Ta honda je iz mojga konca. Slišala sem, da je vložil kar nekaj denarja v avto in da je obnovil cel motor. Na zunaj je videti lepo ohranjena, predvidevam da je bila na novo barvana.
A to govoriš za srebrno a za belo?ALEXA wrote:Ta honda je iz mojga konca. Slišala sem, da je vložil kar nekaj denarja v avto in da je obnovil cel motor. Na zunaj je videti lepo ohranjena, predvidevam da je bila na novo barvana.
Honda Civic 1.6 16v 90l & Subaru Legacy 2.0 T 94l
Srebrna honda (katera nima več oglasa), je iz zaloga. Cena je nekje 2900 eurov. Avto pa ima šele dva meseca, al je švercar al kaj, pa ga je nahitr mal pošminkeru, pa d bi neki na njej zaslužu, drugega razloga ne vidim da bi avto po 2 mesecih prodajal. Je pa videt na slikah zelo lepa. Če je gdo iz zaloga al pa bližine bi prosu naj se mal pozanima o avtu.
Ta srebrna honda se je prodajala, novembra na avto.net. Cene od takrat ne vem, Jo mogoče ve gdo drug? (če hočete bom objavil njene slike od prejšnič ko se je prodajala in od zdaj, da boste vedeli za kater avto gre). Ugotovil sem pa po tem ker mi **** avto že takrat všeč in sem shranil slike, zdejle jih pa gledam in vidim da je ista.
ta avto se je prodajal par mescou nazaj ja, pa tud šu ga je en forumaš gledat, zdj točnga nika newem, mislim pa da ima nik nejko, če sm se zmotiu se oprawičujemMLAKAR wrote:Ta srebrna honda se je prodajala, novembra na avto.net. Cene od takrat ne vem, Jo mogoče ve gdo drug? (če hočete bom objavil njene slike od prejšnič ko se je prodajala in od zdaj, da boste vedeli za kater avto gre). Ugotovil sem pa po tem ker mi **** avto že takrat všeč in sem shranil slike, zdejle jih pa gledam in vidim da je ista.
lp dzimy
No ma gdo kakšno telefonsko številko od tega nejko-ta? sej sem mu poslov ZS, sam da ne bo prepozn odgovoru, ker v soboto grem verjetno pogledat belo iz kopra in srebrno v ljubljano.
Za pleh pri srebrni me skrbi da ni bilo sam mal pokitan pa poštrihan tolk da je lepo za vidn, čez čas pa
.Tako da če gdo kaj ve o njej naj prosim pove.
Za pleh pri srebrni me skrbi da ni bilo sam mal pokitan pa poštrihan tolk da je lepo za vidn, čez čas pa
Ko jo boš šel gledat vzami s sabo kakšen magnet, tak da kjer je zdrav pleh prime kolikor toliko(ne premočno) kjer pa je kitano pa dol pade. 
In to v dobi ko več lack tester ne stane celo premoženje in ga ima že vsak drug ki misli da kaj ve o avtih in dila z njimi?dolenc46 wrote:Ko jo boš šel gledat vzami s sabo kakšen magnet, tak da kjer je zdrav pleh prime kolikor toliko(ne premočno) kjer pa je kitano pa dol pade.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Aly wrote:In to v dobi ko več lack tester ne stane celo premoženje in ga ima že vsak drug ki misli da kaj ve o avtih in dila z njimi?dolenc46 wrote:
naj si ga kupim ko bom kupoval avto ?
Če dost menjavaš avte ja, če ne si ga poskusi sposodit nekje, težko je verjetno brez izkušenj ocenit kdaj magnet prime normalno in kdaj je kaj kitano spodaj, ne si mislit da so to sljoi v centimetrih in da to ne vem kaj ovira privlačno silo magneta 
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Lahko so sloji v centimetrih, če prneseš magnet k se bo prjel na zadnje obrobe na mojmu lsi-ju, ti ga šenkam(avto) 
A nima noben številke od nejko-ta? Al pa vsaj naslov? Pa cena, za katero se je avto prodajal novembra? Gre pa za srebrno hondo civic, ki nima več oglasa.
Ja. če ja bla glih 2900 ne vem. Ampak men je prodajalec reku okrog 2000 evrov da je dal zanjo, tako da.. ne vem. Ma pa rezerviranega za nekoga ki še čaka da mu odobrijo kredit za avto. Pa še reku je da ga raj proda kasneje, uglavnem kr neki, zakaj daje oglas če se avto boji prodat, ker zdaj ma rezerviranega brez are in vsega. Sploh ne vem kako je avto lahko prodal ker sem ga jest zvečer klical takoj po tem ko je odal oglas, pa je reku de se da avto videt konc tedna. Pol ga je pa foter drug dan klicu dopoldne (to sredi tedna) pa je reku da dela do 19-tih, pa da se prej ne da videt avta. Ko pa jst ob 16-tih pridem iz službe ga pa že nima več na avto.net.
Glede bele.. ooo ta pa je. javi se nikol al je pa nedosegliv, samo na sporočio pa odgovori po 5 urah al pa še dle. Dons zvečer ga je fotr dubu na telefon, pa je reku da ga pod 2500 ne da, Men je pa 14 dni nazaj reku da ga da tudi za 2300 al pa še cenej. Ma pa razsuto klimo, pa na 1mesec do 2 nalije liter olja..
Glede črne je pa reku da je ne proda več.
Zdaj vidm da je vti-ja problem kupt.
Glede bele.. ooo ta pa je. javi se nikol al je pa nedosegliv, samo na sporočio pa odgovori po 5 urah al pa še dle. Dons zvečer ga je fotr dubu na telefon, pa je reku da ga pod 2500 ne da, Men je pa 14 dni nazaj reku da ga da tudi za 2300 al pa še cenej. Ma pa razsuto klimo, pa na 1mesec do 2 nalije liter olja..
morš vedt da so vtiji usi pregonjeni, stari 15 let in še več, tako da za dobrga vtija morš bit res potrpežliv, na silo ne bo šloMLAKAR wrote:Ja. če ja bla glih 2900 ne vem. Ampak men je prodajalec reku okrog 2000 evrov da je dal zanjo, tako da.. ne vem. Ma pa rezerviranega za nekoga ki še čaka da mu odobrijo kredit za avto. Pa še reku je da ga raj proda kasneje, uglavnem kr neki, zakaj daje oglas če se avto boji prodat, ker zdaj ma rezerviranega brez are in vsega. Sploh ne vem kako je avto lahko prodal ker sem ga jest zvečer klical takoj po tem ko je odal oglas, pa je reku de se da avto videt konc tedna. Pol ga je pa foter drug dan klicu dopoldne (to sredi tedna) pa je reku da dela do 19-tih, pa da se prej ne da videt avta. Ko pa jst ob 16-tih pridem iz službe ga pa že nima več na avto.net.
mogoče en predlog, si za tole že klicou, je faceliftan model pa mislm da je trenutno od vtijou najbolša izbira na avto.net
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5421902&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
drugače pa tudi uporabnik stražišar prodaja svojga vtija, sicer je naknadno swapan, ampak mislm da zna bit tud dobra zadeva
lp dzimy
zna bit vredu zadeva katero je treba se homologirat
jst bi sol sedana gledat.
lp
jst bi sol sedana gledat.
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Je šel kdo gledat toe srebrno sedanko 
Honda Civic 1.6 16v 90l & Subaru Legacy 2.0 T 94l
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5590872&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
če je vse res kar piše, nimaš kej razmišlat, pa še rotice maš gor
če je vse res kar piše, nimaš kej razmišlat, pa še rotice maš gor
Information
Moderators