res je ce je ˝uzdrzevana˝ problem se pojavi ko enkrat pade na tla potem pa treba dizo zamenjat z iglo ured in sprednjo šobo (govorim za barvanje, za šprickit je še zmer dobraRok wrote:načeloma se da z vsako pištolo dost dobr barvat če jo vestno vzdržuješ, če se ti enkrat posuši kej bom problematičnega not nikol več vn ne dobiš oziroma uničiš pištolo, bolj drage pištole so itak bolj občutljive glede tega... jest sato po vsaki uporabi čist razstavim in spucam vse kotičke... druge pištole pa samo nitro čez spustim parkrat pa mal premučkam pa je...
civic bingo 97´ `tuned´ ex
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Lepo pošmekane zavorce!
Eno vprašanje,pri svojem avtu mi blokira sprednja čeljust,ker avto precej stoji, pa me zanima če se bat kej z mastjo namaže (če se,s katero? ),ko se sestavlja zavorna čeljust (sem že čiist pozabil kako sem na hondi spedenal
) ?
Eno vprašanje,pri svojem avtu mi blokira sprednja čeljust,ker avto precej stoji, pa me zanima če se bat kej z mastjo namaže (če se,s katero? ),ko se sestavlja zavorna čeljust (sem že čiist pozabil kako sem na hondi spedenal
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Ko sestavljaš je dobro malo pretiravat z mastjo za zavore... jaz jo imam od ATE, je pa na silikonski osnovi (če se ne motim), da ne najeda gumic... pa dobro jo je dat še nekaj v protiprašno gumico da ščiti pred vlago...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
koliko vzames za eno tako barvanje vseh stirih celjusti??
pri meni nubena ne steka ali pusca, pac potegnil bi jih dol pregledal, ce je kaj za zamenjat zamenjas, in pa prebarvas..
za barvo se ne vem, kaj bi pasal k meni, morda kakesn predlog??
tko mal okvirno me zanima kolk bi mi vzel.
+ - tist materjal ce bi rabu kaj zamenjat:D
lp
pri meni nubena ne steka ali pusca, pac potegnil bi jih dol pregledal, ce je kaj za zamenjat zamenjas, in pa prebarvas..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
SilverCRX 98` wrote:koliko vzames za eno tako barvanje vseh stirih celjusti??
lp
srebrna, grafit? mogoče takale:
Za popedenat vse 4 čeljusti z na novo pocinkanimi vijaki in vodili, speskano+ na novo barvano, vse podmazano... v glavnem obnovljene, če je kaj za pomenjat se pa pomenja... (drugače sem že velikokrat videl čeljusti kot nove na zunaj, znotraj pa polom...) avto pa, če je vse po sreči, stoji 5 dni... seveda se ob vsem zamenja še zavorno olje (navadno ali ate blue racing, oziroma če kaj drugega sabo prineseš...) , cena na PM...
Thank youRok wrote:Ko sestavljaš je dobro malo pretiravat z mastjo za zavore... jaz jo imam od ATE, je pa na silikonski osnovi (če se ne motim), da ne najeda gumic... pa dobro jo je dat še nekaj v protiprašno gumico da ščiti pred vlago...
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Prodaja se moja honda iz avatarja (boljše slike še pridejo)
Honda civic sedan 5.gen letnik 1993, 1.6 esi...
Avto ima 230.000 km, pred 11.000 km se je menjalo: zobati jermen, vodno pumpo, šponer, svečke, vžigalne kable, čip in vžigalno tuljavo v razdelilni kapi, filter za bencin. olje in filter bilo menjano pred 500km, avto ima 2 leti stare zavorne diske, obnovljene zavorne čeljusti pred pol leta in še dovolj zavornih ploščic za vsaj 2 leti normalne vožnje, nove notranje zglobe in gumice na volanski letvi, nove vse 4 manšete na polosovinah... Pa še kaj se najde...
Pač avto sem rihtal z ciljem, da mi služi kot edino prevozno sredstvo, toraj sem menjal vse kar bi načeloma lahko crknilo, pač rabil sem zanesljiv avto za malo denarja z majhno porabo, avto zgleda tak kot zgleda, obrobe začelnjajo rjavet, prav tako pragi, pa še kaj se najde, ni pa kakih lukenj od rje in podobno... Pred manj kot enim mesecem je opravljen tehnični pregled in registracija tako, da kupec ima malo manj kot eno leto to urejeno. Ima tudi vinjeto za do konca leta. Več pa ob ogledu...
Cena avta: 999€...
In ja dal ga bom tudi med oglase in podobo ko bodo slike... zaenkrat pa več na pm... ali na 041 912 661...
Honda civic sedan 5.gen letnik 1993, 1.6 esi...
Avto ima 230.000 km, pred 11.000 km se je menjalo: zobati jermen, vodno pumpo, šponer, svečke, vžigalne kable, čip in vžigalno tuljavo v razdelilni kapi, filter za bencin. olje in filter bilo menjano pred 500km, avto ima 2 leti stare zavorne diske, obnovljene zavorne čeljusti pred pol leta in še dovolj zavornih ploščic za vsaj 2 leti normalne vožnje, nove notranje zglobe in gumice na volanski letvi, nove vse 4 manšete na polosovinah... Pa še kaj se najde...
Pač avto sem rihtal z ciljem, da mi služi kot edino prevozno sredstvo, toraj sem menjal vse kar bi načeloma lahko crknilo, pač rabil sem zanesljiv avto za malo denarja z majhno porabo, avto zgleda tak kot zgleda, obrobe začelnjajo rjavet, prav tako pragi, pa še kaj se najde, ni pa kakih lukenj od rje in podobno... Pred manj kot enim mesecem je opravljen tehnični pregled in registracija tako, da kupec ima malo manj kot eno leto to urejeno. Ima tudi vinjeto za do konca leta. Več pa ob ogledu...
Cena avta: 999€...
In ja dal ga bom tudi med oglase in podobo ko bodo slike... zaenkrat pa več na pm... ali na 041 912 661...
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Kwa sem drgnu 
Sam probita se pol prtožvat, da vama spet avto rjavi... 
Sej baje si ga tko zrihtal, da je odporen na vse! No na vse sam na Žvaba niRok wrote:Sam probita se pol prtožvat, da vama spet avto rjavi...
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Damo wrote:Sej baje si ga tko zrihtal, da je odporen na vse! No na vse sam na Žvaba niRok wrote:Sam probita se pol prtožvat, da vama spet avto rjavi...
Ammm, kdo je pozabu feltno zategnt?
Feltna je bla lepo zategnjenaRok wrote: Ammm, kdo je pozabu feltno zategnt?
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Pa da še jst nardim tuki mal reklame, ker se mi ne da predstavlat celga avtomobila......
Spet si zrihtu use točno tako kokr sva se zmenila in lahko rečm samo svaka čast.....

svaka čast Roku. avto je pa 
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Upam da bo še kdaj tam...She's a joy to have around
Obožujem Alfe

Rabi kdo mal rje z strastjo in dušo? Mam doma celo vrečo... 
A to iz enapet?Rok wrote:Rabi kdo mal rje z strastjo in dušo? Mam doma celo vrečo...
Od kivija brat pa od očija sin...
--> enašter .96'
--> enašter .96'
1/4 alfe?Rok wrote:Rabi kdo mal rje z strastjo in dušo? Mam doma celo vrečo...
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Information
Moderators