Ker mi je klima pri Civicu 2006 nehala delati, sem spomotoma peljal na Tetra-Mark, ker mi ni bilo treba čakati na polnjenje klime. Naročil sem polnjenje klime, počakal sem kakih 30 minut in pripeljali so avto pred servis in mi pokazali, da klima zdaj dela. V kabini je pihal mrzel zrak in cev klime pri motorju je bila mrzla, serviser pa me je opozoril, da ima rele na plošči z varovalkami pri motorju slab stik in zato izklaplja kompresor. PREDLAGAL JE POPRAVILO TE PLOŠČE ZA 100 EUR, da bo imel rele boljši stik. Ker nisem nasedel, sem plačal samo polnjenje in odpeljal.
Že med vožnjo proti domu sem opazil, da klima piha čedalje topleje, doma sem po kosilu ponovno vžgal avto in z bratom sva pogledala pod haubo. Vklop in izklop stikala za klimo v kabini je dejansko vklapljal in izklapljal kompresor, cev pri motorju pa je bila topla in klima ni hladila! Ni pomagalo rukanje releja in tudi nobenega slabega stika ni bilo.
Zato sem danes klical servis AC Mobil na Baragovi, kjer mi je tudi Rok rekel, da ni razloga, da bi se popravljala plošča, da je verjetno crknil rele. Klical sem še enkrat v Tetra-Mark in rekel, da pripeljem avto, če sem lahko zraven pri popravilu. Seveda je serviser to zavrnil in mi po ostri debati rekel, naj sploh ne hodim več k njim. Tako sem odpeljal avto v AC Mobil, kjer so mi v 5 minutah zamenjali rele in klima je spet normalno delala.
In kaj je bistvo? Sedaj sploh nisem prepričan, da so mi polnili klimo, ker je verjetno sploh ni bilo treba. Da je klima delala, oziroma da mi je lahko pokazal da dela, je moral zamenjati rele z delujočim. Ko se je sistem ohladil, je pa spet dal notri crknjenega in mi računal samo polnjenje, ker nisem nasedel. Namreč avto je res pihal mrzel zrak in cev klime pri motorju je bila mrzla! Kako, če moj rele ni delal!
PAZITE SE TAKIH SERVISERJEV. IN DRAGI SERVISERJI, TO JE ZASLUŽEK NA KRATKI ROK. DANES DROBIŽ, JUTRI PA ŠE TEGA NE BO! NOVE STRANKE TEŽKO DOBIŠ, IZGUBIŠ PA ZELO HITRO IN ZA DOLGO ČASA!
tuki maš pravo temo
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php? ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php? ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;
The Power of Dreams
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=44819
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=44819
Namerno sem odprl novo temo, da bodo vsi videli, kaj se dogaja. Čez kak teden jo pa administratorji zbrišite in dodajte stalni temi o nategatorjih (pardon, morda stalnih nategatorjih).
Namreč Tetra-Mark je uradni servis Honde in si kaj takega ne bi smeli privoščiti! To naj prebere še glavni uvoznik Honde, da bo vedel, zakaj ljudje grejo na drugo znamko.
Namreč Tetra-Mark je uradni servis Honde in si kaj takega ne bi smeli privoščiti! To naj prebere še glavni uvoznik Honde, da bo vedel, zakaj ljudje grejo na drugo znamko.
jaz ne je**** žive sile glede serviserjev. Zmeraj zahtevam da sem zraven ko mi karkoli delajo na avtu. se dam lepo na stran a z ostrim očesom opazujem kaj se dela. če mi serviser reče da počakam naj zunaj se lahko tudi skregam in odpeljem stran. človek ki nima kaj skrivat zmeraj dovili da si zraven med delom.
predlagam ti da napišeš pritožbo in če je potreba obvestiš zavoz za zaščito kupcev
predlagam ti da napišeš pritožbo in če je potreba obvestiš zavoz za zaščito kupcev
No, sam imam z omenjeno firmo dokaj vredu iskušnje... Sicer ne z popravilom (cev klime je počila - nova 300€!!!), temveč z pregledom avtomobila, ter iskanjem napake. Bil sem takoj na vrsti, serviser je bil hiter, izjemno prijazni, ter na koncu za diagnosticiranje niso ničesar zaračunali...Tako, da sem kupil cev na AC Mobilu (stare se ni dalo zalivati/švasati) in jo menjal pri kolegu...
funny postMonster wrote:jaz ne je**** žive sile glede serviserjev. Zmeraj zahtevam da sem zraven ko mi karkoli delajo na avtu. se dam lepo na stran a z ostrim očesom opazujem kaj se dela. če mi serviser reče da počakam naj zunaj se lahko tudi skregam in odpeljem stran. človek ki nima kaj skrivat zmeraj dovili da si zraven med delom.
Od kivija brat pa od očija sin...
--> enašter .96'
--> enašter .96'
Zanimivo, tolikokrat prebrana tema, pa nobenih pravih komentarjev. Očitno ste takih goljufij vajeni.
jp, jaz osebno sem jih iz preteklosti ze tako vajen, da postane ze nekaj samoumevnega, da te nekdo tkole nategne, oz.. dobis filing da tako pac je 
Servis in prodaja električnega ročnega orodja
www.masinca.si
www.masinca.si
mailej jim link od te teme 
[url=http://www.jdm.si/]JDM.si[/url]
ITR#05182
ITR#05182
mislim da ne bo držalo: http://www.honda.si/hondaWide.asp?FolderId=26" onclick="window.open(this.href);return false;M.P. wrote:Namerno sem odprl novo temo, da bodo vsi videli, kaj se dogaja. Čez kak teden jo pa administratorji zbrišite in dodajte stalni temi o nategatorjih (pardon, morda stalnih nategatorjih).
Namreč Tetra-Mark je uradni servis Honde
če so, zakaj jih ni na seznamu?
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si
Pa res
Torej se le motim. Se posipam s pepelom.
Samo mi je res zanimivo da se nič ne govori o njih, tako kot se o ostalih uradnih servisih.
Samo mi je res zanimivo da se nič ne govori o njih, tako kot se o ostalih uradnih servisih.
Forum lastnikov in ljubiteljev vozil Type-R - http://www.Type-R.si
VSAKA MEDALJA IMA DVE PLATI
Kot njihova stranka sem izredno zadovoljen že nekaj let, zato močno dvomim da so res tako nesposbni kot jih M.P. opisuje.
Miren sem le, če peljem svoje vozilo k njim in nikamor drugam, zato sem izredno zgrožen nad takimi slabomisci oz. nad ljudmi ki mislijo da so požrli pamet sveta in jih zato vsak ki misli drugače hoče le "nategnit".

Kot njihova stranka sem izredno zadovoljen že nekaj let, zato močno dvomim da so res tako nesposbni kot jih M.P. opisuje.
Miren sem le, če peljem svoje vozilo k njim in nikamor drugam, zato sem izredno zgrožen nad takimi slabomisci oz. nad ljudmi ki mislijo da so požrli pamet sveta in jih zato vsak ki misli drugače hoče le "nategnit".
Da nisi ti slučajno v kaki povezavi z njimi? Glede na to, da si prišel ravno danes na forum
Honda Civic EJ9 EX
Honda Accord CH1
Honda Accord CH1
Jaz tudi moram rečt, da sem z njimi zadovoljen. Čeprav sem bil samo enkrat pri njih. So mi pa za nekaj 10 evrov popravili klimo, na ACju so mi pa hoteli pol klime zamenjat za 500€... Tako da imam ravno obratno izkušnjo z njimi.
Še moja izkušnja:
2 redna servisa (2009 in 2010) brez problemov za solidno ceno (ceneje kot AC, dražji kot Selič - ampak za Seliča gre dan dopusta). Se je dalo zment tudi za določen neoriginal potrošni material, avto spucan u nulo itd. Tudi kolega s Civicom, ki mi je priporočil Tetro je bil (in je še) z njimi zadovoljen. Zataknilo pa se je par mesecev nazaj, ko je bilo treba menjat accu in je bilo pri Tertri možno le original (ker drug ne paše
) za 150 EUR
- pri Žibertu pa za pol cene.
Sem nazadnje dobil občutek, da to ni več "stari" Tetra-Mark.
2 redna servisa (2009 in 2010) brez problemov za solidno ceno (ceneje kot AC, dražji kot Selič - ampak za Seliča gre dan dopusta). Se je dalo zment tudi za določen neoriginal potrošni material, avto spucan u nulo itd. Tudi kolega s Civicom, ki mi je priporočil Tetro je bil (in je še) z njimi zadovoljen. Zataknilo pa se je par mesecev nazaj, ko je bilo treba menjat accu in je bilo pri Tertri možno le original (ker drug ne paše
Sem nazadnje dobil občutek, da to ni več "stari" Tetra-Mark.
Kar se pa zgodbe od M.P. tiče:
Seveda dopuščam možnost, da so hoteli koga nategnit in za nobenega ne bom dajal roke v ogenj - še najmanj pa za nekega serviserja. Ampak treba je pa tudi upoštevat, da se človek lahko zmoti. In lahko da se je serviserju pač zdelo, da je cela plošča fuč in ne samo rele. Motiti se je človeško...
Seveda dopuščam možnost, da so hoteli koga nategnit in za nobenega ne bom dajal roke v ogenj - še najmanj pa za nekega serviserja. Ampak treba je pa tudi upoštevat, da se človek lahko zmoti. In lahko da se je serviserju pač zdelo, da je cela plošča fuč in ne samo rele. Motiti se je človeško...
Kakšna plošča fuč! Po zamenjavi releja klima dela brezhibno!
Po opravljenem "servisu" me je peljal do avta in mi pokazal, da piha mrzel zrak v kabino in da je cev klime pri motorju mrzla. Da je avto lahko ohladil, je moral zamenjati rele z delujočim, potem pa vrnil mojega skurjenega nazaj! In to v želji po večjem zaslužku, ker ni hotel računati samo 25 EUR za rele! Sumljivo mi je bilo pa to, da je prehitro napolnil klimo. In poslal me je domov z enako pokvarjenim avtom, kakršnega sem pripeljal na servis.
Če bi mi rekel, da zamenjamo še rele, bi plačal brez besed in še podvomil nebi. Tako je bila pa to navadna goljufija.
Po opravljenem "servisu" me je peljal do avta in mi pokazal, da piha mrzel zrak v kabino in da je cev klime pri motorju mrzla. Da je avto lahko ohladil, je moral zamenjati rele z delujočim, potem pa vrnil mojega skurjenega nazaj! In to v želji po večjem zaslužku, ker ni hotel računati samo 25 EUR za rele! Sumljivo mi je bilo pa to, da je prehitro napolnil klimo. In poslal me je domov z enako pokvarjenim avtom, kakršnega sem pripeljal na servis.
Če bi mi rekel, da zamenjamo še rele, bi plačal brez besed in še podvomil nebi. Tako je bila pa to navadna goljufija.
Višek cinizma pa sem prejel včeraj. Po pošti so mi poslali vabilo na polnjenje klime z dodatnim ugodnim popustom. Očitno si ne naredijo opombe v računalniku koga so že ogoljufali.
Information
Moderators