Navdušu me je zvok avta...prav bobni.

Lp
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
The full version of the game is due to arrive around Christmas 2008 and, again, details are yet to be confirmed. We have been told to expect around 900 cars and, of course, our track.
Uporabnik
Praukar so odklenli še novo Imprezo :D
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Uporabnik
Kakšna je podpora pri tem špilu za volan G25 ?

Namreč v večini iger ne dela FF pri omenjenem volanu.
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
ModeratoR
fak kok tehnologija napreduje....za tole stvarco bi se pa ze splacal kupt PS3. **** da en mesec ne kupim nic za avto, pa si tole ubodm...
Perko, al pa ce z rokom skup kupmo, sam pol bomo cele dneve pr njemu visel, s tem da nic v delavnici ampak, samo za PS3jem :twisted: :twisted:
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Uporabnik
OK ta špil je bolan!sam zarad tega se splača kupt PS3,če ne zarad druzga 8)
Smile now,cry later
Uporabnik
Mi je že žau, da sm tist posnetek pogledu :? Ta volan je draaag :cry: . Ampak dobr :D Upam, da bo do izida tega špila kej padla cena volana.

Lp
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabnik
Sej tut pride nov volan, ker Kazunori Yamauchi prav da se da še velik stvari izbolšat na G25. Pomoje bo še dražji kot pa G25.
Uporabnik
jz mam volanček ki je originalen od GT za PS2, in morem rečt da mu ne fali 0. kolega ima g25 in se čuti razliko, sam če gledam razliko v ceni se ne splača. je preeeee draaaag za tisto kar je. in verjemte, da menjalnik in sklopka bi bla zanimiva prve 2 uri igranja, potem pa jih ne bi uporabljali več.
Uporabnik
Uporabnik
LP

Evo nisem si mogel kaj danes sem kupil PS3,cakam sedaj da izide GT5. 8) 8) 8)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels