Mislm da je še, pa v vseh je akcija.
Lp
Moram rečt, da sem razočaran nad žarnicami Osram H7 Night Breaker Plus. Prva je crknila po vsega cca.7000 prevoženih kilometrih oz. po cca. 4.mesecih
Originalne žarnice pa so mi držale cca.39.500km oz. slabi 2 leti! Za to, da svetijo malo boljše se mi ne zdi več vredno dat toliko denarja.. 
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Jest sicer že lep čas furam nightbreaker-ja, in sicer brez oznake PLUS. ne smem omenit, da menjam žarnice na vsake dva meseca. Na let pokurim 5 kompletov, kar je res kr mal huda. Me prav zanima če PLUS kaj dalj zdržijo.honda.ctdi wrote:Moram rečt, da sem razočaran nad žarnicami Osram H7 Night Breaker Plus. Prva je crknila po vsega cca.7000 prevoženih kilometrih oz. po cca. 4.mesecihOriginalne žarnice pa so mi držale cca.39.500km oz. slabi 2 leti! Za to, da svetijo malo boljše se mi ne zdi več vredno dat toliko denarja..
Bom za hec probal še mtec super white, da vidim, če so kaj boljše.
5 kompletov na leto?!? Oprosti, ampak ti si nor..agerg wrote:Jest sicer že lep čas furam nightbreaker-ja, in sicer brez oznake PLUS. ne smem omenit, da menjam žarnice na vsake dva meseca. Na let pokurim 5 kompletov, kar je res kr mal huda. Me prav zanima če PLUS kaj dalj zdržijo.honda.ctdi wrote:Moram rečt, da sem razočaran nad žarnicami Osram H7 Night Breaker Plus. Prva je crknila po vsega cca.7000 prevoženih kilometrih oz. po cca. 4.mesecihOriginalne žarnice pa so mi držale cca.39.500km oz. slabi 2 leti! Za to, da svetijo malo boljše se mi ne zdi več vredno dat toliko denarja..
Bom za hec probal še mtec super white, da vidim, če so kaj boljše.
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
No, da spet o udim temo!
Sprobal mtec-ove (kupljene od nekoga iz foruma) pa ni zdzala nitit mesec ni! Da ne omenjam da ta mtec ni niti pol k***a vredna, al je pa sam ponaredek. Tudi to je mozno.
Spet sem pptem dal notri nightbreaker, pa ej to ne mors verjet!!! To je zakon v primerjavi z mtec. Jest ne odstopam! Nightbreaker je zame dalec, dalec najboljsa zarnica! In ker ker je zivl. Doba res dokaj kratka (cca 2 meseca), me zanima za tiste, ki ste ze pred casom kupili nightbreaker plus, ce res kaj dalj zdrzi, in kaksna je v primerjavi z navadnim nightbreaker?
Sprobal mtec-ove (kupljene od nekoga iz foruma) pa ni zdzala nitit mesec ni! Da ne omenjam da ta mtec ni niti pol k***a vredna, al je pa sam ponaredek. Tudi to je mozno.
Spet sem pptem dal notri nightbreaker, pa ej to ne mors verjet!!! To je zakon v primerjavi z mtec. Jest ne odstopam! Nightbreaker je zame dalec, dalec najboljsa zarnica! In ker ker je zivl. Doba res dokaj kratka (cca 2 meseca), me zanima za tiste, ki ste ze pred casom kupili nightbreaker plus, ce res kaj dalj zdrzi, in kaksna je v primerjavi z navadnim nightbreaker?
ok pri meni je ravno obratno... prej sem imel noter nightbreaker, zamenjal z mtec in niti pomislim ne več, da bi šel nazaj... tudi crknila še ni nobena po slabih 2 mesecih uporabe...
VTEC - učinkovito blaži stres...
Js sem preden sem prodal avto kupil te nightbreaker plus, ker mi je obična nightbreaker crknila, tako da ne morem podat ocene o tem koliko zdržijo, jih pa imam sedaj na polici 2xplus ter 1x obično in mi že pou leta držijo hehe
PS: rabi kdo?
PS: rabi kdo?
Zanimivo!
Jst mam night breakerje že več kot pov leta v avtu, pa mi ni še zaenkrat nobena crknila.
Jst mam night breakerje že več kot pov leta v avtu, pa mi ni še zaenkrat nobena crknila.
Honda Integra DC2 TypeR
dejte si zapomnt da so te casi odvisne predvsem od tega kolikokrat se vozite....
ce imate zarnice v avtu s katerim se vozite 2x na teden bodo zdrzale dlje kot s tistim s katerim se vozite vsak dan, ali pa samo tako da veckrat prizigate luci.
Lp
ce imate zarnice v avtu s katerim se vozite 2x na teden bodo zdrzale dlje kot s tistim s katerim se vozite vsak dan, ali pa samo tako da veckrat prizigate luci.
Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
ja no, jst se vozim vsak dan v tednu, pa še zmeri delajo tolk časa.Devil wrote:dejte si zapomnt da so te casi odvisne predvsem od tega kolikokrat se vozite....
Lp
Honda Integra DC2 TypeR
[quote="agerg"]No, da spet o udim temo!
Sprobal mtec-ove (kupljene od nekoga iz foruma) pa ni zdzala nitit mesec ni! Da ne omenjam da ta mtec ni niti pol k***a vredna, al je pa sam ponaredek. Tudi to je mozno./quote]
v prejšnjem civicu imal Mtec žarnice skoraj 1 leto pa mi nobena ni crknila...možno,da še zdaj svetijo trenutnemu lastniku. tudi sedaj jih imam v Accordu in še nobena ni crknila v tem času.... tko da ni to odvisno od žarnic pomoje...
Sprobal mtec-ove (kupljene od nekoga iz foruma) pa ni zdzala nitit mesec ni! Da ne omenjam da ta mtec ni niti pol k***a vredna, al je pa sam ponaredek. Tudi to je mozno./quote]
v prejšnjem civicu imal Mtec žarnice skoraj 1 leto pa mi nobena ni crknila...možno,da še zdaj svetijo trenutnemu lastniku. tudi sedaj jih imam v Accordu in še nobena ni crknila v tem času.... tko da ni to odvisno od žarnic pomoje...
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Eh, jest mislim da z mojim avtom ni nic narobe, ker prej, dokler nism odkril nightbreaker zarnic, tko rekoc nism menjal zarnic, po tem jih menjam na vsake 2 meseca.
Kar se tice mtec, prov ne morem vejret da juh eni hvalite. Jest za to vidm samo dva razloga in sicer:
- hvali jih tisti ki se ni probal nightbreaker
- ali pa imate nekateri dobre (beri original). Ker jaz se ne morem nacudit razliki, kako precej boljse so nightbreaker.
Kar se tice mtec, prov ne morem vejret da juh eni hvalite. Jest za to vidm samo dva razloga in sicer:
- ali pa imate nekateri dobre (beri original). Ker jaz se ne morem nacudit razliki, kako precej boljse so nightbreaker.
Žarnice iz petrola menjam enkrat letno. Na cesti sem vsak dan po najman 200km. vidljivost pa mi je čisto vredu. 
imel sem tudi nightbreaker,pa so mi Mtec boljše že zaradi same svetljivosti.... uglavnem mene so prepričaleagerg wrote:Kar se tice mtec, prov ne morem vejret da juh eni hvalite. Jest za to vidm samo dva razloga in sicer:
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Ja pol pa res nevem, MTEC, ki sem jih kupil od uporabnika iz foruma svetijo neprimeno slabše od nightbreaker, nekako medlo, ne ostro, motno. Sklep je verjetno res tak, da so bile kakšen ponaredek, jest si druzga ne morm predstavljat. Imam eno še dobro (vzeto ven, ker sem da notri nazaj nightbreaker), če bi rad kdo imel, mu jo šenkam, samo naj se javi tisti ki ima mtec, da bo lahko primerjal če je moja res tko slaba.Ricky wrote:imel sem tudi nightbreaker,pa so mi Mtec boljše že zaradi same svetljivosti.... uglavnem mene so prepričaleagerg wrote:Kar se tice mtec, prov ne morem vejret da juh eni hvalite. Jest za to vidm samo dva razloga in sicer:
Information
Moderators