Insane
chrisic wrote:no ker je vti odšel od hiše je tle pri meni končala victoorjeva 954.

je pa že minimalno modificirana ;)

Image

LP, chris
Tale 954 je fenomenalen motor. Kolega je bil čist navdušen. Sploh če gledaš da je že v letih pa še zmeraj en najbolj posrečenih kombinacij športnosti in vsakodnevne uporabnosti za voznika.

Dobro si nabavil. Pa še barva mi je všeč. 8)

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Dinotti wrote:
Dinotti si bil danes na zbiljah z cbr-ko maybe?? Sm vidu enga k je mel točno tako...zanimiva poslikava, to ni original verjetno?
Ja šu sm se s punco mal pelat,pa sva se ustavla,še pr Zbiljskem jezeru.Too much folka!!!Ene 15 minut sm biu ,pa sm šu :wink:
Farba je orginal,sam dal se mi je,pa sm svetlečo samolepilno folijo mal zrezu na trakce pa polepu.Men se zdi kr uredu :D
S čim si pa ti biu?Ene par motoristov je pa blo dol.
Jst sm biu s prijateljevo hondo cbr, je bla tm gor parkirana, zraven pa nova r6 v modri barvi, ravno tako od kolega. Smo sedeli za prvo mizo dol in obcudovali tvoj motor ko sta se pripeljala :D
Uporabnik
no pa se moja honda cbr 600 fs rossi :twisted: upam d bo se naprej tko lepo delala kot danes ko sem jo pripeljal domou

Image

Image
--> honda crf 450r 12
Uporabnik
Jst sm biu s prijateljevo hondo cbr, je bla tm gor parkirana, zraven pa nova r6 v modri barvi, ravno tako od kolega. Smo sedeli za prvo mizo dol in obcudovali tvoj motor ko sta se pripeljala
Ja kaj maš pa občudovat :D ,sej je ista k vaša cbr-ka.Ja sej sm vas vidu.Ker si pa ti?Vem,da je biu en z enodelcem Spidi,ztega sm si zapomnu,pa še z fitnesa ga navidez poznam :D
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Dinotti wrote:
Jst sm biu s prijateljevo hondo cbr, je bla tm gor parkirana, zraven pa nova r6 v modri barvi, ravno tako od kolega. Smo sedeli za prvo mizo dol in obcudovali tvoj motor ko sta se pripeljala
Ja kaj maš pa občudovat :D ,sej je ista k vaša cbr-ka.Ja sej sm vas vidu.Ker si pa ti?Vem,da je biu en z enodelcem Spidi,ztega sm si zapomnu,pa še z fitnesa ga navidez poznam :D
Jst sm biu un k je sedel nakonc mize, na levi strani iz tvoje perspektive. Iz fitnesa pa možno, vsi k smo sedel za mizo hodmo na fitnes :D
Uporabnik
O sami bilderi:)Sa,.danaute k un v tvojmu avatarju :D
Uporabnik
hehe ta v moje avatarju je hodu tut v ta fitnes, ki ga verjetno ti mislis (tivoli)...pa jst bom tut tja zacel verjetno hodit...
Uporabnik
Prvič sm tm se vpisu leta 93 se mi zdi :D Vsi bilderji takratne scene so takrt tm bildal,še Eve Pogaćnik se spomnim :wink:Njega se pa nazadnje spomnim,da je šepal tm ene 2003-4 nism zih.
Uporabnik
Ja ja, Eva pogačnik je zdej v Sportclubu na kodeljevem...bilder pravi ja :lol:
Uporabnik
ceprav sem verjetno mal faliu temo pa vseeno a mogoce ve kje bi dubu tuv za izpuh za akrapoviča ? sem ga ze povsod iskau a ga ne najdem ... :?
--> honda crf 450r 12
Uporabnik
matej_m_honda wrote:ceprav sem verjetno mal faliu temo pa vseeno a mogoce ve kje bi dubu tuv za izpuh za akrapoviča ? sem ga ze povsod iskau a ga ne najdem ... :?
Težka bo...pokliči gor,pa jih vprašaj :?:
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Uporabnik
še moja nova pridobitev.... upam da bo dolgo cel :lol:
Image
Uporabnik
nor Suzuki :shock: zakon barvna kombinacija

btw: upam da bojo obedve ostale dolgo cele :D
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabnik
Moj Gxxerček K4 600...

Serijsko razn glasnga akrapota in v akciji Rakitna...

Image

Tkole zgleda, kadar je oblečen za na pisto...

Image

Tkole naj bi pa zgledal v bližnji prihodnosti....

Image

Se vidmo kej na cesti :)
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels