Več informacij v kratkem.
LP, Primož
Moderator: Blue Angels

Primož Škorjanc:
 Primož Škorjanc:

petronas je napisal/-a:Nikjer besede o absolutno najhitrejsem Draganu Gajicu ?

Meni osebno je zelo žal, da je do zapleta prišlo. Če pa realno pogledamo na vso zadevo, pa je dejstvo, da Gajič v Sloveniji na avtoslalomih nima konkurence ob normalnih okoliščinah bi bila njegova zadnja vožnja samo formalna potrditev tega. Razlika med njim in Ribičem v prvi vožnji je znašala cca. 3 sekunde. In to je realnost, ki si je marsikdo pri nas ni pripravljen priznati.

petronas je napisal/-a:Oblubljen video posnetek celotne voznje:
http://www.youtube.com/watch?v=oZ8L72nKMSs
Ce vi temu pravite rdece zastave? Z rdeco zastavo se stopi skoraj na progo in maha kot zmesan, ce smo ze pri zastavah.(Video minuta 2:08, 2:14) "Hej dragan ustav se??!!"
Ce rocno stopam voznjo skozi posnetek je cca 2:17-2:18

G-4S je napisal/-a:- slikce v podpisu, na tem forumu niso dovoljene

:
: 
 ... in ni čudnega, da se jih nisem držal
... in ni čudnega, da se jih nisem držal  . Našel sem jih recimo v podforumu galerija -> slike in v peskovnik -> ostalo -> nova pravila ??? Ne vem ali sem jst kje zgrešil in bil površen, ampak ponavadi se pravila objavijo vsaj v prvem delu foruma, če pa kdo misli, da bo vsak prebral vsa sticky pravila v vseh podforumih pa vsa čast
. Našel sem jih recimo v podforumu galerija -> slike in v peskovnik -> ostalo -> nova pravila ??? Ne vem ali sem jst kje zgrešil in bil površen, ampak ponavadi se pravila objavijo vsaj v prvem delu foruma, če pa kdo misli, da bo vsak prebral vsa sticky pravila v vseh podforumih pa vsa čast  .
.
 ) vabljeni na 4. Avtoslalom Šempeter, 27.9.2009
) vabljeni na 4. Avtoslalom Šempeter, 27.9.2009

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov