sem novopečeni lastnik cbr 600 Fs 02'. Motor je zelo lepo ohranjen in vse.. Evo ena slikca, da mal vidte za kaj se gre.

Zdej mam pa eno vprašanje. Takoj, ko sem dobil motor(en teden nazaj), sem dal zamenjat in prezračit zavore. Prednje in zadnje. Ker je spredaj malo treslo in ploščice so ble na koncu. Ok, zamenjamo vse komplet z novimi racing ploščicami, mehankar je vzel tut batke ven ter vse podmazal, zbrusil, prepihal in nato skupaj sestavil ter prezračil. Nisem dal kr enmu delat ampak mehankarju, ki je zaposlen na zavornem servisu in ma prav tako doma cbr-o. Ko smo to zrihtal sem se šel furat in je še zmeraj mal treslo, tko da verjetno bo treba zamenjat diske.
No dons sem šel pa en krog, ker se nisem mogel upret vremenu in sem letel po eni ravnini kar hitro, pred ovinkom sem pa na polno pritisnil na bremzo. In mi pac zavora ni prijela..oziroma je prijela glih tok da je na izi bremzal, kokr da bi bli diski namazani z oljem in je drsel vse skp sem mel občutek.
Uglavnem, malo sem zletel s ceste, na srečo naravnost na en travnik in sem se lepo ustavil:) Niti motorju niti meni ni nič:) Z motorji imam kar nekaj izkušenj, imel sem tudi že močnejšega od tega in se mi kaj podobnega še ni zgodilo...
Zdej me pa zanima, a se komu kaj sanja kaj bi to lahko blo? So krivi diski? Al kaj? Ma kdo podobne izkušnje?