Uporabnik
crx DEL SOL (še ena)
No ker gre moj letošnji projekt za to sezono proti koncu,bom pa počasi prlimu kakšno sliko,da jo boste imel za skritizirat

Takšna je bila ob nakupu,kakšn dobr let nazaj.

Image
Image

Nekako tako pa naj bi izgledala to poletje.Sicer še ni povsem sestavljena,ampak v 14dneh se pa mogoče že srečamo kje na cesti.
Image
Image
Image

LP
Uporabnik
a si od urosa kolega al sam kopiras rad?
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
Uporabnik
ojoj spet bo kreganje o kopiranju,ta odbijač je na netu kje češ in nevem zakaj bi bilo kopiranje če nekdo nabavi odbijač,naj prej pregleda vse avte v slo da nau kdo reku da kopira? :roll:

Drgač pa lepa crxa,lepo si spedenal,lahko bi malo še opisal kaj je predelanega vse 8)

LP Dadi :wink:
Uporabnik
Zelo lepo agresivno. Samo prage bi jaz malo drugače oblikoval. Super moram rečt.
Kar se pa tiče kopiranja, pa itak čez lužo jih je takih še sto drugih in kdo naj bi tukej kopiral.
Opiši kaj si še spremenil!

Lp
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si" onclick="window.open(this.href);return false; -> Lukainnjegoverazprtije.com

One Race, One World... One love.
Uporabnik
ja pa moram prznat da spredn odbijač dobr zgleda pret k še ni biu pobarvan je vse skup čudn zgledal drugač pa lep avto ane :wink: Sicer je mal na hard sam itak vsak ma svoj okus ! zlo mi je pa ušeč na avtu da nima črne havbe pa litke so mi fuuuuuuuuuuuuuuuul hude :wink:
Uporabnik
meni je tudi zlo vsec,razn felge mogoce mal premale za eno colo.drgac pa lepo.aja jst bi edin zadn spojler dal drug.pa luci v rdeco.cele.aliene na izi lexus,drgac pa res lepo usklajen :D
Uporabnik
pa sj a niso to 17" ke :?:
nevem no men zgledajo čist dost velike :wink:
Uporabnik
nevem no spredi je lepo med gumo pa blatnikom luft zadi ga je pa prevec se mi zdi.drgac so pa felge res do jajc :D
Uporabnik
ja še ene debate o kopiranju nam res ni treba.Pač tak odbijač mi zgleda najboljš,tut slučajno pa ni gor zato,ker ima Uroš podobnega.

Drugač pa ja litke so 17col,pa se mi zdijo ravnoprav velike.

kaj je blo predelanga bom pa drugič dokomentiru,ko bo dokončno sestavljena.
Uporabnik
ja res.glede na to da za ta avto ni nc drugega pametnega za spredi.je ta cist hud.jst se enb sikeru glede koprianja.k ni glih nek custom,je pa lepo ce bi dal drugo,k ma ze uros,sm kaj k ni nc pametnega :D kaksne luci bojo kej zadi prsle.k drgac bi pasale te original.cele v rdeco pa mal tatemnjene.kak je pa kej glede homologacije izpuhov :D
Uporabnik
rover416 wrote:nevem no spredi je lepo med gumo pa blatnikom luft zadi ga je pa prevec se mi zdi.drgac so pa felge res do jajc :D
pr men smo učer pogruntal da ne daš mezinca med blatnik pa gumo :twisted: pa mam tud 17 col :wink: drugač pa ja zadi se ga ponavad še dodatno mal spusti :lol:
Uporabnik
sper,glede stylinga mi ni všeč,vsak ima svoj okus,ampak si pa lepo naredil,tako da vse pohvale za trud,vsaj na slikah zgleda res v nulo,v živo bo treba pa še videt,enkrat sma se že menla pa ni blo nič iz tega :wink:
Uporabnik
Ful je lepa,ni kej.Ornk si zrihtu :wink:
Silver Civic,no more
Uporabnik
hudaaaaaaa 8) mi pa ni všeč zadn spojler...tak mal čudn mi zgleda, ampak važn da teb sede. Res vse ostalo je v nulo. svaka čast
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabnik
Pragovi se prow ne skladajo s temi odbijači
Uporabnik
:D če avto na hiter pogledam zgleda k German Tuning, kaj bi pa japonci rekli, k bi vidli, kaj delate z njihovimi avti :lol:

To je pač moje mnenje, vem pa da je vloženega velik dnara, in truda :wink:

LP
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
Uporabnik
sicer je lepa, ampak mogoče je res mal "hard" styling, ampak OK :wink:
Uporabnik
rover416 wrote:glede na to da za ta avto ni nc drugega pametnega za spredi.
mislem da za crxo ni hujšga prednga odbijača k je od mugna :wink:
Image
Uporabnik
@Ninja:stvar okusa :wink:

@Neyyo: kolk imaš ti nižan avto da ti spredi ne gre niti mazinec?

BTW kokr sm jz mal opazoval spredna odbijača sploh nista enaka z urošovim,sta pa dost podobna,mogoče sm se zmotu ker sm gledu samo slike :D

LP Dadi
Uporabnik
d
Ja glede kopiranja potem je vsa JDM scena eno samo kopiranje
npr: prednji odbijač WALKER ter zadnji podaljšek Type R!
lepa mogoče malo prevec plastik bombastik-glavno da si ti zadovoljen :twisted:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels