Uporabnik
Accord 2.4 i VTEC Executive(18"alu.str.2)
Lep pozdrav! Po dolgem času tudi jaz predstavljam svojo novo "mrcino".Torej gre za Hondo Accord 2.4 i VTEC executive,avto je kupljen od 1.lastnika 80k km,190KM,usnjeni sedeži,avtomatski menjalnik(kateri mi je sprva malo rahljal živce a mi sedaj zelo ugaja) :)...

Načrti za avto: Ker mi te serijske felgice niso ravno všeč jih bom v kratkem zamenjal za 18" najverjetneje Tomason TN1 (so pa še odprte druge opcije,če je kakšen drug predlog,z besedo na dan :) ) in pa po vsej verjetnosti še nižanje avtomobila...

Še fotke:

Image

Image

Image

Image

Lp. Dandy
Uporabnik
grrrrrrr 8) 8) 8)
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
Uporabnik
zelooooooooooo lepa :D :D
Vall & Ella
JapanZek
uuuu tale pa grize 8) ....kr mal sm ti fouš
Uporabnik
hudaaaaa.. glede felg.. vsaj po mojem okusu dej kr Tomason gor 8) srečno vožnjo :wink:
ModeratoR
huda k pajk.
Menjas za mojga civica? :twisted:
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Devil wrote:huda k pajk.
Hehe hvala za ponudbo, sam bi ga še mal obdržal neki časa ker sem glih iz civica presedlav :wink: :)
Uporabnik
Hvala vsem za komentarje :)
ModeratoR
Dandy wrote:
Devil wrote:huda k pajk.
Hehe hvala za ponudbo, sam bi ga še mal obdržal neki časa ker sem glih iz civica presedlav :wink: :)
ko se ga navelicas ves kam se obrnt :D :twisted:
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
hudaaaaaaaa... črna mu res paše 8)
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
JapanZek
andrey wrote:hudaaaaa.. glede felg.. vsaj po mojem okusu dej kr Tomason gor 8) srečno vožnjo :wink:
tomason feltne? :? če misleva iste potem jih jst nebi uzel na njegovem mestu že zato ker jih ma pa res usak ta drug ki gre rihtat avto. sj mogoče sm čudak, ampak men je všeč da če jst neki mam da nima lih usak.
Uporabnik
hard ouzo wrote:
andrey wrote:hudaaaaa.. glede felg.. vsaj po mojem okusu dej kr Tomason gor 8) srečno vožnjo :wink:
tomason feltne? :? če misleva iste potem jih jst nebi uzel na njegovem mestu že zato ker jih ma pa res usak ta drug ki gre rihtat avto. sj mogoče sm čudak, ampak men je všeč da če jst neki mam da nima lih usak.
Ja sej bi jst tut mel raj neki tajga kar bi blo unikatno sam so mi za takšen denar edino te felge res ušeč, sem prvo hotel izbrat original honda civic 18" grafitne felge sam ko sem videl ceno mi je kr slab ratal 268 eurov,Tomasonke so pa za 170 eurov :):)

http://www.tomason.de/getimage.php?id=L ... QzLmpwZw==
JapanZek
potem pa raje šparaj. itk bo kmalu zima ;)
Uporabnik
tale bodo pasale u nulo na ta avto samo še okna zatemniš in je to to...
Image
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabnik
lepa accordka 8)
črna ga sede :wink:
Uporabnik
tadejvog666 wrote:tale bodo pasale u nulo na ta avto samo še okna zatemniš in je to to...
Image
Ja te sem tut gledu pri A3M so ful hude črne pa krom robek :)
Uporabnik
jst bi se na tvojem mestu odločil za črne. pol bo avto popoln 8)
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
Lepa. Čestitke in srečno vožnjo 8)
[url=http://www.prevolsek.org/galerija/albums/userpics/IMG_0962.JPG]..:: K24A3 ::..[/url]
Uporabnik
Hvala! :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels