ModeratoR
Pošteno od tebe da si priznal napako, sedaj pa res lahko brez skrbi ponovimo: Upam da smo se kaj naučili od tega.
Želim ti čimprejšnje okrevanje ter najbolj tvojemu kolegu, da te ne bo vest tolkla po glavi cel življenje.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
ModeratoR
Vazno je da ste zivi, in pa upam da se pocajtate cimbolje. Za koelga pa tudi upam da ne bo hujsih posledic.

Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Major Painintheass
Kakor je Devil rekel... važno da ste živi in, da ni kaj "hujšega" :wink:

Kaj se je pa točno zgodilo?
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabnik
Na žalost se ne da zavrteti časa nazaj. Upam, da bo tvoja šola tudi naša šola. Na tuji koži manj boli, zato upam, da bomo vsi skupaj manj to počeli oz. z malo več pameti (tako jaz, kot vsi ostali). Želim maksimalno okrevanje vseh udeležencev.
Milo, da te drugi kregajo/mo, je nesmiselno, verjamem pa, da te ne more noben bolj okregat, kot ti sam sebe.
Rok wrote:Kaj se je pa točno zgodilo?
To pa tudi mene zanima.

Pozz
Bravo Milo zelo lepo napisano :wink: pocajti se :wink:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
glavno da je z vami vse ok; rečem pa samo to **** pleh ko se ti to zgodi glej samo naprej tako da det glavo gor upam da bo sodnik prizanesljiv, kolko se bo dalo, pa glej živlenje gre dalje!!! :o
5gen CIVIC HB ESI!! EX
7gen CIVIC SPORT harley davidson red!! EX
8gen CIVIC EXECUTIVE 1.8
Uporabnik
KING Alexzander The GREAT wrote:Bravo Milo zelo lepo napisano :wink: pocajti se :wink:
točno tako :wink:

@Milo prisrčno upam da se bo vse razpletlo kot je treba 8)
Vall & Ella
Uporabnik
Naj človek pride še malo k sebi, pa bo že sam povedal ko bo čas za to. :wink:

Čimprej okrevaj! :wink:
Uporabnik
Honda Freak wrote:

točno tko imamo čas ....

dobro dobro...menjamo raje temo... :wink:
JapanZek
aleshondas wrote:glavno da je z vami vse ok; rečem pa samo to ****š pleh ko se ti to zgodi glej samo naprej tako da det glavo gor upam da bo sodnik prizanesljiv, kolko se bo dalo, pa glej živlenje gre dalje!!! :o
x2

pa čimprej okrevaj MILO :wink:
Uporabnik
Milo mene pa zanima kaj si delal,da si tako sraje naredil,lahko opišeš prosim?

Želim vam vsem trem, da se hitro pozdravite in po možnosti brez kakšnih resnejših zaznamkov po telesu, čeprav bo verjetno težka tale moja želja glede na opis poškodb.
Ajoj ljudi pa kaj ste navalili na cloveka pa sej ni na sodiscu da govori kaj se je zgodilo,pustite ga pri miru,sej mu ze tko ni lahko. :? :? :?

K da je prsu u Haag. :)

Uporabnik
Ej sorry ampak me zanima,predvsem pa zato,ker bi bla taka izkušnja pravšnja kaj ne delat,da se ne zgodi še komu drugmu kaj takega in bi pasala zgodba v topic,ki ga je nekdo odprl kot opomin,da je treba voziti previdno,ker sem ziher,da je 90% folka tukaj gor in drugje mnenja,meni se to ne more zgodit, in se s tem prepreči dodatna morija brez veze (no sej vedel ne bomo) bo pa vsaj (upam!) manj nesreč,ker se komu mogoče na tak način "zažene možgane"...
Folk fuuuull preveč objestno vozi potem pa so taka in drugačna sranja in me to mal moti,sploh,ko berem ali pa poslušam, kako folk potem jamra kaj nism, pa kaj pa, to pa... .... ....
Uporabnik
Honda Freak wrote:

Simak-R wrote:Milo mene pa zanima kaj si delal,da si tako sraje naredil,lahko opišeš prosim?

Želim vam vsem trem, da se hitro pozdravite in po možnosti brez kakšnih resnejših zaznamkov po telesu, čeprav bo verjetno težka tale moja želja glede na opis poškodb.
A moraste vsi težit kaj je blo
Človek je reku da bo vse ob svojem času pa pika.

Milo welcome back

Sm biu pa učer na kavici z Mcfly-em
da ne gre tema v drugo smer :wink:
Alone on world
Simak-R wrote:Ej sorry ampak me zanima,predvsem pa zato,ker bi bla taka izkušnja pravšnja kaj ne delat,da se ne zgodi še komu drugmu kaj takega in bi pasala zgodba v topic,ki ga je nekdo odprl kot opomin,da je treba voziti previdno,ker sem ziher,da je 90% folka tukaj gor in drugje mnenja,meni se to ne more zgodit, in se s tem prepreči dodatna morija brez veze (no sej vedel ne bomo) bo pa vsaj (upam!) manj nesreč,ker se komu mogoče na tak način "zažene možgane"...
Folk fuuuull preveč objestno vozi potem pa so taka in drugačna sranja in me to mal moti,sploh,ko berem ali pa poslušam, kako folk potem jamra kaj nism, pa kaj pa, to pa... .... ....
Ja sej cist lepo po predpisih ce peljes se ti kaj takega nemore zgoditi,samo sej ves kako je usak ima svoje veselje nekdo se pelje normalno z avtom pa zato ko gre smucat se ima pa za najjacega na smuciscu in strasi druge,eni mamo pa radi hitro voznjo.

Uporabnik
No pa je le blo dosti tega dezja, danes koda so vedli tej gor malo visje, da je meet in nam sonce poslali... 8)
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
Kakšno je stanje tam dol? Pri nas dežuje. :?
pri nam je sodni dan :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabnik
dežuje.. :?
Uporabnik
Kljub dežju smo se dobili jaz, tuna d sabc, riki (celica :wink: )...

Malo se je driftalo po garažni hiši Planeta Tuš in počekirali bowling. Večer je bil kul :D
jdm is the new rice
škoda met dobre gume, če je podvozje polom.
mein 2gen crx
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels