Uporabnik
Evo se moji home made stevcki...

Se opravicujem za slabso kvaliteto slike, ker je slikano z nokio 7650

lp gregas

alienbreed@email.si

Civic Sedan Vti 98
Uporabnik
A si ti kazalce dol pobral? Kako ti je uspel tko gor dat, da se ti ne vid izrezanih krogcev pri kazalcih??

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
Ej, fantje in dekleta :-)

teli home made stevci pa hudoooo zgledajo. A bi naredu kdo še zame, pa se zmenmo za $$$. (kišta, dve, tri...)

Civic 1.4i 99
75+x HP :-)
Uporabnik
quote:
A si ti kazalce dol pobral? Kako ti je uspel tko gor dat, da se ti ne vid izrezanih krogcev pri kazalcih??

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97

Se mi zdi da se glih točno prekriva luknja z unim krogom od kazalca.

Honda Civic Rally 1974

*Civic GL*
Uporabnik
quote:

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97

Original stevcke sem podrl, pobral dol kazalce, poskeniral original podlago in sprintal. Luknja je velika cca 5mm, tako kot pri originalu zato se je ne vidi....In potem spet sestavil....

Civic Sedan Vti 98
Uporabnik
quote:
Ej, fantje in dekleta :-)

teli home made stevci pa hudoooo zgledajo. A bi naredu kdo še zame, pa se zmenmo za $$$. (kišta, dve, tri...)

Civic 1.4i 99
75+x HP :-)

za home made stevce me kontaktiraj na mail...

alienbreed@email.si

Civic Sedan Vti 98

Edited by - foreign breed on 05/03/2003 17:18:47
Uporabnik
Kako pa poberes dol kazalce brez da unicis stevec?

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
To tud mene zanima :)

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabnik
Jest zdej ze znam sem ze ene unicil! (enakomerno z 2 strani naenkrat na konta-peso vzdignes z ravnim izvijacem - kazalci so "konus" in so samo nabiti gor na os)
Drugac pa k urarju on zna s kazalci.

Honda Civic Rally 1974

-----------------------------
*Civic GL*

Edited by - perimund on 05/03/2003 18:47:47
Uporabnik

alienbreed@email.si

Civic Sedan Vti 98

[/quote]

Zakaj se ti tako bešci obratomer?

Honda Civic Rally 1974

*Civic GL*
Uporabnik
quote:
Kako pa poberes dol kazalce brez da unicis stevec?

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97

Poberes zascitno prozorno plastiko dol, da prides do stevckov (to ze veste), potem vzames karton, velik cca 3x3 cm (dva komada)
in jih polozis na crno podlago (da ne poskodujes original podlage ko jemljes kazalcke z kontrapezo). Vzames dva navadna noza (jedilna - za maslo). Oba kartoncka polozis med podlago in kazalcek nanj polozis oba noza (vsakega na eni strani)noza zarijes do osovine ki drzi kazalcek in na kontrapezo dvignes (potrebno je malo prakse in malo obcutka). Najvecji problem je potem vse te kazalcke umirit ko sestavljas stevce skupaj. Postopek je sledec; Zmontiras kable pod stevci, das kontakt, in das merilnik hitrosti priblizno na nulo, tako da se komaj dotakne crne palcke (odlozisce za kazalcek) potem pa se malo zapeljes da vidis ce se normalo vraca nazaj v prvotno pozicijo (0 km/h). Pri obratomerju je malo lazje ker je pri ogreti masini itak vedno (ko se umiri) 1.000 rpm, prav tako stevcek za temperaturo ( priblizna sredina), kazalec za naivo goriva sem moral umiriti kar tako da sem natocil cisto poln tank....

Civic Sedan Vti 98
Uporabnik
quote:

alienbreed@email.si

Civic Sedan Vti 98

Zakaj se ti tako bešci obratomer?

Honda Civic Rally 1974

*Civic GL*
[/quote]

Zato ker ni gor zascitne plastike, s strani je bila premocna svetloba, pa se osvetlitev je originalna (brez crne folije- sem jo kar dol pobral), ker se nisem uspel kupiti modrih diod...

Drugace pa moram vgradit ledico za vtec controler - v zgornjem desnem kotu caka luknja _(malo bolje poglejte)...

Civic Sedan Vti 98
Uporabnik
Ej dobr si! Jst tega sigurn ne bom se pocet

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
quote:

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97

ja, sej ce imas ze narejene je to cca pol ure dela z demontazo in montazo, sploh ni tezko, drugace sem pa bele stevce ze dajal na svojega puntota (ko sem ga se imel), bratove alfe 33, tako da imam kar nekaj prakse z podiranjem stevcev; pri japonckih je vsaj vse narejeno v nulo (natancno) in ko sestavljas tudi pride tako kot je bilo prej, pri italijanih pa, ko enkrat razstavis ziv bog ne bo dal skupaj...

Civic Sedan Vti 98
Uporabnik
quote:

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97

ja, sej ce imas ze narejene je to cca pol ure dela z demontazo in montazo, sploh ni tezko, drugace sem pa bele stevce ze dajal na svojega puntota (ko sem ga se imel), bratove alfe 33, tako da imam kar nekaj prakse z podiranjem stevcev; pri japonckih je vsaj vse narejeno v nulo (natancno) in ko sestavljas tudi pride tako kot je bilo prej, pri italijanih pa, ko enkrat razstavis ziv bog ne bo dal skupaj...

Civic Sedan Vti 98
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels