He he... No skratka se vidjevamo v soboto v Varpoljah kdor bo gor
Moderator: Blue Angels
Green_Ghost je napisal/-a:Aja...sam neki mi povejte....kok je pol za plačat če nisem član? Pa kampiral ne obm gor....ker sm bliz doma....si bom raje v postelji odpočil![]()
![]()
L.p.
G&G
GREGOR-KK je napisal/-a:Green_Ghost je napisal/-a:Hja itaq da se vidimo... Povejte mi kdaj pa mislite da se boste začeli vi zbirat tam gor?
Tok da mal vem kdaj uletet tja...
L.p.
G&G
to se tudi jaz sprasujem...![]()
![]()
![]()
![]()
Green_Ghost je napisal/-a:Ne ne...veina je tam kakih nizozemk...he he....Ma saj veste...mi hondaši smo vedno pridni... POnavadi so "lulike" potem glasnejše...za kar seveda poskrbimo mi
![]()
![]()
![]()
![]()
No se vidimo potem v soboto popoldan...
West je napisal/-a:Green_Ghost je napisal/-a:Ne ne...veina je tam kakih nizozemk...he he....Ma saj veste...mi hondaši smo vedno pridni... POnavadi so "lulike" potem glasnejše...za kar seveda poskrbimo mi
![]()
![]()
![]()
![]()
Od vseh bo tam najvec dank
GREGOR-KK je napisal/-a:West je napisal/-a:Green_Ghost je napisal/-a:Ne ne...veina je tam kakih nizozemk...he he....Ma saj veste...mi hondaši smo vedno pridni... POnavadi so "lulike" potem glasnejše...za kar seveda poskrbimo mi
![]()
![]()
![]()
![]()
Od vseh bo tam najvec dank
nobena mlajsa od 55!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majaCRX je napisal/-a:Trenuten seznam "forumašev":
1. Bostjancek
2. sTrogar
3. majaCRX
4. GREGOR-KK
5. Krigl + boljša polovica
6. West
7. bmencig + boljša tretjina
8. Green_Ghost + boljša polovica
9. brese gr
10. plava strela
11. ojgn
West je napisal/-a:6-ka se crta iz spiska... Se odjavljam.. ne bo casa za piknik... :raving:
Bostjancek je napisal/-a:West je napisal/-a:6-ka se crta iz spiska... Se odjavljam.. ne bo casa za piknik... :raving:
maja dej pod 6-ko prijavi Bojan(a) Čremožnik(a)(član HK no. 111)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov