Uporabnik
toyota
toyota
Honda power 1.6 VTi
www.poliranje-ravnikar.com

Tough is not enough,muay thai.
JapanZek
bilo videno v torek :wink:
Uporabnik
Uporabnik
The Honda Doctor
non-turbo automatic?
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
Uporabnik
sej na unmu posnetku je tut od uroša zelena supra :D . ni turbo,če bo pa vse posreči bo pa v enem letu dobila turbo kit.
Honda power 1.6 VTi

Uporabnik
Pol pa sedaj vem zakaj sta pršla. Da sta mal "hondaše" pravocirala... :lol:
OP Turbo
Uporabnik
dober avto. Sam če prav vidim ima volan na desni.Kk se je pa kej privadu glede nato da moraš jit cel na levi pas da vidiš če je cesta fraj :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabnik
če je non turbo kok pa pol to kej horse power :D
I don't drive fast I just fly low !
Uporabnik
Supra je cool, sam tale ma dve napaki,ena je volan na desni, druga pa ni turbota. :?
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabnik
avto ma od 230 do 250 km se mi zdi .pravjo da nemorjo nikol zmert točne moči sam nevem zakaj tko sm js slišu.ja volan je na desni sam se avto kr lepo pele mal se je treba navadt sam sčasoma gre.prehitevat se pa neda :?
Honda power 1.6 VTi

Uporabnik
volan na desni :arrow: več al manj neuporaben avto za naše razmere
Yogo
Uporabnik
Aless wrote:Supra je cool, sam tale ma dve napaki,ena je volan na desni, druga pa ni turbota. :?
se strinjam
jaz če bi že kupu supro obvezno volan na levi pa turbo 8)
I don't drive fast I just fly low !
Uporabnik
ta supra je dobra za avtocesto če se ti noče kdo odmaknt z prehitevalnga pasa vidš takoj če maš frej desnga. tko moraš pa do črte pa glavo nagnt pol greš pa šele lohk mim :lol:
Alone on world
Uporabnik
Al pa maš skos "kopilota" zraven? :D
Torej za RALLY :lol: :lol: :lol:
OP Turbo
Uporabnik
Obe te z UK tablicami sta non-turbo automatic.
Imata 224 HP, tako da brez sprenevedanja o moči.
Glede na to, da ima Supra 1600kg je lahko vsem jasno kakšni so performanci s takšno konfiguracijo...
Drugače nimam nič proti avtomobiloma, ampak če že Supra potem TT 6spd. Na žalost tudi v UK Supre TT 6spd držijo cene in jih je kar težko dobit, non-turbo automatica pa se dobi že od Ł 2300 dalje...
Uporabnik
Tayfun wrote:Obe te z UK tablicami sta non-turbo automatic.
Imata 224 HP, tako da brez sprenevedanja o moči.
Glede na to, da ima Supra 1600kg je lahko vsem jasno kakšni so performanci s takšno konfiguracijo...
Drugače nimam nič proti avtomobiloma, ampak če že Supra potem TT 6spd. Na žalost tudi v UK Supre TT 6spd držijo cene in jih je kar težko dobit, non-turbo automatica pa se dobi že od Ł 2300 dalje...
A si wikipedijo pojedu?
.:Biological insanity:.
Uporabnik
Hrenowsky wrote: A si wikipedijo pojedu?
kr en bedn komentar. model je čist prov povedal. tudi jaz ne vidim poante supre če ni LHD in pa 2JZ-GTE (sem šou pogledat sam zate + im bored). sej avto je še zmeraj lep ampak nič posebnega.

je avto tvoj?
Uporabnik
Jst pa ne vidm poante v tem da folk kupuje civic-e 1.4? Mislm ce ni vtec vti je pa ja brezveze.
.:Biological insanity:.
Uporabnik
Hrenowsky wrote:Jst pa ne vidm poante v tem da folk kupuje civic-e 1.4? Mislm ce ni vtec vti je pa ja brezveze.
1.4 so varčne zadeve z nizkimi stroški vzdrževanja. Niso in tudi nočejo bit športni avtomobili.

Tele supre se da v angliji ornk pocen dobit, sploh sedaj. Je pa lepa za pogledat. Ampak kakšnih ultra preformansov pa ni za pričakovat.
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
Locked

Information

Moderators

Blue Angels