ojoj spet bo kreganje o kopiranju,ta odbijač je na netu kje češ in nevem zakaj bi bilo kopiranje če nekdo nabavi odbijač,naj prej pregleda vse avte v slo da nau kdo reku da kopira?
Drgač pa lepa crxa,lepo si spedenal,lahko bi malo še opisal kaj je predelanega vse
Zelo lepo agresivno. Samo prage bi jaz malo drugače oblikoval. Super moram rečt.
Kar se pa tiče kopiranja, pa itak čez lužo jih je takih še sto drugih in kdo naj bi tukej kopiral.
Opiši kaj si še spremenil!
Lp
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si" onclick="window.open(this.href);return false; -> Lukainnjegoverazprtije.com
ja pa moram prznat da spredn odbijač dobr zgleda pret k še ni biu pobarvan je vse skup čudn zgledal drugač pa lep avto ane Sicer je mal na hard sam itak vsak ma svoj okus ! zlo mi je pa ušeč na avtu da nima črne havbe pa litke so mi fuuuuuuuuuuuuuuuul hude
meni je tudi zlo vsec,razn felge mogoce mal premale za eno colo.drgac pa lepo.aja jst bi edin zadn spojler dal drug.pa luci v rdeco.cele.aliene na izi lexus,drgac pa res lepo usklajen
ja res.glede na to da za ta avto ni nc drugega pametnega za spredi.je ta cist hud.jst se enb sikeru glede koprianja.k ni glih nek custom,je pa lepo ce bi dal drugo,k ma ze uros,sm kaj k ni nc pametnega kaksne luci bojo kej zadi prsle.k drgac bi pasale te original.cele v rdeco pa mal tatemnjene.kak je pa kej glede homologacije izpuhov
sper,glede stylinga mi ni všeč,vsak ima svoj okus,ampak si pa lepo naredil,tako da vse pohvale za trud,vsaj na slikah zgleda res v nulo,v živo bo treba pa še videt,enkrat sma se že menla pa ni blo nič iz tega
če avto na hiter pogledam zgleda k German Tuning, kaj bi pa japonci rekli, k bi vidli, kaj delate z njihovimi avti
To je pač moje mnenje, vem pa da je vloženega velik dnara, in truda
LP
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
Ja glede kopiranja potem je vsa JDM scena eno samo kopiranje
npr: prednji odbijač WALKER ter zadnji podaljšek Type R!
lepa mogoče malo prevec plastik bombastik-glavno da si ti zadovoljen