Admin desu.
Galvanizacija Zrnec
A kdo mogoče pozna koga ki tam dela, da bi mi lahko prej zrihtal?

Dal sem namreč kromirat dele od ponija 2. junija in še vedno niso fertik, vse drugo ravno tako "nepomembno" prej naredijo.

Je mogoče med vami kdo, ki bi jim mogoče dal malo vetra naj se podvizajo, ker karkoli jim jaz rečem nič ne zaleže.

Deli so bili dekromirani že kak mesec nazaj. In ves ta čas jim ležijo v škatli.

Res sem že čisto obupan. :x :cry:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
Mal za razmislek:
Enkrat smo šli s kolegi v en bar, kjer se je kelnarca nosla kot da ma zlato. Ko je bilo potrebno plačati, je rekla če smo člani kluba in, da pač potrebujemo člansko iskaznico, da lahko plačamo. V tistem trenutku sem se spomnil, ko sem imel obisk od davčne inšpekcije pred kratkim in sem potegnil ven svojo davčno številko, ki jo imam v ovitku in na hitro pomahal pred očmi in rekel, da sem davčni inšpektor in bi rad preveril stanje. Ženska se "polulala" od straha, mi pa skor od smeha, ko to vidl.
Seveda sem ves čas zgledal resno dokler sem ji govoril...

Če se najdeš kje v tej zgodbi s "podobnim" prijemo ti ga lahko "samo" priporočam.

Drugače pa če boš še imel kaj za delat s plehom, ti mogoče js lahko kaj zrihtam (okolica CE), ker poznam "vse živo", od bivše Avreje (kjer isto delajo, pa značke,...) do laserskih razrezov (če bi rabil kakšne oblike) in seveda tudi sam imam nekaj takih stvari (prodajam-ugodno za poznane...)

Lp
OP Turbo
Hondašica
ojla

jst tam delam,samo ti bom težko pomagala :cry: ker sem še nekaj tednov na porodniški :wink:
ti pa lahko povem da imajo krizo,ker sta 2 na bolniški in ostaledva delata še delo namesto njiju in zato gre vse počasneje.
ti svetujem da pokličeš Romano (šefico) direktno in se z njo zmeniš,zatež da je že tok časa tam in bi se rad vozil.....
drgač mi pa napiš pm kako se pišeš oz na katero ime si dal tiste stvari kromat,pa bom jst probala rečt nej pohitijo,ker mislm da delajo samo še do zadnga,pol je pa 14 dni zaprt (dopusti)
jst pa spet začnem delat konc avgusta oz v zaćetku septembra in upam da bodo mene kej bol ubogal kot uno ki me nadomešča :D

no lahko pa tut neseš k temu v CE :)
RED HONNNNNNDAAAAAAAAAAAAA '96 (rdečka)
Uporabnik
Re: Galvanizacija Zrnec
CRX_delsol wrote: Deli so bili dekromirani
Oj a je to kak poseben postopek?
lp
Hondašica
Re: Galvanizacija Zrnec
dohc-sohc wrote:
CRX_delsol wrote: Deli so bili dekromirani
Oj a je to kak poseben postopek?
lp
ja to pomeni da so razkromani in raznikljani (to je še važnejš,ker če je še star nikelj gor potem pa daš novega čez in če ni dobro očiščeno potem se vse odlušči) in jih je potrebno zbrusit in spolirat in na novo nikljat in kromirat
RED HONNNNNNDAAAAAAAAAAAAA '96 (rdečka)
Uporabnik
Admin desu.
@Saby Daj prosim ali cifro od šefice ali pa če ti mal zamoriš. Dela se na ime Perko. Res bi rabil te dele, punca je imela rojstni dan 13. junija in sem ji ga mislil takrat dat, zdaj je paže z 1 mesečno zamudo. Škoda je, ker res samo še te dele čakam. Sem pa vse restavriral, komplet ponya vključno z novimi nalepkami in vsemi deli skoraj novimi. Še original navodila sem staknil. Bom dal tudi na forum ko bo končano.

Kar me najbolj jezi je to, da ni velik delov in bi blo narejeno v 2h dneh. Ker so za nekoga drugega naredil pred mano in to v 2h dneh. Se pravi poliranje, nikalnje in kromanje.

@Maxtor velja :wink:

Sneak peek:

Image

Image

Image

Image
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
drgač sm bil jst z njimi vedno zadovoljen. Sploh pa z nekaterimi :D :D :D
EG6 '92 + k26 turbo= 13.02s@178km/h
more boost coming soon[img]http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_twisted.gif[/img]
Uporabnik
cresh wrote:drgač sm bil jst z njimi vedno zadovoljen. Sploh pa z nekaterimi :D :D :D
v to ne dvomim :wink: kaj tocno si imel pa v mislih??
Vall & Ella
Admin desu.
Saj jaz sem z njimi tudi zadovoljen bil do sedaj, vse so naredil že skoraj naslednji dan, vse vedno tip top, tudi drago ni bilo, samo sedaj so me pa res pošteno razočarali. :?
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Uporabnik
Ko je tema ravno o galvanizaciji me zanima če ti kromiraju tudi platišča, gre se za platišča z oldtimer motocikla, pa če jih je potrebno pred kromiranjem kaj posebno pripravit ?

Hvala za info.
Honda Accord Tourer 2.0 i-VTEC
Honda Accord 1.8iES l.01 LPG - prodan
Honda Civic 1.4i Bingo l.96 - prodan
Admin desu.
Kromirajo skoraj vse kar je iz jekla. Ni treba nič pripravit. Samo daš in to je to. :wink:
2003 Porsche 911 Carrera
1998 Audi TT 1.8T

www.perkophotography.com
Major Painintheass
dobr je če barvo dol spraviš... samo ne dat peskat! pa ne kromirajo aluminija...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
Rok wrote:dobr je če barvo dol spraviš... samo ne dat peskat! pa ne kromirajo aluminija...

ja barvo moraš sam dol spravt z lavo al pa požgat,peskanje pa nardi jamice in pol se slabše zbrusi....
lahko se kroma mesing,železo in baker,pa tudi kakšen rf končnik avspuha se da sam folijo kroma čez

lp saby
Vall & Ella
Major Painintheass
roman vti wrote:
Rok wrote:dobr je če barvo dol spraviš... samo ne dat peskat! pa ne kromirajo aluminija...

ja barvo moraš sam dol spravt z lavo al pa požgat,peskanje pa nardi jamice in pol se slabše zbrusi....
lahko se kroma mesing,železo in baker,pa tudi kakšen rf končnik avspuha se da sam folijo kroma čez

lp saby
če je že rostfrai pol nevem zakaj bi ga kromeru ker ga čist lepo lahko spoliraš oziroma spolirajo...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
Rok wrote:
roman vti wrote:

lp saby
če je že rostfrai pol nevem zakaj bi ga kromeru ker ga čist lepo lahko spoliraš oziroma spolirajo...
tko pač dajejo (Izpušni sistemi Novak s.p., Gerkšič s.p., devito,..),tok da je folija kroma čez,sej men se tut zdi brez veze ker se rf itak da dobr spolirat :wink:

lp saby
Vall & Ella
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels