DamoVTI je napisal/-a:Krigl je napisal/-a:hehe DAMO, si pa uren
lp andraz![]()
ja zdej me boš pa res enkrat s vsojo zapeljal...vela..
Moderator: Blue Angels
DamoVTI je napisal/-a:Krigl je napisal/-a:hehe DAMO, si pa uren
lp andraz![]()
Honda-vw je napisal/-a:POZOR!!!!
Imam eno vprašanje, če mi lahko pomagate lahko jaz vam, imam namreč moč dobiti za MK dva gokarta seveda Honda 250ccm3, je pa stvar taka: namreč nimamo kombija prevoza do Mk, sta pa gokarta v Nm, se mi pa še poraja drugo vprašanje, zdej ne vem kako bo samo parkirišče zasedeno, koliko bo avtov itd....
...seveda če vas ta svtar veseli, pa da lahko enkak s skupnimi močmi organiziramo , sta gokarta brezplačno na MK...samo enkak se bomo zmenili za par litrov bencina ali pa tudi ne...
...če vas admine in organizatorje zanima mi prosim javite!
lp Damjan
majaCRX je napisal/-a:Honda-vw je napisal/-a:POZOR!!!!
Imam eno vprašanje, če mi lahko pomagate lahko jaz vam, imam namreč moč dobiti za MK dva gokarta seveda Honda 250ccm3, je pa stvar taka: namreč nimamo kombija prevoza do Mk, sta pa gokarta v Nm, se mi pa še poraja drugo vprašanje, zdej ne vem kako bo samo parkirišče zasedeno, koliko bo avtov itd....
...seveda če vas ta svtar veseli, pa da lahko enkak s skupnimi močmi organiziramo , sta gokarta brezplačno na MK...samo enkak se bomo zmenili za par litrov bencina ali pa tudi ne...
...če vas admine in organizatorje zanima mi prosim javite!
lp Damjan
Zanimiva ideja!!!!
Bom sporočila še ostalim v vodstvu in se ti javimo!!
Honda-vw je napisal/-a:sm še tole: največja ovira je sm kuk je sploh prostor velik, oz. koliko ga bo pač ostalo, če bo veliko avtov se ne bo dalo...no vodstvo ve, pa naj malo odloči, za kombi se trudim sm res ne vem, za moje pisanje , pa kaj čmo....tako je življenje...sej bo!
Honda-vw je napisal/-a:sm še tole: največja ovira je sm kuk je sploh prostor velik, oz. koliko ga bo pač ostalo, če bo veliko avtov se ne bo dalo...no vodstvo ve, pa naj malo odloči, za kombi se trudim sm res ne vem, za moje pisanje , pa kaj čmo....tako je življenje...sej bo!
ambrozic je napisal/-a:Honda-vw je napisal/-a:sm še tole: največja ovira je sm kuk je sploh prostor velik, oz. koliko ga bo pač ostalo, če bo veliko avtov se ne bo dalo...no vodstvo ve, pa naj malo odloči, za kombi se trudim sm res ne vem, za moje pisanje , pa kaj čmo....tako je življenje...sej bo!
kak parkplac. sej ce prpeles tja gokarte bos parkiru v boxih. mislim da to neb smel bit nek problem. spomn se vteca. zdej bo se vec placa.

R type je napisal/-a:Damjan če te jaz prav razumem, ti misliš, da bi gokardi vozili po parkirnem prostoru?
Ker jaz nisem zato da gokarde spustimo na stezo. Bo na ravnici gdo zgubil kontrolo pa se bo fental.
LP
R type je napisal/-a:Ker jaz nisem zato da gokarde spustimo na stezo. Bo na ravnici gdo zgubil kontrolo pa se bo fental.
LP
Type-R je napisal/-a:Hm, naj se še sam oglasim na to temo. Letos se nisem uspel udeležit še nobenega mitinga Honda kluba. ****, čas je k...a. Bi se pa potrudil tokrat. Honda-VW: Kar se tiče kombija se lahko slišiva in probam nekaj zrihtat. V enega ta velikega Masterja bi menda šla dva gokarda. To je še najmanj kar lahko storim. Se bova slišala na PM, če si še zainteresiran.
Edino, kar je dodatna jeba je to, da je to glih Martinov vikend in bi treba v kaki zidanci vino krstit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost