On je zato na forumuNitro83. wrote:cazanova ne vem kaj nekaj stokaš![]()
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
in da dam tudi js svoj predlog(mnenje), da je to brez veze...G-4S wrote:On je zato na forumuNitro83. wrote:cazanova ne vem kaj nekaj stokaš![]()
ce pa ne locis mnenja od stokanja,kaj naj povem...
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Zakaj?Zverinc wrote:Jaz predlagam da se forum preimenuje v Civic forum
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
TDi rubriko dodajte, to obvezno ...

Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Če si odpreš podforum Predstavitev avtomobilov in motociklov lahko vidiš, da na tem forumu prevladujejo civici.Rok wrote:Zakaj?Zverinc wrote:Jaz predlagam da se forum preimenuje v Civic forum
S,RS
Imenuj se pa naj "Traktor klan"Vrtelo Letelo :) wrote:TDi rubriko dodajte, to obvezno ...![]()
![]()
![]()
![]()
Alone on world
Med iskanjem teme sem uporabil "iskanje" in kjer določiš po katerih podforumih iščeš ni nikjer razvidno ali je podforum od "PRODAM" ali "KUPIM" .forumi recimo "rezervni deli in oprema..." pa so podvojeni. Se to da rešit? Sicer me ne moti preveč,samo povem opazko.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Kakor jaz vidim ni nič podvojeno je lepo popredalčkan...

AHa, vidim da samo modi in admin tako vidimo...

Bom raziskal
Bom raziskal
OK, zdaj naj bi delalo in bi moral videt tako kot na moji sliki.

A lahko nekdo prosim prekine moj monolog

men dela, sam to si tko al tko vedu, sem pa prekinil monolog
torej naj nekdo drug pove al je ql al ne :p
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Meni pa podforum : Nadomestni deli in dodatna oprema (ostala vozila) , skozi sveti kot neprebran, čeprav ko ga kliknem ni nič neprebranega, pa pol še kr sveti rdeče... a si me razumel? 
klikni zgoraj desno "označi vse forume kot prebrane" in poročaj če še kaže... če še kaže še osveži stran (F5)geggy wrote:Meni pa podforum : Nadomestni deli in dodatna oprema (ostala vozila) , skozi sveti kot neprebran, čeprav ko ga kliknem ni nič neprebranega, pa pol še kr sveti rdeče... a si me razumel?
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
men tut na mojem laptopu že prebrane topice še kr označuje rdeče,kot da niso prebrani včasih...
na domačem compu tega ne dela, ne vem kako to...sicer se pa odznači tak ko si reku, klikneš"označi vse forume kot prebrane"...
na domačem compu tega ne dela, ne vem kako to...sicer se pa odznači tak ko si reku, klikneš"označi vse forume kot prebrane"...
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334
HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334
HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Dela,super!CRX_delsol wrote:OK, zdaj naj bi delalo in bi moral videt tako kot na moji sliki.![]()
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Ja sej kasneje sm probal se to pa ne kaze vec, mi pa vedno isti topic tko delaRok wrote:klikni zgoraj desno "označi vse forume kot prebrane" in poročaj če še kaže... če še kaže še osveži stran (F5)geggy wrote:Meni pa podforum : Nadomestni deli in dodatna oprema (ostala vozila) , skozi sveti kot neprebran, čeprav ko ga kliknem ni nič neprebranega, pa pol še kr sveti rdeče... a si me razumel?
Najprej bi pohvalu form, ker je res dožveu potrebno obnovo, ki je zo dobr ratala. Moti me pa sledeče:
- V tisti sliki zgoraj ni nobenega civica 4 ali 5 gen ter crx 2 gen, ki so vsi honda klasiki in ene od prepoznavnejših hond. Verjetno vse bolj prepoznavne od tistih na sliki.
- Skoraj vsak pm mi gre najprej v odhajajoče in tam vegetira tut par dni preden se dejansko pošlje (imam dovolj prostora v vseh mapih)
- Ne kaže št. postov posameznega uporabnika, kar me večkrat zanima ko prebiram kak post, ki mi pade v oči.
- V tisti sliki zgoraj ni nobenega civica 4 ali 5 gen ter crx 2 gen, ki so vsi honda klasiki in ene od prepoznavnejših hond. Verjetno vse bolj prepoznavne od tistih na sliki.
- Skoraj vsak pm mi gre najprej v odhajajoče in tam vegetira tut par dni preden se dejansko pošlje (imam dovolj prostora v vseh mapih)
- Ne kaže št. postov posameznega uporabnika, kar me večkrat zanima ko prebiram kak post, ki mi pade v oči.
My car/motorcycle , my temple.
Information
Moderators