facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

19.6.2005 drag race - RS street race SLOVENJ GRADEC

Debate o F1, Rally, Drag racing, Street racing in ostalih vejah motošporta.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a cury » 20 jun 2005 20:21

Sam un ,,piškot,, Opel Corsa je pa res hudoooo letela, take svetlo modre barve je bla....pa Ax tud ni bil švoh.
Big Bodies Are Made....Not Born!!!
Uporabniški avatar
cury
Uporabnik

Kraj: GYM

OdgovorNapisal/-a Sunshine » 20 jun 2005 21:54

shiner: A nima ojgn stock vti-ja? :lol: :lol: men tudi ni nč jasn
:lol: :lol: :lol:
------------------------
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

'04 Honda Accord iCTDI
'98 Honda Civic Sedan ILS
Uporabniški avatar
Sunshine
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Scooby » 20 jun 2005 23:51

helou!

Jah kaj naj recem! Se en lepo prezivet dan "med" ljudmi in avtomobili! 8)

Na racun redarstva sem zato imel enega izmed najboljsih sedezev za ogled dirke! :twisted:

Cestitke Mateji in Gregatu in vsem osatlim, ki smo pomagali pri uspesni izvedbi dirke.

Edino za naslednje leto je treba najti eno ograjo na Sport Billy varianto, da se bo sama postavila pa na koncu tut sama pospravla! 1 km ograje je kar velik zalogaj! :wink:

LP, Miha
Uporabniški avatar
Scooby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana, Slovenija

OdgovorNapisal/-a Scooby » 20 jun 2005 23:55

No se neki sm pozabu dopisat.

Mogoce bilo res treba naslednje leto narediti tako, da najhitrejsi avti vmes odpeljejo eno ali dve voznji za popestritev. Ker verjamem, da je vecina gledalcev cakala na to.

Sicer so pa tile avstrijci kr neki. :roll: Vsaj tiste zenske, ki so ble z EVO-tom. Ko so vidle, da se je audi pokvaru so se obnasale k petleten otrok. Skakale od veselja...kr neki uglavne. S tem, da je evo tisto voznjo peljal 13:90. Sm jim hotu kr prtegnt eno okol kepe! :evil:
Uporabniški avatar
Scooby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana, Slovenija

OdgovorNapisal/-a GorazdO » 21 jun 2005 01:03

@Scooby - hvala ker ste do konca pospravili ograjo (jest res nisem mogu več ostat)

@ gledalci - hvala, ker ste bistveno manj težili in letali čez progo kot lani; bilo je par izjem, a sva jih s Psihotom kmalu "pošlihtala"

@Psiho - hvala za dobro družbo in 10 ur smeha; upam da si najdu mamo :oops:

@Mateja in Grega - hvala za vodo, sendvič in sončno kremo;

ALU ograja rox! 8) nasl. leto jo bo treba dat še na štart in naprej od cilja... če postavimo še kako tribuno, smo pa itak zmagal - naj drag na Balkanu;

Avstrijci se "nas" pa lahko samo bojijo - Audi, Cicero, tist AX, Ojgn... končno majo pravo konkurenco....

PS: M. in G. - dodajta na spisek še par redarjev na travnik - tisti "burn outi" in "driftanje" med mizami po zemlji - dva al trije BMWji in Laguna (odprta hauba in prtljažnik)... to ne spada tja... meče slabo luč na celo prireditev....
wagon 2.5
Uporabniški avatar
GorazdO
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ice » 21 jun 2005 01:17

Se opravičujem, da me ni blo, sam smo mel neko zajebancijo doma. :(

Bom pa pršu s svojo kamerco na naslednega, sam povejte kam pa kdaj? (uno u murski soboti?) :)
Uporabniški avatar
Ice
Uporabnik

Kraj: Krąko

OdgovorNapisal/-a Eddy » 21 jun 2005 01:23

GorazdO je napisal/-a:"driftanje" med mizami po zemlji - dva al trije BMWji in Laguna (odprta hauba in prtljažnik)... to ne spada tja... meče slabo luč na celo prireditev....

a to si mene mislil? moje driftanje nakoncu ko sem šel je bilo izključno na željo gledalcev ki so se drli DEJ MAL ZASUČ!!! ko sem odhajal... :lol:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 21 jun 2005 01:30

Še z moje strani ZAHVALA VSEM, ki ste pomagali pri izvedbi tega tekmovanja !!!

Ne bom o imenih, ker jih je preveč (večina nas tako ve, kateri ljudje so to, ki so vedno pripravljeni pomagati) ... obljubljam: piknik bo ;) :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a BADBOY » 21 jun 2005 07:41

lukach je napisal/-a:Mi lahko kdo pove, kteri hondas je imel št 7?bela crx, če se ne motim?

moj kolega!!!! zakaj vprašaš???
Uporabniški avatar
BADBOY
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a BADBOY » 21 jun 2005 07:58

tak zdj pa še moji komentarji!!!!

Najprej bi pohvalu majo CRX in vse ostale ki so se trudli pri organizaciji, brez pripomb tak glede na lansko leto so napredki vidni, PA ŽE LANI MI JE BLO FENOMENALNO....
kar se tiče pohval dirkačev moram pohvalit definitivno uroša ki je rasturu z delsolko, pa ful mi je všeč da ta styliran avto DRAGA svaka čast, OJGN,KOSHIR, BARAKUDA,FRENKa in ostali ke ste vozili tako kot se spodobi vse pohvale, za več kot preveč voznikov pa morm rečit da ste take P.I.Č.K.E ker vsi neki taktizirate pa neki TURBAŠI pol pa na koncu bremzate, dj dj dj taki caffe raceri da to nemom verjet, ka se res vsem gre sam da bojo stal na stopničkah pa pobral nagrade pa fural v slabši kategoriji..... ful sem razočaran na takimi P.I.Č.K.A.M.I ko ste stisnal rit pa taktiziral....

če mate jajce furite na polno, kulk gre gre, čene to dirko pa nasledno, enkrat bo vsak ki se trudi definitivno stal na stopničkah s teško prisluženim pokalom ki se ga bol ceni kot pa neka K.u.r.č.e.v.a zmaga v slabši grupi!!!!!

brez zamere sam taka je resnica...

btw: pripombe imam samo nad malico v hotelu ker ko sm tist probu mi je kr gor vrgl... :blowme:

lp
Uporabniški avatar
BADBOY
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a Peko » 21 jun 2005 10:52

eeeeem najprej bi reku živjo vsem skup na tem forumu k sm se ravn na frišno prijavu :wave:

in ko se čestitke že ravno vrstijo bi mel tut jst pohvalo na vse ki so ta event v nedeljo res dobr uštimal, pa upam da bo takih dogodkov v prihodnosti vse več...

super je blo edino prijavljenga Dodge-a nism uspel nikjer najdt... pa ne vem zdj al ni pršu al sm ga pa zamudu k sm pršu sred popoldeva
Slika
Uporabniški avatar
Peko
Uporabnik

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 21 jun 2005 11:21

Sem pravkar klicala na A kanal. Odgovor je takšen:

Repotaža bo JUTRI okoli 7h zvečer v oddaji E plus.
Povsem točne ure pa mi na žalost ne morejo povedati, ker lahko pride do določenih zamikov zaradi drugih ažurnih dogodkov. Vsekakor pa bo jutri v oddaji.
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Viper » 21 jun 2005 12:57

tenkju!
I have spinning wheels, baby! Heck let's do this!
Uporabniški avatar
Viper
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 21 jun 2005 16:50

BADBOY je napisal/-a:tak zdj pa še moji komentarji!!!!

Najprej bi pohvalu majo CRX in vse ostale ki so se trudli pri organizaciji, brez pripomb tak glede na lansko leto so napredki vidni, PA ŽE LANI MI JE BLO FENOMENALNO....
kar se tiče pohval dirkačev moram pohvalit definitivno uroša ki je rasturu z delsolko, pa ful mi je všeč da ta styliran avto DRAGA svaka čast, OJGN,KOSHIR, BARAKUDA,FRENKa in ostali ke ste vozili tako kot se spodobi vse pohvale, za več kot preveč voznikov pa morm rečit da ste take P.I.Č.K.E ker vsi neki taktizirate pa neki TURBAŠI pol pa na koncu bremzate, dj dj dj taki caffe raceri da to nemom verjet, ka se res vsem gre sam da bojo stal na stopničkah pa pobral nagrade pa fural v slabši kategoriji..... ful sem razočaran na takimi P.I.Č.K.A.M.I ko ste stisnal rit pa taktiziral....

če mate jajce furite na polno, kulk gre gre, čene to dirko pa nasledno, enkrat bo vsak ki se trudi definitivno stal na stopničkah s teško prisluženim pokalom ki se ga bol ceni kot pa neka K.u.r.č.e.v.a zmaga v slabši grupi!!!!!

brez zamere sam taka je resnica...

btw: pripombe imam samo nad malico v hotelu ker ko sm tist probu mi je kr gor vrgl... :blowme:

lp

Se strinjam z napisanim. Ampak pravilnik nekako "prisili" ljudi, da bremzajo na koncu, da ne izpadejo.

Jaz sem izpadel v polfinalu, ker sem prehitro peljal. Prej sem celi dan vozil od 15.03 pa do 15.3. Kasneje popoldan pa se je malce ohladilo in je avto šel precej bolje. In tako sem potem peljal 14.89 in zaradi tega izpadel. Vozil pa sem z Corso, ki je pred ciljem dobesedno skočil na bremze. Potem, ko sem izvedel da je šla corsa naprej jaz pa izpadem, sem pa rekel, da je to krneki, pa mi reče eden, ja zakaj pa nisi bremzal :?

Sej vse ql, ampak, da bom bremzal pred ciljem, pa ne. Raje nimam pokala, kot pa da bremzam in taktiziram. pa ne mislim nič slabega rečt o tistih, ki pač bremzajo, ampak to pač ni moj stil :wink:

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a SunShiner » 21 jun 2005 17:10

A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Sej vse ql, ampak, da bom bremzal pred ciljem, pa ne. Raje nimam pokala, kot pa da bremzam in taktiziram. pa ne mislim nič slabega rečt o tistih, ki pač bremzajo, ampak to pač ni moj stil :wink:

prov besede si mi vzel s tipkovnice :D :f_appl:
------------------------------------------------------
-the pursuit of performance-
------------------------------------------------------