Uporabnik
Boby wrote:
Domzalcan wrote:@Boby, a veš kaj swifty čaka? Na maj :)
Reko bi ti ja , al ne smem , k bi me zbou k prasca Image

Enkrat bom zihr vozu bus,zdej točn ne morem obljubit kdaj,prvo se morajo vse stvari urediti glede stanovanja,uselitve itd...pol pa lahko začnem razmišljat o zamenjavi šihta.

Mi je pa ful zakon tale vrtelc linija do vrhnike,zdej sm biu malprej na furi,ma super use,dec rastura,busi dobri,jutr greva pa še mau do Logatca,čas ful hitr mine 8)
Uporabnik
Tako je 8) :P
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:Tako je 8) :P
Sorry tastar,do zdej sm biu na 14ki z bobyem,dec me ni hotu vn spustit,sm mislu da bom obolu :lol:

Delam šele v četrtek,pa te pokličem za kak logatec drive 8)
Uporabnik
Komot, jst sem popoldne cel teden :P 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Swifty wrote: Sorry tastar,do zdej sm biu na 14ki z bobyem,dec me ni hotu vn spustit,sm mislu da bom obolu :lol:
:f_sla:
Vrtelo Letelo :) wrote:Komot, jst sem popoldne cel teden :P 8)
Ni meu cajta "sploh", je pr men "gricku" karte Image
Uporabnik
Swifty wrote:
Eddy wrote:Ga čist razumem....ni te po cele tedne,samevaš v kamijonu in se pelješ max 90km/h. Vikende si doma,pa vseeno nimaš nič od življenja. plače so sicer dobre,ampak večina jih plačuje minimalca na račun,ostalo gotovina-krediti nemogoči. na koncu ugotoviš da denar ni sveta vladar,in da se splača delat enostavna dela da preživiš veliko časa doma,z familijo in prijatelji...

8)

to si lepo napisal,podpis pod tole 8)

domzalcan bos dal prosnjo na LPP pol :?:
Swifty to sem ti tudi jaz sam povedal,probaj se spomnit. 8)
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote: Sorry tastar,do zdej sm biu na 14ki z bobyem,dec me ni hotu vn spustit,sm mislu da bom obolu :lol:
:f_sla:
Vrtelo Letelo :) wrote:Komot, jst sem popoldne cel teden :P 8)
Ni meu cajta "sploh", je pr men "gricku" karte Image

Učer smo šli z vrtelcem do vrhnike,tko da sm si useen najdu čas za dobrog druga 8)
Uporabnik
Swifty to sem ti tudi jaz sam povedal,probaj se spomnit.

Spomnem se in prov si meu :)
Uporabnik
Dinotti tenks za une dve kavice :lol:
Uporabnik
Ni problema :D Tnx,ker si mi posodu money za malicu :D :D
no da mal poročam,kako je stanje.zdj je že 5 mescev odkar sm v LPP:ju.Plača naspram avtošoli je bogovska in živcev tud mam več,zaenkrat :wink: .Šiht je kr kul,sam te babetine mi kdaj živce dvignejo.promet je pa itak v p...i!!
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
No problemo :wink:

Blago rečeno, a ne Dino :P
P.S.Čak da sonček posije 8) pol šele pride trplenje- sploh na 27ki :lol:
Uporabnik
a zarad babetin ali prometa?mislš oboje :D :D
Uporabnik
Dinotti wrote:a zarad babetin ali prometa?mislš oboje :D :D
Predvsem dekolteji pa minike :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
hahahahha :D :D :D :D
Uporabnik
ja fantje vidm da je tuki bla ena debata o ženskah, naših minikah in dekoltejih....pa tale dinotti mau glasn da mu babetine mau učasih živc dvignejo, sam pomoje mu jih je pa pa fajn gledat ( če seveda z izrazom babetine ni mislu unih starih bakic hehe ) :lol:
one and only
Uporabnik
Babetine so stare babe Cirka od 40 let pa naprej:D :D
Uporabnik
ok :D :lol:
one and only
Uporabnik
takura hira :twisted:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabnik
kaj je zdj to hehe..zadnje čase sem na mestnih busih opazila kar nekaj lušnih mladih ( mlajših ) voznikov :D zgleda da se bomo mau več vozili z busi če bojo taki vozniki hehe.... pa če je ker od teh mladih nj rukne gor kšno slikco :D :wink:
one and only
Uporabnik
Kere mate .... :lol:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels