Uporabnik
Meni je pesem OK. Kar mi ni blo OK je 2.mesto Ukrajine...:roll:

OK mi je bila tudi pesem recimo Albanije, ki ni prišla v finale. Pa za moje pojme ni bila slaba.

Eurovision - Albania

Tak da če zmagaš na Euroviziji, zame ne predstavlja nekega dosežka, s katerimi bi se lahko hvalil. Zmagovalec je v večini izbran tako, da še vedno ostaja vse zanimivo za vnaprej... glejte lansko leto...bi zmagali Lordi, če ne bi Eurovizija že bila preveč monotona in dolgočasna? Dvomim...
[size=84][color=red][b]HONDA[/b][/color][/size] [size=84][color=black][b]Accord Tourer[/b][/color][/size] [size=84][color=black][b]2.0 Sport[/b][/color][/size][size=84] [/size]
Insane
miška wrote:
R type wrote: Kar se tiče kregarije pa: če se tema postavo pod ostalo ne bo nič resnega iz nje.

LP
a pol zdaj ko je slika, boš prestavil temo v Slike, pa ne bo takšnih komentarjev??
Ne prestavil jo bom v smeti in je zadeva rešena.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
K kokosi ste,vse bi vas zaklau pa naredu chicken-a iz vas pa postregel folku v Mcdonaldsu. :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
miška wrote:
R type wrote: Kar se tiče kregarije pa: če se tema postavo pod ostalo ne bo nič resnega iz nje.

LP
a pol zdaj ko je slika, boš prestavil temo v Slike, pa ne bo takšnih komentarjev??

Image
*****, pa tko ni slaba za blowjob :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Alexzander The GREAT wrote:K kokosi ste,vse bi vas zaklau pa naredu chicken-a iz vas pa postregel folku v Mcdonaldsu. :lol: :lol: :lol:
Men ne, mene ne, ker jaz sem se premlada :lol: :lol: :lol: :lol: citaj: PiLLLe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked

Information

Moderators

Blue Angels