Uporabnik
Carbon look folija
Da ne delamo off topica v drugi temi sem odprl novo.

Na japmeetu sem govoril z fantoma in sta rekla, da bodo nabavili folijo, le v primeru, če se najde nekaj resnih kandidatov. Nabavna cena za kvadratni meter je 90€...torej bo za nas končne kupce še malo dražja + delo če nočete limati sami. Pomembno je to, da se nas nabere nekaj resnih in se potem dogovorimo z poglejpoglej.
JapanZek
preberi mal temo o nalepkah. ko se zaključi groupbuy z nalepkam se bo nrdil še za to folijo. drugač pa sem dogovorjen z njima že za to stvar.... nrdil se bo pa tko da boš mel foljo + montažo skup in če se boš odločil boš recimo naročil oboje...
Uporabnik
JapanZek wrote:preberi mal temo o nalepkah. ko se zaključi groupbuy z nalepkam se bo nrdil še za to folijo. drugač pa sem dogovorjen z njima že za to stvar.... nrdil se bo pa tko da boš mel foljo + montažo skup in če se boš odločil boš recimo naročil oboje...
Priden japanzek :twisted: .
Uporabnik
tut js sem to že pisal pod temo nalepke tam si preber js sem že na spisku za carbon folijo hehe
Uporabnik
tut jaz bi kupo to nalepko čez haubo :D
JapanZek
admini lahko zaklenete to temo? bomo ponovno odprli oz novo temo odprli ko bo čas za ta groupbuy ;) tisti ki pa vas zanima pa začnite šparati denar za foljo ;)
Locked

Information

Moderators

Blue Angels