Moderator: Blue Angels
cresh je napisal/-a:scooby, fajn slikce, sploh ker si sliku še čase, super
Scooby je napisal/-a:cresh je napisal/-a:scooby, fajn slikce, sploh ker si sliku še čase, super
Hehe hvala! Cajte sm pa sliku kokr se je dal. Nima lih najhitrejsega fotkica, tko da sm jih vecinoma zamudu. Zdj morm pa sam se pogruntat, kako slikat avte med voznjo, da ne bodo zamegljeni!
UROS20 je napisal/-a:nighthawk je napisal/-a:Kaj pa je bilo s Turbo del sol? Ni winga zadej, spredej je drugacna feltna kot zadej + nekaj cudnega na havbi...So ga cefurji napadl?
Jst ne vem kaj tebi ni jasno?![]()
Kot sem že parkrat povedu, je wing zadaj na mojem avtu je izključno le zaradi styling-a (kljub temu da je nastavljen na minimum, sem ga odstranil -> kaj mi bo downforce zadaj, če je avto FWD).![]()
A si edino moj avto videl z zamenjanimi pogonski kolesi? Saj ti ne zamerim, mogoče si le mojega opazil![]()
Pa pokaži mi še eno Hondo, ki je včeraj vozila pod 14.12. S tem, da imej v glavi, da ima avto 1206 kg, saj ni olupljena vsakega kilograma (odbijači, pragi, imel vso notranjost vključno z obema sedežema, med drugimi tudi avtoakustko in rolarje v prtljažniku:) Res pa da sem vrgel ven 30kg kišto z wooferji (upam da ne zameriš, ker še tega nisem notri pustil)?
Mogoče pa ne razumeš, da sem eden redih (če ne celo edini), ki domov prinaša pokale z različnih področij?![]()
...sobota, 18.6.2005 styling show Ajdovščina, nedelja 19.6.2005 street race SG, prevoziš 500 km čez vikend in potem na koncu dobiš tole v zahvalo...![]()
...daj, ogrej se malo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov