Major Painintheass
ukraden mobitel
imam eno vprašanje...

baje da če ti ukradejo mobi se ga da izsledit če veš IMEI (serisko) številko...

sedaj me pa zanima če je to res in če ma kdo kake veze da bi se to probal...

fora je pa v tem da so punci ukradl mobi z poln ciframi in slikami (sj veste kuko je to)

seveda bo vsaka resnejša pomoč nagrajena! :wink:

hvala :)
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Admin desu.
http://www.racunalniske-novice.com/foru ... 671864cd8b
Sinu je bil ukraden mobitel. Krajo je sporočil na policijo. Tat je ta GSM brez sim kartice prodal. Ko je novi lastnik z novo sim kartico vključil GSM, je bila tudi policija pri njem in telefon zasegla.
Torej je telefon sledljiv.
Lep dan
Where's my reward you son of a b1tch! :D
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
IMEI številka je napisana na škatli telefona, in na telefonu pod baterijo,
Če vtipkaš #*06# se ti na ti izpiše IMEI številka na zaslonu...

ampak je pa tko IMEI številko se da programsko spremenit in če je telefon nov in kr dost vreden sem skor 100% da jo bodo spremenil, je pa spreminjanje IMEI šrevilke kr dost kaznivo dejanje. :wink:
1998 ITR DC2 #00621 a.k.a. MEI
Uporabnik
MINY wrote:IMEI številka je napisana na škatli telefona, in na telefonu pod baterijo,
Če vtipkaš #*06# se ti na ti izpiše IMEI številka na zaslonu...

ampak je pa tko IMEI številko se da programsko spremenit in če je telefon nov in kr dost vreden sem skor 100% da jo bodo spremenil, je pa spreminjanje IMEI šrevilke kr dost kaznivo dejanje. :wink:
Ja bojim se da ima MINY kar prav *#06# je koda za IMEI.
Nihce ti nebo mogel pomagat kot da lepo vzames skatlo gres na POLICOJO in prijavis tatvino.Pravtako Simobilu,Mobitelu ali Debitelu...V vsakem primeru prijavi krajo,ker se da res veliko naredit.

Ce ta ki si po novem lasti tel.vstavi kartico in dovolj da opravi klic ali dva se ga bo izsledilo. Upam na najbolje,ce pa nimas skatle,papirjev si skoraj da nimas kaj pomagat.Dost teh tel. gre iz SLO potem se ga ne izsledi nikoli.

Roki upam da to resis.

LP
Uporabnik
Rok kot prvo je odvisno tud koliko je telefon vreden in a maš koga na Policiji ki bi se zavzel za to :wink:
Da se pa čist vse tud prisluškovat na izlopljen telefon četudi nima kartice v sebi :idea:
Čist VSE se da vrjem :wink: (edino zdej je odvisno a maš koga "in")

LP,Boby
Uporabnik
Slaba, sam še vseen naj prijavi policiji. Drgač so ga pa tut men ukradl dobr let nazaj, prjavla sm na policijo, sam se nč ni zgodl.. Upam da bo vsaj ona mela kej sreče, pa ga dobila nazaj.
Good luck
Admin desu.
Jap, prijav na policijo, pa na mobitel oz. simobil :wink:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Major Painintheass
mobitel je bil že včeraj prijavljen takoj po tatvini, IMEI mamo, zdele greva edin še zapisnik narest, no sj mene je zanimal če se ga da izsledit (toraj ja), in pa če ma kdo kake veze ker namreč tudi vem da more bit okradenec kak pomembnež ali more biti mobitel zelo drag... tist k je mobitel vkradu je en debil k nima pojma kaj je to in ne bo šu spreminjat nobenih cifr... mobitel bo frendu prodou za 5€ in to je to... čist btw zgodil se je u bachusu, uni varnostniki so pa tud budale, "jah sj to se skos dogaja, no pejta zdj vn" :roll:
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
Pras po Pm ju Lidijo ce lah kej pomaga.....Pa kukr vem je na forumu se en Polcaj :wink:

Cim vec uspeha :wink:
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Uporabnik
Boby wrote:Rok kot prvo je odvisno tud koliko je telefon vreden in a maš koga na Policiji ki bi se zavzel za to :wink:
Da se pa čist vse tud prisluškovat na izlopljen telefon četudi nima kartice v sebi :idea:
Čist VSE se da vrjem :wink: (edino zdej je odvisno a maš koga "in")

LP,Boby
In v tem primeru se na zaslonu poleg IMEI cifre izpiše še par dodatnih številk. :wink:
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
ACCORD 2.0i SPORT l. 05
Uporabnik
mah sej boš vidu oni bojo rekl da se bojo potrudl. pol boš vrjetno po dveh letih dobil po pošti da oseba ki te je okradla je uzela preveliko dozo droge in umrla. za tem ap boš po nekaj dneh to osebo vidu kako se sprehaja po mestu. tako je bilo pri meni s tem da jest sm sam osebno dobil podatke o tej osebi nesu use na policijo kasneje imel zagovor na sodišču proti njemu, dobil po pošti da ej umru in kasneje en teden po tem ga vidu v fužinah pred šolo prosu za denar. k me je vidu je sam laufat začel sm bil predaleč da ga ujamem.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels