Fotr Admin
Re: Nov podforum
Nitro83. wrote:cazanova ne vem kaj nekaj stokaš :shock:
On je zato na forumu :lol:
Uporabnik
G-4S wrote:
Nitro83. wrote:cazanova ne vem kaj nekaj stokaš :shock:
On je zato na forumu :lol:
in da dam tudi js svoj predlog(mnenje), da je to brez veze... :wink: aja pa ne hodim na bmw form.. :P
ce pa ne locis mnenja od stokanja,kaj naj povem... :bruh:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
Jaz predlagam da se forum preimenuje v Civic forum :)
S,RS
Major Painintheass
Zverinc wrote:Jaz predlagam da se forum preimenuje v Civic forum :)
Zakaj?
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
TDi rubriko dodajte, to obvezno ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Rok wrote:
Zverinc wrote:Jaz predlagam da se forum preimenuje v Civic forum :)
Zakaj?
Če si odpreš podforum Predstavitev avtomobilov in motociklov lahko vidiš, da na tem forumu prevladujejo civici. :) Vmes je kak accord ali prelude, pa še kaj se najde... ampak večinoma sami civici
S,RS
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:TDi rubriko dodajte, to obvezno ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imenuj se pa naj "Traktor klan" :lol: :lol:
Alone on world
Uporabnik
Med iskanjem teme sem uporabil "iskanje" in kjer določiš po katerih podforumih iščeš ni nikjer razvidno ali je podforum od "PRODAM" ali "KUPIM" .forumi recimo "rezervni deli in oprema..." pa so podvojeni. Se to da rešit? Sicer me ne moti preveč,samo povem opazko.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Admin desu.
Kakor jaz vidim ni nič podvojeno je lepo popredalčkan...

Image
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Admin desu.
AHa, vidim da samo modi in admin tako vidimo... :shock: :evil:

Bom raziskal :wink:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Admin desu.
OK, zdaj naj bi delalo in bi moral videt tako kot na moji sliki. :wink: :mrgreen:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Admin desu.
A lahko nekdo prosim prekine moj monolog :lol: :lol: :mrgreen:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
ModeratoR
men dela, sam to si tko al tko vedu, sem pa prekinil monolog :D torej naj nekdo drug pove al je ql al ne :p
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
dela 8)
The Power of Dreams

http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=44819
Uporabnik
Meni pa podforum : Nadomestni deli in dodatna oprema (ostala vozila) , skozi sveti kot neprebran, čeprav ko ga kliknem ni nič neprebranega, pa pol še kr sveti rdeče... a si me razumel? :D
Major Painintheass
geggy wrote:Meni pa podforum : Nadomestni deli in dodatna oprema (ostala vozila) , skozi sveti kot neprebran, čeprav ko ga kliknem ni nič neprebranega, pa pol še kr sveti rdeče... a si me razumel? :D
klikni zgoraj desno "označi vse forume kot prebrane" in poročaj če še kaže... če še kaže še osveži stran (F5)
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
men tut na mojem laptopu že prebrane topice še kr označuje rdeče,kot da niso prebrani včasih...
na domačem compu tega ne dela, ne vem kako to...sicer se pa odznači tak ko si reku, klikneš"označi vse forume kot prebrane"...
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabnik
CRX_delsol wrote:OK, zdaj naj bi delalo in bi moral videt tako kot na moji sliki. :wink: :mrgreen:
Dela,super!
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabnik
Rok wrote:
geggy wrote:Meni pa podforum : Nadomestni deli in dodatna oprema (ostala vozila) , skozi sveti kot neprebran, čeprav ko ga kliknem ni nič neprebranega, pa pol še kr sveti rdeče... a si me razumel? :D
klikni zgoraj desno "označi vse forume kot prebrane" in poročaj če še kaže... če še kaže še osveži stran (F5)
Ja sej kasneje sm probal se to pa ne kaze vec, mi pa vedno isti topic tko dela :)
Uporabnik
Najprej bi pohvalu form, ker je res dožveu potrebno obnovo, ki je zo dobr ratala. Moti me pa sledeče:
- V tisti sliki zgoraj ni nobenega civica 4 ali 5 gen ter crx 2 gen, ki so vsi honda klasiki in ene od prepoznavnejših hond. Verjetno vse bolj prepoznavne od tistih na sliki.
- Skoraj vsak pm mi gre najprej v odhajajoče in tam vegetira tut par dni preden se dejansko pošlje (imam dovolj prostora v vseh mapih)
- Ne kaže št. postov posameznega uporabnika, kar me večkrat zanima ko prebiram kak post, ki mi pade v oči.
My car/motorcycle , my temple.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels