p.s.: tisto o tem, da bi si kupu hondo je šala
pozdravljeni! zanimam se za nakup honde accord, pa me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje, kako gre avto kaj čez ovinke. Ker sem navajen italianov, ki grejo res odlično čez ovinke. Pač rad se malo hitreje peljem. Glede na video sem se začel spraševati kaj sploh vi vidite na vaših hondah, pa koliko je tu resnice ko jih hvalite kako grejo dobro čez ovinke, pa kakšni pospeški ... Res nebi rad kupil japonskega hjundaja (namreč tale acord se čez ovinek pelje slabše kot accent)
honda the power of dreams.. khm, the HONDA dreams of POWER!
nevem no.nočem se delati pametnega vendar če bi imeli usi avti iste gume na temu testu bi bil rezultat drugačen
kar se tiče pa lege acorda ti bojo pa več znali povedati lastniki le teh avtov
LP, Jernej
kar se tiče pa lege acorda ti bojo pa več znali povedati lastniki le teh avtov
LP, Jernej
Takih (tole se more vidt, da boš zastopu) jeb.ivetrov je na forum pršlo že kr precej. Tko, da zaenkrat si na dobri poti, da odideš na način kot si prišel... Mene dejansko zanima kako retardiran moraš bit, da prideš na forum se registrirat in podobna sranja in prilepit en link brez repa in glave ter bit hkrati največji car med carji ker si makaron hkrati pa še ironičen.italian_boy wrote:pozdravljeni! zanimam se za nakup honde accord, pa me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje, kako gre avto kaj čez ovinke. Ker sem navajen italianov, ki grejo res odlično čez ovinke. Pač rad se malo hitreje peljem. Glede na video sem se začel spraševati kaj sploh vi vidite na vaših hondah, pa koliko je tu resnice ko jih hvalite kako grejo dobro čez ovinke, pa kakšni pospeški ... Res nebi rad kupil japonskega hjundaja (namreč tale acord se čez ovinek pelje slabše kot accent)![]()
To je nekak tko k razni omejenci, ki na anet oddajajo oglase za mobitel pod audi a4. Ubistvu sm kr hitr najdu podobnosti med takimi retardi in tabo. Zdej vem kako se počutš. Sej bo bolj... Z leti če ne pa z tableti
Od kivija brat pa od očija sin...
--> enašter .96'
--> enašter .96'
Fant ma cajt medtem ko ma makarone na servisu. Baje strošek servisa manj boli, če gledaš take videe v vmesnem času. Piše v manualu.pr0n wrote:Mene dejansko zanima kako retardiran moraš bit, da prideš na forum se registrirat in podobna sranja in prilepit en link brez repa in glave ter bit hkrati največji car med carji ker si makaron hkrati pa še ironičen.
Kar se pa lege accorda tiče, me je pa v dežju strah it iz hiše, saj lahko že parkiran zleti s ceste.
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
Alfa proti Accordu v legi
Pridi do mene in ti bom pokazal kk se Accord pelje čez ride. Se nikol več ne boš usedu v makaron
Pridi do mene in ti bom pokazal kk se Accord pelje čez ride. Se nikol več ne boš usedu v makaron
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
1. na forum sem prišel več kot pol leta nazaj zato, ker sem za kolega iskal neke podlage za števce.pr0n wrote:Takih (tole se more vidt, da boš zastopu) jeb.ivetrov je na forum pršlo že kr precej. Tko, da zaenkrat si na dobri poti, da odideš na način kot si prišel... Mene dejansko zanima kako retardiran moraš bit, da prideš na forum se registrirat in podobna sranja in prilepit en link brez repa in glave ter bit hkrati največji car med carji ker si makaron hkrati pa še ironičen.italian_boy wrote:pozdravljeni! zanimam se za nakup honde accord, pa me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje, kako gre avto kaj čez ovinke. Ker sem navajen italianov, ki grejo res odlično čez ovinke. Pač rad se malo hitreje peljem. Glede na video sem se začel spraševati kaj sploh vi vidite na vaših hondah, pa koliko je tu resnice ko jih hvalite kako grejo dobro čez ovinke, pa kakšni pospeški ... Res nebi rad kupil japonskega hjundaja (namreč tale acord se čez ovinek pelje slabše kot accent)![]()
To je nekak tko k razni omejenci, ki na anet oddajajo oglase za mobitel pod audi a4. Ubistvu sm kr hitr najdu podobnosti med takimi retardi in tabo. Zdej vem kako se počutš. Sej bo bolj... Z leti če ne pa z tableti
2. mobitel prodajam na bolhi, pod rubriko telefoni ... in ne na avto netu.
3. retardiran si mogoče ti, ker pišeš take, namesto da bi mi odgovoril na vprašanje, ker drugače je bil acord nekoč pri meni v ožjem izboru avtomobilov za kupit in me res zanima če se avto dejansko tako blesavo kipa v ovinkih kot se npr. hjundaj
4. ne bom zagovarjal makaronarjev, vsak ki ga je kdaj imel ve kako je z njimi, tako kot vi hondaši veste kako je s hondami. je pa tako pri vseh znamkah, da če ne boš delal rednih servisev bo prej ali slej nekaj crknilo.
5. pohvala @_frko_ ker je edini dal nek pameten odgovor. so pa verjetno testirali s tovarniškimi pnevmatikami.
no pa da zaključm. test so naredil nemci, za katere se ve da imajo ene boljših testov. že s tega stališča bi bilo za pričakovat, da bi alfo umetno porinili na kakšno mesto višje po lestvici (ker nekako ne marajo italjanov). Zdej če se nekateri pač ne morte sprjaznt z dejstvi, je to vaš problem. men ni problem priznat da pr fiatovih 1.8 motorjih rad odpove variator faze, al pa pač kakšne druge napake. zdej če me bote zarad tega vrgl dol s foruma, tut prou, js bom še zmer lahko živu.
aja, pa še da tref-u odgovorim. ni problema, se lahko zmenva kdaj. ti mene z acordom zapeleš, pol pa še js tebe u mojmu makaronu. pa da vidmo kaj se bl zvija pa kipa u ovinkih.
honda the power of dreams.. khm, the HONDA dreams of POWER!
Da povzamemo: svoj prvi post odpreš v peskovniku, pod pretvezo, da te zanima nakup honde, kamor obesiš 6 let star clip iz nekega testiranja, nato posredno spljuvaš lego avta (na podlagi filmčka) ter v opombah napišeš, da je pa v bistvu to, da se zanimaš za nakup honde, zgolj šala. In na podlagi tega provokatorskega posta nato dejansko pričakuješ resne odgovore?
M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
Kakšno naključje, sem ravno kanil kupiti avto, ker rad sponzoriram slovenski mehaniški ceh, ampak potem sem pa tole našel
In ta Alfa sploh limuzina ni ampak naj bi dejansko bil športen avto z 4,7 motorjem in 450 konjskimi močmi in gre veliko, veliko slabše po progi kot 2002 model NSX Type R z 290 konji. Noja, sej gre slabše celo od civica.... Tole me je kar malo odvrnilo od nakupa 8C, ker sam se rad peljem malo hitreje po ovinkih, tole pa sploh zavija ne.
1:31.6 - Honda NSX-R (very wet)
1:32.8 - Honda Civic Type-R (EP3-2004 Facelifted)
1:38.2 - Alfa Romeo 8C Competizione (very wet)
In ta Alfa sploh limuzina ni ampak naj bi dejansko bil športen avto z 4,7 motorjem in 450 konjskimi močmi in gre veliko, veliko slabše po progi kot 2002 model NSX Type R z 290 konji. Noja, sej gre slabše celo od civica.... Tole me je kar malo odvrnilo od nakupa 8C, ker sam se rad peljem malo hitreje po ovinkih, tole pa sploh zavija ne.
1:31.6 - Honda NSX-R (very wet)
1:32.8 - Honda Civic Type-R (EP3-2004 Facelifted)
1:38.2 - Alfa Romeo 8C Competizione (very wet)
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
ITR#05182
Govorimo o accordu... ne o nsx...
Kdo je pa rekel, da se izmed vseh avtov v accordovi klasi ravno accord najbolje pelje... Lahko da se avfa... Ne se sedaj nekaj spravljat na uporabnika ampak predložite dejstva če hočete zagovarjat hondo!
Kdo je pa rekel, da se izmed vseh avtov v accordovi klasi ravno accord najbolje pelje... Lahko da se avfa... Ne se sedaj nekaj spravljat na uporabnika ampak predložite dejstva če hočete zagovarjat hondo!
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
ah ne, ne govorimo o Accordu, sej je rekel da ga ubistvu NE zanima nakup. Pač hoče debatirat kako je Alfa fajn avto 
ITR#05182
ITR#05182
Alfa je fajn avto ja dokles stoji pred bajto. Js lahk povem iz lastnih izkušenj da se Accord pelje bolje kot alfa. Seveda pa ni najboljši. Če bi bil serijski za malenkost nižji...Sem se dolgo vozil tudi z 159 in je v dolgih hitrih ovinkih slabša od accorda. Kar se pa tiče kratkih in ostrih, pa ni dober noben od teh dveh.
Honda accord ictdi, 07
Že več let opazujem accorde in vozijo vedno isto linijo kot moj Golf 2 1.6D. Tako da sigurno niso tako slabi.

fantje jest nevem kaj se kurite? če bi bilo samoumevno in jasno da ima honda boljšo lego od alfe, prvič tega nemci (!) ne bi ugotovili, drugič pa se ne bi bilo treba spuščati pod nivo gostilniške debate, da stopite hondi v zagovor.
lp
lp
Forza Italia. Forza /F/I/A/T/. Forza Alfa Romeo.
lej no lej, sej nekej jih pa mamo na forumu 
Aja, možno da ima tista Alfa boljšo lego od tistega Accorda ja. That is that than....
So pa ta model accorda testiral v TG sezoni 1, epizoda 4. Bil je sicer video "top gear power laps mid range saloon" ampak ga je BBC dol vzel.
Aja, možno da ima tista Alfa boljšo lego od tistega Accorda ja. That is that than....
So pa ta model accorda testiral v TG sezoni 1, epizoda 4. Bil je sicer video "top gear power laps mid range saloon" ampak ga je BBC dol vzel.
ITR#05182
ITR#05182
mjurma2 wrote:fantje jest nevem kaj se kurite? če bi bilo samoumevno in jasno da ima honda boljšo lego od alfe, prvič tega nemci (!) ne bi ugotovili, drugič pa se ne bi bilo treba spuščati pod nivo gostilniške debate, da stopite hondi v zagovor.![]()
lp
Podpišem!
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Information
Moderators