46 čevljev dolgi katamarani iz karbona
2X 1000HP
160 vozlov oz. skoraj 300km/h
Portorož 2006
http://www.class-1.com/

zih je ribič, pa mu bojo kosilo "preplašil" ...Zivc wrote:čemu?snake wrote:kakšna dirka neki!protest upalit proti njej!
Kva se sikeras sej mamo kok 47km nase obale.snake wrote:večina gleda samo nase.nobeden pa ne pomisli da se s tem zelo onesnažuje morje!pa še večje kolone bodo nastajale!kaj ne morejo naredit to dirko na hrvaškem?ne, glih v naši luži morejo čofotat!
zakaj pa ne nardijo dirko na blejskem jezeru?
ladja prinese marsikaj dobrega.tistki glupi čolni pa bolj malo!tuning_man wrote:Vprasaj se koliko onesnazujejo tovorne ladje ki peljejo tovor v Koper. Ena taka ladja naredi vec svinjarije kot vsi tile dirkalniki skupaj.
še eden *****, ki se oglasa in komentira zadeve o katerih nima pojma in vidi samo svojo predstavo o tem....snake wrote:ladja prinese marsikaj dobrega.tistki glupi čolni pa bolj malo!tuning_man wrote:Vprasaj se koliko onesnazujejo tovorne ladje ki peljejo tovor v Koper. Ena taka ladja naredi vec svinjarije kot vsi tile dirkalniki skupaj.
To model,koncno en.lukach wrote:še eden *****, ki se oglasa in komentira zadeve o katerih nima pojma in vidi samo svojo predstavo o tem....snake wrote: ladja prinese marsikaj dobrega.tistki glupi čolni pa bolj malo!
ko boste vso kanalizacijo, ob nasem morju porihtal se lahko oglasas, vsa kanalizacija se izliva v morje, katera onesnazuje bolj, kot pa ne vem kaj...Poleg tega je to dogodek, ki bo prinesel v Portoroz ogromno denarja, poleg tega ti je pa ze eden prej povedu, da ena ladja naredi vec svinjarije kot pa vsi ti colni skupaj..
Potem se pa sprasujem, kateri so tisti osebki, ki nasprotujejo raznim eventom motorsporta pri nas in vidim da si ravno ti eden izmed tistih, ki nimajo kaj boljsega za pocet kot pa da pljuvajo in zavirajo vse prireditve, ki imajo velik pomen za SLO.
ostalim se opravicujem za grde besede, ampak taki ***** mi gredo posteno na k...
Last edited by Vrtelo Letelo :) on 25 Apr 2006 08:28, edited 1 time in total.
sem napisal, da se opravicujem za grde besede ampak moral sem, ker mi takšni izpadi dvignejo pritiskSoichiro wrote:Samo brez žaljivk fantje - če ne bom zaklenil temo. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Zato se pogovarjajte na primernem nivoju. Če so vaši pogledi preveč različni potem raje prekinite pogovor, ker skupi ne boste prišli. Sicer pa se strinjam z obojimi. Take prireditve so pomembne za prepoznavnost Slovenije in za promocijo določenega kraja - posledično turizma. Seveda pa (kot vse na tem svetu) ima tudi negativne učinke. Če bo dirka 1x, potem to ne bo ekološka katastrofa, če bi bla 1x na mesec bi morda bilo drugače.
Last edited by lukach on 25 Apr 2006 10:05, edited 1 time in total.