Bye
---------------
Edited by - A3Turbo4Life!!! on 03/05/2003 21:47:47
[/quote]
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Hm... Ocito si krivo shvatila..
Tomy je napisao da je debil, ja znam da je zensko, pa nije debil (muski rod), nego je debilka (zenski rod)
Zena je bila u "Banzai Magazinu" i pisala je na 2 honda foruma, e od tamo znam da je zensko..
Nhf, nema to veze sa zenama opcenito, nego je ona ujebala svoj auto, i ta titula se odnosi na nju, i EOD
- 97' Crx Vti, Milano Red
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Hm... Ocito si krivo shvatila..
Tomy je napisao da je debil, ja znam da je zensko, pa nije debil (muski rod), nego je debilka (zenski rod)
Nhf, nema to veze sa zenama opcenito, nego je ona ujebala svoj auto, i ta titula se odnosi na nju, i EOD
quote:
temne črne felge...uhh ne...avto izgleda grdo, sploh se ne vidi felgn...ne vem no..jst kej takga nikol neb dal na avto
Rice
Imho, felga je predivna, pazi, to je imho (procitaj 2x
...
Gun metal = aka kovana felga, teska je oko 4.5 Kg, uz supercharger, samo mogu zamislit kako taj auto ide. E da, navedenu felgu je jako teško spigat, prije če otiči ovjes nego felga
Btw, set felgi košta skoro kao ovaj prvi auto koji imas u signatureu.
temne črne felge...uhh ne...avto izgleda grdo, sploh se ne vidi felgn...ne vem no..jst kej takga nikol neb dal na avto
Rice
Imho, felga je predivna, pazi, to je imho (procitaj 2x
Gun metal = aka kovana felga, teska je oko 4.5 Kg, uz supercharger, samo mogu zamislit kako taj auto ide. E da, navedenu felgu je jako teško spigat, prije če otiči ovjes nego felga
Btw, set felgi košta skoro kao ovaj prvi auto koji imas u signatureu.
Information
Moderators