Hvala
Prosim za pomoč, če kdo ve kaj se lahko naredim.. avto mi preklopi v rezervni program po cca 20 km vožnje oz ob voznji v hrib(ne prizge se nobena lučka ... po nekaj minutah ko je avto vgašnjen , gre spet v normalno delovanje.. mehanik ni odkril nobene napake na testerju( zamenjano olje filtri gorivni, oljni, zracni, klime..... mehanik pregledal vse senzorje, zamenjal vodno pumpo ....ali je lahko problem z turbino? kaj mi je še za storiti????
Hvala
Hvala
Uradni tester Honde ali tester z Aliexpressa? Uradni servis? Km?
Tester malo vecjega mehanika - ni hondin tester. 220000 km
Ce gre avto v varni nacin, potem mora biti napaka shranjena v racunalniku
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Vse bolj je jasno, da honde po letu 2000 niso vec kar so bile. Vcasih je to slo z lahkoto preko 200 in 300 jurjev, zdaj pa so problemi. Cene rabljenih so presenetljivo visoko kolikor je sranja. Stara slava.
Modelarji vseh dežel, združite se.
Tudi moj sin je Caddya servisiral pri dobrem mehaniku, pa mu ni ugotovil slabe turbine z njegovim testerjem. Potem je peljal na uradni servis in so mu za zmeren denar obnovili turbino.
Včasih je šlo z lahkoto, ker ni bilo toliko elektronike. Tudi zdaj je redko katera Honda zrela za generalno motorja (tu mislim povrtanje cilindrov, menjava obročkov, menjava ležajev motorne gredi ...). Kaj crkuje? Senzorji ABS, lambda sonda, zaklepanje vrat. Na motorju je zdaj morje nekih senzorjev in katerikoli crkne, gre motor v varnostni režim.Gros wrote:Vse bolj je jasno, da honde po letu 2000 niso vec kar so bile. Vcasih je to slo z lahkoto preko 200 in 300 jurjev, zdaj pa so problemi.
to so buče; moja accord dizl jih je imela 250k km vse z prvotno opremo brez menjav oz. okvar....,ko sem jo prodal, pa mislim da se še danes vozi brez večjih okvar.... tko da ne moreš vsega v isti koš metat, vse je pa odvisno od vzdrževanja in uporabe....Gros wrote:Vse bolj je jasno, da honde po letu 2000 niso vec kar so bile. Vcasih je to slo z lahkoto preko 200 in 300 jurjev, zdaj pa so problemi. Cene rabljenih so presenetljivo visoko kolikor je sranja. Stara slava.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
To enostavno ni res. Vcasih je vse delalo zdaj je pa neka miselnost, ce se kaj pokvari, ste sami krivi. Kolektorji, turbine, bloki motorjev, ketne, kompresorji, kuplunge, filtri trdih delcev, rja, da ne govorim, da od 200 naprej vse zrejo olje. Prav rad bi videl tvojo in seznam popravil na njej. Lahko farbas koga drugega. Lastnik za tabo ma pa ziher ze ene dva jurja racunov. Pri 250 je idealni cas da se znebis krsa. Pokazite mi enega s 400k.
tole kr neki na pamet govoris ker to ni res....Gros wrote:To enostavno ni res. Vcasih je vse delalo zdaj je pa neka miselnost, ce se kaj pokvari, ste sami krivi. Kolektorji, turbine, bloki motorjev, ketne, kompresorji, kuplunge, filtri trdih delcev, rja, da ne govorim, da od 200 naprej vse zrejo olje. Prav rad bi videl tvojo in seznam popravil na njej. Lahko farbas koga drugega. Lastnik za tabo ma pa ziher ze ene dva jurja racunov. Pri 250 je idealni cas da se znebis krsa. Pokazite mi enega s 400k.
in pa vecina ki jih je zdele na netu jih ima 300-400 sigurno, ker vsi vrtijo kilomere.....
se nism vidu accorda 2.2 ki bi mu ketna sla pri 300.000 km, pogledas po netu jih je pa polno z vtrgano ketno, pa vsi majo kao 200-300k km. zakaj? zato ker so prteverteni, ker je prevec sverotov pri nas, in ker nihce ne odgovarja za take zadeve.
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Gros wrote:To enostavno ni res. Vcasih je vse delalo zdaj je pa neka miselnost, ce se kaj pokvari, ste sami krivi. Kolektorji, turbine, bloki motorjev, ketne, kompresorji, kuplunge, filtri trdih delcev, rja, da ne govorim, da od 200 naprej vse zrejo olje. Prav rad bi videl tvojo in seznam popravil na njej. Lahko farbas koga drugega. Lastnik za tabo ma pa ziher ze ene dva jurja racunov. Pri 250 je idealni cas da se znebis krsa. Pokazite mi enega s 400k.
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Ja sej smo cisto ot. Kakorkoli je pa tezav vec kot jih je bilo.
Information
Moderators