Moderator: Blue Angels
GorazdO je napisal/-a:"driftanje" med mizami po zemlji - dva al trije BMWji in Laguna (odprta hauba in prtljažnik)... to ne spada tja... meče slabo luč na celo prireditev....
lukach je napisal/-a:Mi lahko kdo pove, kteri hondas je imel št 7?bela crx, če se ne motim?
BADBOY je napisal/-a:tak zdj pa še moji komentarji!!!!
Najprej bi pohvalu majo CRX in vse ostale ki so se trudli pri organizaciji, brez pripomb tak glede na lansko leto so napredki vidni, PA ŽE LANI MI JE BLO FENOMENALNO....
kar se tiče pohval dirkačev moram pohvalit definitivno uroša ki je rasturu z delsolko, pa ful mi je všeč da ta styliran avto DRAGA svaka čast, OJGN,KOSHIR, BARAKUDA,FRENKa in ostali ke ste vozili tako kot se spodobi vse pohvale, za več kot preveč voznikov pa morm rečit da ste take P.I.Č.K.E ker vsi neki taktizirate pa neki TURBAŠI pol pa na koncu bremzate, dj dj dj taki caffe raceri da to nemom verjet, ka se res vsem gre sam da bojo stal na stopničkah pa pobral nagrade pa fural v slabši kategoriji..... ful sem razočaran na takimi P.I.Č.K.A.M.I ko ste stisnal rit pa taktiziral....
če mate jajce furite na polno, kulk gre gre, čene to dirko pa nasledno, enkrat bo vsak ki se trudi definitivno stal na stopničkah s teško prisluženim pokalom ki se ga bol ceni kot pa neka K.u.r.č.e.v.a zmaga v slabši grupi!!!!!
brez zamere sam taka je resnica...
btw: pripombe imam samo nad malico v hotelu ker ko sm tist probu mi je kr gor vrgl... :blowme:
lp
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sej vse ql, ampak, da bom bremzal pred ciljem, pa ne. Raje nimam pokala, kot pa da bremzam in taktiziram. pa ne mislim nič slabega rečt o tistih, ki pač bremzajo, ampak to pač ni moj stil![]()

SunShiner je napisal/-a:A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sej vse ql, ampak, da bom bremzal pred ciljem, pa ne. Raje nimam pokala, kot pa da bremzam in taktiziram. pa ne mislim nič slabega rečt o tistih, ki pač bremzajo, ampak to pač ni moj stil![]()
prov besede si mi vzel s tipkovnice![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost