Pred kratkim je bilo precej govora o tem da mora štimat datum prve pomoči.
Pa me zanima če je kdo tule že fasal kazen zaradi tega, in kaj napišejo na nalog kateri člen si prekršil?
Lahko po hitrem fanes kazen, ce ti je datum prve pomoci poteku...Js sem imel primer, ko me je pustu zaradi tega, ker sm imel staro prvo pomoc, naslednji dan pa ustavu znova isti policaj, da preveri ce sm jo kupu...Na sreco mi je ze njegovo opozorila blo dovolj, tako, da sm jo takoj isti trenutek skocu do omw-ja kupit, ter tako drugi dan glatko sol skozi..
Za moje pojme, se niti z tem ni za ubadat, kaj lahko in kaj ne, gres kupis in imas mir..
zakaj si delat sive lase za 20€.. 
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Kok je pa drgač kazn , za prvo pomoč če je potekla.
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8
SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8
SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Baje da ti lahko napiše kazen 120 EUR po nekem 5. odstavku 59.člena, če voziš vozilo, ki nima brezhibnih predpisanih naprav ali predpisane opreme...zdej pa ko so se kazni nekaj spreminjale lahko, da se je tudi ta zvisala..
Bo znal kdo drug, kej vec o temu povedat.. 
125€.. s tem da mislim da ni polovicke..
je fiksna cena...
nova prva pomoc je pa 18€ al 20€..
v glavnem vsekakor se jo splaca kupit.
lp
je fiksna cena...
nova prva pomoc je pa 18€ al 20€..
v glavnem vsekakor se jo splaca kupit.
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
saj ravno to jest sumim pač luknja v zkonu, ki jo tudi policisti lahko uporabljajo.Dobiš kazen ker imaš kao neustrzno obvezno opremo.
Je res, pač kupiš tisto prvo pomoč za pa bo mir( za 11e jo prodajajo na mimovrste
)
Je res, pač kupiš tisto prvo pomoč za pa bo mir( za 11e jo prodajajo na mimovrste
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
kolega so ustavili in je imel pretečen rok, dobil je kazen 125€, brez polovičke...... btw na omvju želijo za prvo pomoč 20€, na spletu pa sem jo dobil tudi za pol manj!
In kolk cajta velja rok uporabe prvi pomoči če jo kupiš?
- EC9 D14A1 Black - EH9 D16Z6 White
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
5 let...drugace, pa ce se ne motim imas tudi na gazah oz. povojih datume..
vsaj na moji bivsi je bil odtisnjen datum 92.. 
za mene velja dokler jo ne izgubimDameton wrote:In kolk cajta velja rok uporabe prvi pomoči če jo kupiš?
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si
Daš gor od neke paštete al pa kumaric, pa je zadeva rešena 
A je kaka šansa da dobiš plačilni nalog, zanima me po katerem prekršku je bil kaznovanspeaker226 wrote:kolega so ustavili in je imel pretečen rok, dobil je kazen 125€, brez polovičke...... btw na omvju želijo za prvo pomoč 20€, na spletu pa sem jo dobil tudi za pol manj!
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Ja do tolk kot piše gor. Preveri preden kupiš. Če jo imajo v ponudbi že 2 leta potem samo 3 leta. Enako kot za jogurt v trgovini ...Dameton wrote:In kolk cajta velja rok uporabe prvi pomoči če jo kupiš?
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Iz prve roke: Pretečen rok uporabe prve pomoči (kar ubistvu potem pomeni kot da prve pomoči nimaš - 59/5-1 člen) se smatra kot prekršek po zakonu o varnosti cestnega prometa, zato je kazen 120€ in JE možna polovička
Lp
Lp
Mr. Pig 8)
Meni ne more preteči, ker je nimam. Lightweight pa take fore. Kako imajo pa motoristi ta problem rešen?
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
ITR#05182
S kompletom prve pomoči za motoristenighthawk wrote:Meni ne more preteči, ker je nimam. Lightweight pa take fore. Kako imajo pa motoristi ta problem rešen?
ED7 black - EX
ED7 Red - EX
EK4 -silver sedan EX
FK3 - silver EX
Accord 2009 2.2 i dtec executive plus black EX
-----------------------------------------------------------
2017 Civic FK7 sport + white
2015 CR-V lifestyle white
ED7 Red - EX
EK4 -silver sedan EX
FK3 - silver EX
Accord 2009 2.2 i dtec executive plus black EX
-----------------------------------------------------------
2017 Civic FK7 sport + white
2015 CR-V lifestyle white
Motoristi (motorji nad 125ccm) morajo imeti eno malo prvo pomoč. Kazen je ista.
Lp
Lp
Mr. Pig 8)
Ana pa ne mi rect, da te tast uci ze zapisnika...

Sam na to res hitro pozabiš, jaz sem mel v bingotu še original, pisal l. 97.
Prejšnja dva lastnika je nista menjala jaz pa tut ne. Upam, da jo bo nasledni lastnik.
Ne vem kam folk v cbr 1000rr recimo, k ma pod sedežem prtljažnik za ene japanke pa mogoče še brisačo placa, kam stlačit prvo pomoč 
Information
Moderators