Uporabnik
Prelude 2.0i
Pozdravljeni Hondaši,

v planu imam nakup Honde, ker je bila to že dolgo čas moja velika želja. Sedaj pa sem nekako prišel do sklepa, da bi si kupil ali Prelude ali Accord coupe. Ker coupejev ni veliko na izbiro ta trenutek, mi je v oči padla ta prelude.

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11664416&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali mi znate svetovati na kaj naj bom pozoren pri nakupu vozila? Vem, da je star, samo motorji so bojda zelo zanesljiva reč.

Hvala za odgovore :)
Uporabnik
Re: Prelude 2.0i
sam sem imel isto 6.let, z njo prevozil bp več kot 120k km. Če je avto redno servisiran in vsaj normalno vzdrževan/vožen, potem z motorjem res ni večjih problemov, olja zagotovo ob tem ne sme kuriti (vsaj pri meni je bilo tako), je pa glede na starost potem vprašanje koliko je lastnik vlagal v ostale dela, razni končniki, zglobi, itd. (ima pa zadaj še nalepko prelude, kar je potencialno dober znak, da ni bila od zadaj zbita, ker je ta nalepka grozno draga, vsaj pri meni je bilo tako in ko me je ena zadela zadaj je nisem dajal nazaj... - razen seveda če so jo dali nazaj oz. popravili).
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Uporabnik
Re: Prelude 2.0i
Hvala za odgovore!

Sem se odločil, da raje ne bom kupil prelude. Mi je pa v oči padla ena lepo ohranjena civic z 200k km. Sporočim če jo kupim :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels