Uporabnik
F1: Honda izstopila iz formule 1
Honda se je zaradi finančne krize odločila, da izstopi iz formule ena. Novico je japonsko moštvo zgodaj zjutraj tudi uradno potrdilo.

VIR: http://www.rtvslo.si/sport/modload.php? ... c_id=42058

''finančna kriza'' je dosegla tudi najbolj zeleno moštvo na svetu...
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Uporabnik
Re: Honda izstopila iz formule 1
pr0nFreak wrote:Honda se je zaradi finančne krize odločila, da izstopi iz formule ena. Novico je japonsko moštvo zgodaj zjutraj tudi uradno potrdilo.

VIR: http://www.rtvslo.si/sport/modload.php? ... c_id=42058

''finančna kriza'' je dosegla tudi najbolj zeleno moštvo na svetu...
Se ne čudim ker rezultati so bili temu primerni in napovedana pravila butasta za crknt!
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabnik
AERODECK wrote: Se ne čudim ker rezultati so bili temu primerni in napovedana pravila butasta za crknt!
za koga boš pa zdaj navijal?
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Skoda toliko veliko mostvo,ki je dolga leta meddrugim tudi kraljevala v F1 se poslavlja,zalostno :?
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
pr0nFreak wrote:
AERODECK wrote: Se ne čudim ker rezultati so bili temu primerni in napovedana pravila butasta za crknt!
za koga boš pa zdaj navijal?
Za nobenga v formuli,majo pa še druga tekmovanja :wink:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabnik
Joj škoda,že tako nisem več tako vneto spremljal F1,od zdaj jo bom pa še manj... :cry:
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Uporabnik
če bi zmagovali jim to ne bi bilo potrebno.
Uporabnik
Madona zakaj ste mi zaklenil topic :D hec hec, da nebo kdo preresno vzel...

Naj se sedaj še drugi opogumjo, ker ta pravila so že prou smešna...
Fajn bi bilo ko bi vsi izstopili iz F1,da bi pa samo Ferrari ostal,bi potem saj v miru lahko spremljal formulo 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
Preveč se zapravlja v F1...še kdo bo šel za njimi, nič bat...

Glede na to, da ni bilo nekih uspehov, je čist OK da izstopijo.
Naj denar raje zapravljajo za novo NSX in razturijo v Super GT in podobnih tekmovanjih :!:
Uporabnik
Al pa končno naj Accord R spet na ceste spravijo. :twisted: , al pa 6 gen luda :shock: .

Respect
CRX i-VT / VTEC / EE8 / B16A1 / 150 KM
PRELUDE S / VTEC / BB6 / H22A8 / 200 KM
http://www.shrani.si/f/38/lP/3DezstLR/img0387.jpg
http://www.shrani.si/f/26/sR/2uwUTues/pr1.jpg
Uporabnik
2004, 2005 in 2006 je bilo prav fajn k so bili dost v ospredju.Sploh 2004.
Sedaj pa tole.Pa ravno ko naj bi imeli dober avto pripravljen za drugo leto.

Drugače pa ta F1 res samo denar žre.Ali je sploh kaj od tega, razen neke reklame?Itak pa folk po večini kupuje avto k mu je všeč.
Racer
Uporabnik
Moram rečt, da me je novica rahlo šokirala. Honda se mi je vseeno zdela finančno dokaj neobčutljiva na dogajanje - očitno sem se motil. Vsekakor je res, da so imeli veliko prodaje na Ameriškem trgu ampak zadnja leta so se precej razširili tudi drugje (meddrugim tudi v evropi).

V F1 res niso imeli nekih rezultatov, zadnji 2 leti je bil poden. Glede na poteze zadnjih let bi rekel, da želijo nekaj doseči, zato se mi zdi da je bila ta odločitev zelo hitra. F1 zadnje čase sicer zgublja svoj pomen, saj je v njej vedno manj razvoja, ki prispeva k razvoj avtomobilov, ki jih vozimo. KERS je sicer morda bil v pravi smeri ampak glede na korenite spremembe, ki bodo potrebne je to bilo premalo (ni alternativnih virov).

Na kratko: Po mojem jim ni uspelo narediti avtomobila, ki bi bil na željenem nivoju, poleg tega je na avtomobilskem trgu trenutno recesija, razvoj F1 ne gre v pravi smeri in ko vse seštejemo so očitno potegnili črto, da nima smisla ustrajati.

Me zanima kaj bo FIA naredila, če ne dobijo kupca. Sicer pa F1 zadnji 2 leti bolj malo več spremljam. F1 bo po mojem postala zanimiva takoj, ko bodo dovolili uporabo elektromotorjev ali drugih alternativnih pogonov brez omejitev in dali restrikcijo na motorje na notranje izgorevanje.
LP
Uporabnik
KING Alexzander The GREAT wrote:Fajn bi bilo ko bi vsi izstopili iz F1,da bi pa samo Ferrari ostal,bi potem saj v miru lahko spremljal formulo 8)
pa se takrat bi ble stele pa se zadnji krog puscali... :lol: :lol:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
Uporabnik
leo26 wrote:Al pa končno naj Accord R spet na ceste spravijo. :twisted: , al pa 6 gen luda :shock: .

Respect
Accord R je že na cesti in še bo... samo ne pri nas :wink:

btw... naj raje kot v F1, cekine vložijo v "hibridno" tehnologijo, da bodo čez 15 let same Honde na cesti... al v zraku, kot želijo :D
Yogo
Uporabnik
No da slišmo kakšenga accorda maš v mislih...
Uporabnik
Uporabnik
kr uredu :)

Sam da je pa iz F1 šla pa ni :D
Uporabnik
Lahko pa da jim bo še žal.Vsaj še drugo sezono bi lahko počakali ko naj bi imeli spet lepše možnosti da kaj dosežejo.
Ti Japonci včasih kar udarijo z čim, kot strela iz jasnega.Noben ni pričakoval da se bodo umaknili.
Racer
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels