facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

ZUR NA NOTRANJSKEM

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a GREGOR-KK » 24 jun 2005 11:50

smitko je napisal/-a:
GREGOR-KK je napisal/-a:kaj je, ljubljancani, bomo kaksno kolono naredili??????
ne pozabt sotora sabo vzet :twisted: 8) no sej ste za zur.... :?: :lol:

smitko...jaz nisem sotorski tip, upam, da je kaksen hotel s tusi in toplo vodo v blizini! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neeeeee, jaz se bom vracal proti domu ob eni normalni uri, kajti naslednji dan me cakajo obveznosti v Zagrebu, pa moram biti lep in spocit! no....razen ce kateri ne bom prisel vmes.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GREGOR
GREGOR-KK
Uporabnik

Kraj: KRSKO

OdgovorNapisal/-a mi-honda » 24 jun 2005 17:28

GREGOR-KK je napisal/-a:
smitko je napisal/-a:

smitko...jaz nisem sotorski tip, upam, da je kaksen hotel s tusi in toplo vodo v blizini! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neeeeee, jaz se bom vracal proti domu ob eni normalni uri, kajti naslednji dan me cakajo obveznosti v Zagrebu, pa moram biti lep in spocit! no....razen ce kateri ne bom prisel vmes.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

izkusnje so take ko prides k nam je tezko oditi domou
se usak je reku tku :D
lp
miha
Uporabniški avatar
mi-honda
Uporabnik

Kraj: Slovenia (Notanjc)

OdgovorNapisal/-a GREGOR-KK » 24 jun 2005 18:09

mi-honda je napisal/-a:
GREGOR-KK je napisal/-a:
smitko je napisal/-a:

lp
miha

upam, da res..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GREGOR
GREGOR-KK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mi-honda » 24 jun 2005 19:42

GREGOR-KK je napisal/-a:
mi-honda je napisal/-a:
GREGOR-KK je napisal/-a:
smitko je napisal/-a:

lp
miha

upam, da res

..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8)
lp
miha
Uporabniški avatar
mi-honda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mi-honda » 24 jun 2005 23:25

za jutr vse pripravljeno
lp
miha
Uporabniški avatar
mi-honda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Icexz » 25 jun 2005 21:21

velik vas je blo 6?
sam ***** una srebrna civic z 260km pa je stroj ni kej
Uporabniški avatar
Icexz
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mi-honda » 25 jun 2005 23:21

Icexz je napisal/-a:velik vas je blo 6?

cak mal kje si ti nastel 6

use skupi nas je blo 32 sory dud :P
sem prsou sam foto spraznt
grem nazaj ker je totalna zurka

lp
miha
Uporabniški avatar
mi-honda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a GREGOR-KK » 26 jun 2005 11:46

mi-honda je napisal/-a:

lp
miha

TOLE JE PA CISTA RESNICA!!!!
hvala vsem!!! za vse!!! hvala mi-hondi in blazu za gostoljubje in prenocisce, hvala knausu za sprejem z drzavniskimi castmi ter da mi je razkazal notranjsko (s petimi hisami in blokom vred :lol: ), hvala smitku t75 ter ostalim hondasem za vse, za dobrodoslico, za druzbo, za zur, za runde, za vse, res vse!!! navdusen sem nad notranjsko, navdusen sem nad notranjkami (kelnerci simona&mateja sta zakon), v glavnem folk je zelo prijazen, gostoljuben, cudovit, notranjke pa mahnjene na hondase... :P :P :P :P :P
tako...zivc in ekipa, ste zamudili kar nekaj.... res NEKAJ!!! (izbrala si bom fanta, tizga....) :P :P :P :P :oops:

FANTJE, KDAJ STE ZE REKLI, DA BO POZDRAV JESENI???? ZUR JE BIL NAMREC NEPOZABEN!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

aja, hvala policajem, ki so pomagali dolociti moj prag tolerance kar se promilov tice...6 pirov + cevapi v treh urah....0,30 promila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aja, pa se tale informacija....postojnski policaji...vsaj tako mi je en plavi rekel....imajo na avtocesti toleranco do 150km/h, v naselju pa do 70km/h. kar je pa resnica...pa upam, da ne bomo nikoli izvedeli.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uh, skoraj pozabil...hvala spoiled alesu in polytrim daretu za lepotno operacijo...ampak fanta, runda je cakala, vaju pa od nikoder!!!
Zadnjič spremenil GREGOR-KK, dne 26 jun 2005 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
GREGOR
GREGOR-KK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Urosch » 26 jun 2005 12:08

Kar se v naselju tolerance tiče, do 70, ne bo glih držal. 62km/h v Planini pred ridami, pa mi je kazn napisu. :evil:

Drugače je blo pa noro v Ložu!

P.S. Kje ste pa dobil 260 konjev pr srebrni Hondici, jest sem pa mislu, da jih mam "sam" 214. :lol:
Uporabniški avatar
Urosch

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 26 jun 2005 13:43

A **** vas,kdaj ste pa pršli? K jst sem bil do 1ih tam pa sem tistih 5 hondic do potankosti naštudiru in pol sem šel domov,k sm pač mislu d nobenga več nebo,ztu k je bil zbor kao od 10-12h,kar mi je glih odgovarjalo k pol sem šel delat. No pa sm spet nek zamudu :evil: :x
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a GREGOR-KK » 26 jun 2005 13:46

skot...za enim od sankov smo bili!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GREGOR
GREGOR-KK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Krigl » 26 jun 2005 17:42

Urosch: govorili so o MOJI hondici :twisted: ! ti jih imas res 'samo' 214. :P :P :P :P

lp andraz
Uporabniški avatar
Krigl
Uporabnik

Kraj: Domzale, Slovenia

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 26 jun 2005 17:53

Icexz je napisal/-a:velik vas je blo 6?
:shock: :shock: :shock: kera te ma 260ps :shock: :?:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

Kraj: PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a R type » 26 jun 2005 22:07

Krigl je napisal/-a:Urosch: govorili so o MOJI hondici :twisted: ! ti jih imas res 'samo' 214. :P :P :P :P

lp andraz

A tolk se ti je poznal kolektor? :P :P

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a t3d » 27 jun 2005 07:45

GREGOR-KK je napisal/-a:
mi-honda je napisal/-a:

lp
miha

TOLE JE PA CISTA RESNICA!!!!
hvala vsem!!! za vse!!! hvala mi-hondi in blazu za gostoljubje in prenocisce, hvala knausu za sprejem z drzavniskimi castmi ter da mi je razkazal notranjsko (s petimi hisami in blokom vred :lol: ), hvala smitku t75 ter ostalim hondasem za vse, za dobrodoslico, za druzbo, za zur, za runde, za vse, res vse!!! navdusen sem nad notranjsko, navdusen sem nad notranjkami (kelnerci simona&mateja sta zakon), v glavnem folk je zelo prijazen, gostoljuben, cudovit, notranjke pa mahnjene na hondase... :P :P :P :P :P
tako...zivc in ekipa, ste zamudili kar nekaj.... res NEKAJ!!! (izbrala si bom fanta, tizga....) :P :P :P :P :oops:

FANTJE, KDAJ STE ZE REKLI, DA BO POZDRAV JESENI???? ZUR JE BIL NAMREC NEPOZABEN!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

aja, hvala policajem, ki so pomagali dolociti moj prag tolerance kar se promilov tice...6 pirov + cevapi v treh urah....0,30 promila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aja, pa se tale informacija....postojnski policaji...vsaj tako mi je en plavi rekel....imajo na avtocesti toleranco do 150km/h, v naselju pa do 70km/h. kar je pa resnica...pa upam, da ne bomo nikoli izvedeli.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uh, skoraj pozabil...hvala spoiled alesu in polytrim daretu za lepotno operacijo...ampak fanta, runda je cakala, vaju pa od nikoder!!!

Ej Grega, si pa zakon. Če me je kdo spraševal kje si, sm mu svetoval naj pogleda kje je največ praznih steklenic piva. :D

Upam da se vidimo v Savinjski dolini.

No ja, provide ravno niso pripeljali, ker je bil praznik in so bile vse na cestah. Sem se pa zato malce pogovoril z policajem, ki jo vozi. Vprašal sem ga takšne stvari ki nas najbolj zanimajo. Recimo koliko metrov mora voziti za teboj da te lahko izmeri ipd. Odgovoril je da najmanj 200m da lahko računalnik izračuna hitrost, toda tukaj je toleranca 15%, pri daljšem času merjenja se tudi toleranca zmanjšuje. Pri tem mora voziti enako hitro kot ti in največ 500m daleč, kasneje se lahko tudi približa saj ga najbolj zanima reg. tablica. Vedno ti pa dajo kazen za povprečno hitrost ki te merijo in ne trenutno, je pa res da te nehajo merit če zmajhšaš hitrost.
Omenil je še, da osem ur drveti čez 200 tudi ni mačji kašelj in da mu je SLR ušel, tako da ga sploh niso mogli izmerit. Šli so 250 pa se je samo še oddaljeval, očitno več ne gre.
Skratka vsaj enkrat so bili policaji tud face, prav luštno jih je gledat tko, kadar niso na cesti :D

LPT
Uporabniški avatar
t3d
Uporabnik

Kraj: Notranjska

OdgovorNapisal/-a smitko » 27 jun 2005 07:46

UROSCH:Sam za sank sm skocu,in k sm prsu nazaj,da bi me su mal pelat s zverco,si pa ze sou .... :evil: drugic sm prvi na vrsti... :twisted:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a t3d » 27 jun 2005 07:52

Imeli smo se fajn, kljub močnemu soncu smo se upirali čez cel dan, zvečer pa še finale. MI-HONDA nas je nekajkrat popeljal med oblake BURN-OUT-a in skozi skrbel da je bilo zanimivo.
Zahvaljujem se El Presidentu in ostalim čalanom kluba, ki so nas prišli podpreti, ter vsem ostalim Hondašem, ki so prišli iz raznih koncev SLO.

Se vidimo na naslednjem žuru. :twisted:

LPT
Uporabniški avatar
t3d
Uporabnik

Kraj: Notranjska

OdgovorNapisal/-a smitko » 27 jun 2005 08:42

fajn je blo,gregor kk je nek govoru cez dan kako more prej domu,da more u zagreb u nedeljo,ampak ob 1h ni nc kazalo da bi se treznil.... :lol: vse nase punce je prevozil s hondo,in jim dal tud za probat(mas pa jajca :lol: )so ble zadovoljne,on pa tud :lol:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a GREGOR-KK » 27 jun 2005 09:45

t<=>75 je napisal/-a:

Ej Grega, si pa zakon. Če me je kdo spraševal kje si, sm mu svetoval naj pogleda kje je največ praznih steklenic piva. :D

Upam da se vidimo v Savinjski dolini.

tole s flasami piva je dezinformacija, jaz sem se zadrzeval tam, kjer so bila dekleta z najlepsim karakterjem! :lol: :lol: :lol: V savinjski bom prisoten, ce ne bo katera prisla vmes! hvala se enkrat. aja, pa se en nasvet za drugo leto...ce boste na plakat pripopali sliko nec bara z dvema ali tremi kelnercami, bo vec hondasev prislo....garantirano! :lol: ceprav moram priznati, da nas je bilo ravno dovolj, da smo se über lustno imeli... :P :P :P

smitko je napisal/-a:fajn je blo,gregor kk je nek govoru cez dan kako more prej domu,da more u zagreb u nedeljo,ampak ob 1h ni nc kazalo da bi se treznil.... :lol: vse nase punce je prevozil s hondo,in jim dal tud za probat(mas pa jajca :lol: )so ble zadovoljne,on pa tud :lol:

ja, v nedeljo oz. vceraj sem bil v zagrebu, sicer napovedane lepotice ni bilo, neke sluzbene obveznosti...me je pa pecal en....hm....hm.....joj kako sem ritko skupaj tiscal..... :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
kar se tice treznjenja....jaz sem bil cisto priseben in prisoten! :lol: :lol: :lol: :lol: sem pil le za zejo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja, punc sem pa kar nekaj prevozil, nadji sem dal pa tudi za vozit....punca obvlada, ni kaj...me ni bilo strah niti minute...tudi situacijo, ko smo prehitevali in je prehitevan avto zacel riniti proti nam, je odlicno resila, malo smo sicer bankine brusili, ampak nikjer ni bilo prometnega znaka, da niso utrjene... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
v glavnem zur je bil nor!!!!!!!

EJ, STROGAR, SO V VASIH KRAJIH TUDI KAKSNA DEKLETA Z DOBRIM KARAKTERJEM, ALI BOM MORAL NOTRANJCEM NAROCITI, DA JIH PRIPELJEJO S SEBOJ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil GREGOR-KK, dne 28 jun 2005 00:47, skupaj popravljeno 1 krat.
GREGOR
GREGOR-KK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda-vw » 27 jun 2005 10:02

Ohoo vidim da ste se meli res lepo, men je tako žal,sm trikrat zajebčka, mah ta narod meni pije živce, pa drugič!

Res lepo, pa še vreme ste meli ZAKON!

mi je zelo žal! :wink: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
Honda-vw
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost