Ja ja take mi že dolg poznamosmecks wrote:cak da gume zamenam.... so pr koncu... pol pa itak!petronas wrote:Pridi na drag in pokazi kako gre tvoj TDI, stoparica ne laze.
Tu se kr neki duvajo z TDi ko pa je treba na 402m
Nema TDI ribnu
Dizl ni za drag. Enostavno nima dovolj uporabnih obratov. Za v promet je pa bomba.petronas wrote:Pridi na drag in pokazi kako gre tvoj TDI, stoparica ne laze.
Ja, tako sem tudi jaz kolega z VTI-jko z TDI-jem hecal. Pustil jo nisem za sabo (razen v Vrhniški klanec), bila sva pa skup. No nad 180 km/h mi je uhajal. Imel sem pa 18 col (-5km/h) in zadnji racing spojler, ki mi je pobral 10 km/h, on pa stock.smecks wrote:hehehehehehehehe
To pa sploh ni nben problem HONDO pustit ZA SABO! Če sm pustu EL presidenta tko da je bil sam![]()
![]()
pol nimate šans!
TDI RULZ!!!!![]()
Urosch wrote:Res je problem T(raktor)D(imi)I(tak)ja prehitet.smecks wrote:hehehehehehehehe
To pa sploh ni nben problem HONDO pustit ZA SABO! Če sm pustu EL presidenta tko da je bil sam![]()
![]()
pol nimate šans!
TDI RULZ!!!!![]()
JA bi ribnu zihr ja... če bi ga mrzlega zalaufu pol pa direkt na DRAG.. sj nism HONDA, pa da pol ribne... sj je glih zdj enmu tle a ni? Ne segrevam jz dizla tko da mrzlega pa u prvo pol pa pod obrate da se segreje.... mislm Honda je pač Honda... sam k dizla segreješ... v konkurenci enakih NIMA PARA!! Vsaj moj ne! Navora 385Nm.... kera Honda ga ma tok??? Moj še u tretji sam spele.... Honda pa sam nad 5000 obrati se sliš... do takrat pa mene že zdavnej ni več.... k sm že tok pred njim da ga tud v vzvratno ne vidm več... SORY tko pač je!Mr. S2k wrote:Dizl ni za drag. Enostavno nima dovolj uporabnih obratov. Za v promet je pa bomba.petronas wrote:Pridi na drag in pokazi kako gre tvoj TDI, stoparica ne laze.
LP
1.9 TDI 130KM avto pa le mal nad tono... trga gate u tretji obrača k norc! drgač pa poglej prejsn odgovor reku sm u rangu enakih ne pa zdej 100 - 150 konj razlike!!! Aja pa še neki ZELOOOOOO važnega... Če je šofer taprau lahko tud s kerim JAJCEM stisne druzga močnejšga - VERJEM!!!Green_Ghost wrote:Daj povej katerega TDI-ja maš ti? Kok konjev ma tole pod haubo? Mislim ker v SG je bil tam bmw 530d pa na tistih 402 metrih ni dal bohve kaj od sebe... V prometu pa vemo ja da je TDI v prednosti.... Sam veš kako je..se tudi najde benciner...kjer TDi nima varijante....
smecks wrote:JA bi ribnu zihr ja... če bi ga mrzlega zalaufu pol pa direkt na DRAG.. sj nism HONDA, pa da pol ribne... sj je glih zdj enmu tle a ni? Ne segrevam jz dizla tko da mrzlega pa u prvo pol pa pod obrate da se segreje.... mislm Honda je pač Honda... sam k dizla segreješ... v konkurenci enakih NIMA PARA!! Vsaj moj ne! Navora 385Nm.... kera Honda ga ma tok??? Moj še u tretji sam spele.... Honda pa sam nad 5000 obrati se sliš... do takrat pa mene že zdavnej ni več.... k sm že tok pred njim da ga tud v vzvratno ne vidm več... SORY tko pač je!Mr. S2k wrote: Dizl ni za drag. Enostavno nima dovolj uporabnih obratov. Za v promet je pa bomba.
LP![]()
![]()