Nova Honda CRV baje prihaja letos v evropo.
Je kdo kaj našel več informacij?
https://citymagazine.si/prenovljena-za- ... eno-mocjo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimivo...po slikah mi je na hitro podobna (malo) mazdi cx60 in pa volvotu xc60....
Ampak tole bo tudi kar cenovni preskok, dvomim da bo to pod 50k eur....(se 5.let nazaj je bil crv 1.5t lifestyle 33k eur)
Ampak tole bo tudi kar cenovni preskok, dvomim da bo to pod 50k eur....(se 5.let nazaj je bil crv 1.5t lifestyle 33k eur)
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
V zda se začne pri 29500 USD
hibrid je pa 33350
https://automobiles.honda.com/cr-v" onclick="window.open(this.href);return false;
hibrid je pa 33350
https://automobiles.honda.com/cr-v" onclick="window.open(this.href);return false;
V Nemčiji na mobile.de so cene od 53-60k za avto ki ima enak motor in menjalnik kot CIVIC. Tudi armaturna plošča in volan je enak.sportman333 wrote:Zanimivo...po slikah mi je na hitro podobna (malo) mazdi cx60 in pa volvotu xc60....
Bolano, kam gredo cene.
Ja pubeci v sindikat bo treba pa stavkat... cene grejo gor 30%, 50%, plače pa 5%, 7%
Treba si bo izborit svoj kos potice. Levičarji so levičarji samo na papirju. Do ljudi nič ne pride.
Avtomobile bo samo še risali lahko in gledali v salonih. Da ne govorim o stanovanjih...
Najbolj smešno je pa, da so si sindikati v ZDA že izborili 25% dvige plač, pri nas pa sindikati tiho ko *****.
Pa majo avte 10 jurjev cenej kot pri nas.
Treba si bo izborit svoj kos potice. Levičarji so levičarji samo na papirju. Do ljudi nič ne pride.
Avtomobile bo samo še risali lahko in gledali v salonih. Da ne govorim o stanovanjih...
Najbolj smešno je pa, da so si sindikati v ZDA že izborili 25% dvige plač, pri nas pa sindikati tiho ko *****.
Pa majo avte 10 jurjev cenej kot pri nas.
Cenik za CRV je končno objavljen. Žal le za samopolnilni hibrid in ne tudi PHEV. Kakorkoli, je nižja kot sem pričakoval (45.000), ampak daleč od tega, da je poceni. Vendar že pri "osnovni" verziji dobiš praktično maximalno opremo. Ampak od tukaj naprej pa grejo cene vse do 52k.
Ne.....edino kar imajo je -2k in pogoj za njihov lizing (ki je sicer enak oz.nič slabši kot ostali oz.teh 2k ne moreš nikjer drugje not dobiti)...mogoce bodo imeli za CRV kaj večji znesek....drugače pa mislim da Honda ni imela kakih akcij, itd.že zadnjih 10.let...sandi_honda wrote:Ali ima honda kdaj kakšne akcije?
Pa ne mislim tega financiranja
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Tukaj se nebi strinjal da je njihov lieasing enak ali nič slabši. Ko sem kupoval CIVIC-a je bilo njihovo financiranje konkretno slabše od drugih ponudnikov. Včasih si je boljše sam osebno uredit financiranje, kot pa pristati na njihove pogoje.sportman333 wrote:[
Ne.....edino kar imajo je -2k in pogoj za njihov lizing (ki je sicer enak oz.nič slabši kot ostali oz.teh 2k ne moreš nikjer drugje not dobiti)...mogoce bodo imeli za CRV kaj večji znesek....drugače pa mislim da Honda ni imela kakih akcij, itd.že zadnjih 10.let...
nisem mislil primerjave (se nisem dobro izrazil) z lizingi drugih znamk....primerjal sem njihov lizing in če bi šel iskat lizing k neki komercialni banki, ki to sploh še ponuja. V tem primeru ne prideš z bančnimi lizingom na koncu na pozitivno razliko, ker teh 2k "sconto" ki ti ga dajo ne moreš pokriti, to so seveda izračunali že pred tem ko so to akcijo sploh ponujali.....seveda imajo druge znamke boljše lizinge, če ne drugega, druge ponujajo s fiksno obr.mero (vem vsaj za Škodo, ker je kolega nabavil ravno tudi na lizing).Akul wrote:Tukaj se nebi strinjal da je njihov lieasing enak ali nič slabši. Ko sem kupoval CIVIC-a je bilo njihovo financiranje konkretno slabše od drugih ponudnikov. Včasih si je boljše sam osebno uredit financiranje, kot pa pristati na njihove pogoje.sportman333 wrote:[
Ne.....edino kar imajo je -2k in pogoj za njihov lizing (ki je sicer enak oz.nič slabši kot ostali oz.teh 2k ne moreš nikjer drugje not dobiti)...mogoce bodo imeli za CRV kaj večji znesek....drugače pa mislim da Honda ni imela kakih akcij, itd.že zadnjih 10.let...
Prelude 2.0 '97 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Pri vseh nakupih novega avtomobila, se nikoli finančno ni izplačalo HONDA financiranje. Meni je prodajalec vedno uredil financiranje pri drugih bankah, tudi obrestna mera je bila nižja. Honda sedaj želi 6.99% fiksne obresti, JEEP jih ima pa 1%. Razlike so kar hude in glede na okrnjeno ponudbo Honde, bo morala tudi financiranje spremeniti oz. naredit ugodneje. Predvsem pa bi bilo dobro, če bi prepovedali tiste akcijske cene -2000eur na njihovo financiranje, ker teh 2000eur kao popusta plačaš na koncu 4000 + še klasične obresti.sportman333 wrote: nisem mislil primerjave (se nisem dobro izrazil) z lizingi drugih znamk....primerjal sem njihov lizing in če bi šel iskat lizing k neki komercialni banki, ki to sploh še ponuja. V tem primeru ne prideš z bančnimi lizingom na koncu na pozitivno razliko, ker teh 2k "sconto" ki ti ga dajo ne moreš pokriti, to so seveda izračunali že pred tem ko so to akcijo sploh ponujali.....seveda imajo druge znamke boljše lizinge, če ne drugega, druge ponujajo s fiksno obr.mero (vem vsaj za Škodo, ker je kolega nabavil ravno tudi na lizing).
So pa imeli pred časom informativni izračun za HONDA financiranje pri CIVIC-u, pa vidim da so tudi to umaknili.
Tržniki so zato tam, da nas oskubijo čim blj. Kdor ne preveri cene financiranja pa si je itak sam kriv.
Zdaj prodajalci že kar sami povejo, da je financiranje nateg in da se najbolj splača z gotovino kupit.Akul wrote:Pri vseh nakupih novega avtomobila, se nikoli finančno ni izplačalo HONDA financiranje. Meni je prodajalec vedno uredil financiranje pri drugih bankah, tudi obrestna mera je bila nižja. Honda sedaj želi 6.99% fiksne obresti, JEEP jih ima pa 1%. Razlike so kar hude in glede na okrnjeno ponudbo Honde, bo morala tudi financiranje spremeniti oz. naredit ugodneje. Predvsem pa bi bilo dobro, če bi prepovedali tiste akcijske cene -2000eur na njihovo financiranje, ker teh 2000eur kao popusta plačaš na koncu 4000 + še klasične obresti.sportman333 wrote: nisem mislil primerjave (se nisem dobro izrazil) z lizingi drugih znamk....primerjal sem njihov lizing in če bi šel iskat lizing k neki komercialni banki, ki to sploh še ponuja. V tem primeru ne prideš z bančnimi lizingom na koncu na pozitivno razliko, ker teh 2k "sconto" ki ti ga dajo ne moreš pokriti, to so seveda izračunali že pred tem ko so to akcijo sploh ponujali.....seveda imajo druge znamke boljše lizinge, če ne drugega, druge ponujajo s fiksno obr.mero (vem vsaj za Škodo, ker je kolega nabavil ravno tudi na lizing).
So pa imeli pred časom informativni izračun za HONDA financiranje pri CIVIC-u, pa vidim da so tudi to umaknili.
Z gotovino se je vedno bolj splačalo, ampak redko kdo ima 40-50k na lagerju za avto, oz. tisti ko ima tok gotovine, pa ziher ne vozi Honde, ampak ima kakšnega Nemškega.sandi_honda wrote:
Zdaj prodajalci že kar sami povejo, da je financiranje nateg in da se najbolj splača z gotovino kupit.
Akul wrote:Z gotovino se je vedno bolj splačalo, ampak redko kdo ima 40-50k na lagerju za avto, oz. tisti ko ima tok gotovine, pa ziher ne vozi Honde, ampak ima kakšnega Nemškega.sandi_honda wrote:
Zdaj prodajalci že kar sami povejo, da je financiranje nateg in da se najbolj splača z gotovino kupit.
Sigurno ja, ceprav ne vem zakaj bi dajal 50k eur za osnovni bmw 3, če za dobrih 35k dobiš pri civicu več... ali pač ne?
Moraš gledati drugače, nekdo bo dal za osnovni model vse, samo da bo BMW. In veliko jih je.sandi_honda wrote:
Sigurno ja, ceprav ne vem zakaj bi dajal 50k eur za osnovni bmw 3, če za dobrih 35k dobiš pri civicu več... ali pač ne?
Kakor komu. Jaz sem v življenju imel samo bmw-je in honde. Dejstvo je, da se honda ne bo nikoli peljala tako, kot se pelje bmw. Bmw 3 je tudi precej udobnejši od civic-a. Ampak je pa honda veliko bolj zanesljiva. In ima svoje čare tudi seveda. Niso pa novi bmw-je več to, kar so bili. No saj je tako pri vseh znamkah. Novi CRV je meni kar lep. Čeprav spominja na bmw-ja
Motor bi pa lahko bil malo "močnejši"
lp,
Simon
lp,
Simon
jazz
Se ne morem strinjati, z vsemi BMW-ji ki sem se vozil, so mi delovali precenjeni. Predvsem se mi zdi, da BMW se zažne šele z 5-ko in naprej, vse ostalo je pa bolj žalost. 3-ka je utesnjena, neprostorna. In zadnji sedeži so pri vseh nemcih kot lesena klop v avtobusu.simon740 wrote:Kakor komu. Jaz sem v življenju imel samo bmw-je in honde. Dejstvo je, da se honda ne bo nikoli peljala tako, kot se pelje bmw. Bmw 3 je tudi precej udobnejši od civic-a. Ampak je pa honda veliko bolj zanesljiva. In ima svoje čare tudi seveda. Niso pa novi bmw-je več to, kar so bili. No saj je tako pri vseh znamkah. Novi CRV je meni kar lep. Čeprav spominja na bmw-jaMotor bi pa lahko bil malo "močnejši"
lp,
Simon
Information
Moderators