Gre se za Kawasaki Z750R izdelan leta 2012(konec proizvodnje tega tipa) drugače čisto nov, še nerabljen. Naredil sem vsega skupaj 6km, kot se tudi vidi na posnetku. Slike še pridejo, nekaj me zajebava velikost slik, sem pa naredil en kratek posnetek. Upam, da vam bo všeč, meni je
Da predstavim še najnovejšo pridobitev pri hiši, ki mi je prinesla velik nasmešek na obraz
Gre se za Kawasaki Z750R izdelan leta 2012(konec proizvodnje tega tipa) drugače čisto nov, še nerabljen. Naredil sem vsega skupaj 6km, kot se tudi vidi na posnetku. Slike še pridejo, nekaj me zajebava velikost slik, sem pa naredil en kratek posnetek. Upam, da vam bo všeč, meni je
Last edited by Zoky on 26 Aug 2016 18:11, edited 1 time in total.
Youtube.com/QuickCarsAndBikes
Nič posebnega, samo malo zvoka ogretega motorja:
Lp
Lp
Motor je ful lep...edino kar malo kazi izgled je izpuh.Čimprej zamenjaj bo mnogo lepše pa še zvok bo brutalen 
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Izpuh je v planu naslednje leto, ker moram nabaviti še nekaj opreme, ki pa tudi nekaj košta
Lp
Lp
lep moped, original zvok je pa res bolj bogi
še moj er5 ga bl seka
Zdej na zadnjem videu je dober zvok, lepo prede
Tud js bom enkat tazga vretn nabavu, ko se 500ccm naveličam
a čelado maš hjc rpha 10?
Srečno vožno pa čimmanj policajev
Serijski zvok je res bogi. Čelada je rpha 10(Lorenzo edition)blue_man wrote:lep moped, original zvok je pa res bolj bogiše moj er5 ga bl seka
Zdej na zadnjem videu je dober zvok, lepo prede
![]()
Hvala.
Lp
Ful lep zvok.edino jaz bi mu privoscil se manjsi nosilec tablice.ker tole original ne pase nikakor 
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Končno sem naredu malo boljše slike, čeprav background ni nič posebnega

Še malo pa bo 5-ka spredaj

Lp

Še malo pa bo 5-ka spredaj

Lp
Nekaj novih filmčkov:
Vožnja po Budimpešti
Razlog zakaj sem bil v Budimpešti
Vožnja z Črne na Koroškem na Sleme
Kolega z svojo Hondo CBR 600RR
Drugač pa dobrodošu kak subscriber na mojem youtube kanalu
https://www.youtube.com/channel/UCz9D-Q ... 2Pg/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
Vožnja po Budimpešti
Razlog zakaj sem bil v Budimpešti
Vožnja z Črne na Koroškem na Sleme
Kolega z svojo Hondo CBR 600RR
Drugač pa dobrodošu kak subscriber na mojem youtube kanalu
https://www.youtube.com/channel/UCz9D-Q ... 2Pg/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
SCproject izpuh naredi pa res vsaj meni najboljši zvok. Ko bom kupil Aprilio Tuono V4R gre SC izpuh gor!
V4R SC tole si dostikrat zavrtim pa poslušam,ker mi je res bolan sound
https://www.youtube.com/watch?v=kvwciBefEE4" onclick="window.open(this.href);return false;
Kok si odštel za izpuh pa kje si kupil oz naročil, če ni skrivnost? Homologacijo si dobil zraven?
Srečno vožnjo, pa rokavice oz opremo uporablji!
V4R SC tole si dostikrat zavrtim pa poslušam,ker mi je res bolan sound
Kok si odštel za izpuh pa kje si kupil oz naročil, če ni skrivnost? Homologacijo si dobil zraven?
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
415€ sem odštel z poštnino vred direkt z njihove uradne strani. Zraven sem pa dobil vse potrebne papirje za homologacijo.Simak-R wrote:SCproject izpuh naredi pa res vsaj meni najboljši zvok. Ko bom kupil Aprilio Tuono V4R gre SC izpuh gor!
V4R SC tole si dostikrat zavrtim pa poslušam,ker mi je res bolan soundhttps://www.youtube.com/watch?v=kvwciBefEE4" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp
Information
Moderators