RaspeR87 wrote:New Civic Type R Concept – ‘A sensational driving experience’
https://www.youtube.com/watch?v=oAHI9XD8nzA" onclick="window.open(this.href);return false;
Najboljsi del videa 1.03, ne da bi model reku da majo ze rekord pa se zmeri izboljsujejo, ne on prbije da je "in sight" in da delajo na temu da bo se hitrej, pa WTF, sej moras delat na tem da bo hitrejsi sej za zdej sploh ni v ligi z drugimi...neverending story tale TypeR
...
k jim bo ratal ce jim kdaj bo, bo renault fuknu ven na stezo tist kar majo 99% ze prstiman nekje v ozadju, pomoje majo ze 10000 verzij ker tolk cajta k honda lapa drugi lepo delajo in cakajo da jim stisnejo kajlo (isto je blo z seat in renault)...
Upam pa da se motim in da ne bo na koncu, tresla se je gora rodila se je miš
k jim bo ratal ce jim kdaj bo, bo renault fuknu ven na stezo tist kar majo 99% ze prstiman nekje v ozadju, pomoje majo ze 10000 verzij ker tolk cajta k honda lapa drugi lepo delajo in cakajo da jim stisnejo kajlo (isto je blo z seat in renault)...
Upam pa da se motim in da ne bo na koncu, tresla se je gora rodila se je miš
aka koshir || HCSI president
www.koshirgarage.com
HEL Performance - HELSLOVENIA@GMAIL.COM
www.koshirgarage.com
saj je vseeno če bo hitrejši ali ne. važno da so mu zadaj odmaknili premo in polepšali (kr do zdaj je bil obupen)
Jupi :)
ne ni vseen, ker image gradijo na tem da bo najhitrejsi serijski "front wheel drive" na Nurburgringu 
in se non-stop to poudarja iz njihove strani, vsak video ,vsaka reklama.
in se non-stop to poudarja iz njihove strani, vsak video ,vsaka reklama.
www.koshirgarage.com
www.koshirgarage.com
RolledaNsx iz Vtec.net, ki ima menda veze znotraj honde je vedel zatrdit, da naj bi že porušil rekord, poleg vsega naj bi mel ta avto še AWS...
ex GasVTI
HONDA KLUB SLOVENIJA | http://www.hondaklub.si
Kva je huda ei

P.S. če bi kdo rad da ti tip nariše tvoj avto nej pove

P.S. če bi kdo rad da ti tip nariše tvoj avto nej pove
Honda Civic 1.4 96l EX
Honda TypeR 04 EX
Honda Civic Type S 08 EX
Honda Accord Tourer 2.0
Honda TypeR 04 EX
Honda Civic Type S 08 EX
Honda Accord Tourer 2.0
baje ga bodo izdelovali v Angliji 
spet ni Made in Japan,nekak se mi bolje sliši
spet ni Made in Japan,nekak se mi bolje sliši
dvomim da bi kaj takega skrival...sej ga gonjo gor pa dol po ringu k zmesani...moje osebno mnenje je da ta info. ne drziRaspeR87 wrote:RolledaNsx iz Vtec.net, ki ima menda veze znotraj honde je vedel zatrdit, da naj bi že porušil rekord, poleg vsega naj bi mel ta avto še AWS...
www.koshirgarage.com
www.koshirgarage.com
ja ta "gonja" za rekordom se res že malo vleče, tudi sam sem skeptičen, da "ga že imajo", saj bi to potem verjetno tudi že kaj omenjali v tržne namene, ali pa še skrivajo to info., ker so ga "podrli" le za nekaj desetink, da jih drugi ne prehitijoJDM parts wrote:dvomim da bi kaj takega skrival...sej ga gonjo gor pa dol po ringu k zmesani...moje osebno mnenje je da ta info. ne drziRaspeR87 wrote:RolledaNsx iz Vtec.net, ki ima menda veze znotraj honde je vedel zatrdit, da naj bi že porušil rekord, poleg vsega naj bi mel ta avto še AWS...
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Jest pa računam na to, da skrivajo, ker ga hočejo še izboljšat, da ga bodo pol tud en čas še držal (ne tko kot Seat) in bodo potem končnega objaviliJDM parts wrote:dvomim da bi kaj takega skrival...sej ga gonjo gor pa dol po ringu k zmesani...moje osebno mnenje je da ta info. ne drzi
ex GasVTI
Tole od honde je na "moj fotr bo močnej od tvojga, čez par let
" ne pa da dobr skrivajo
Skrival je Reno k je sam pršu podru rekord in objavil in spet tišina od njih...
Kolk cajta pa že lapajo pri Hondi da bodo podrl ta rekord, od kar je novi Civic zunaj.
Totalno ameriška scena, duvat se pa reklamo delat pa nič oprijemljivega imet...
Prej so pa res bli tko da so ornk skrival pa naredil booom, ta pomp okol novega CTR je že prou "lame"
Sem mnenja "duvi se takrat ko kaj imaš".
Sam upam da bodo mel kej za pokazat na konc k bo pršu ven, ker če jim ne rata gre image znamke u k***
Skrival je Reno k je sam pršu podru rekord in objavil in spet tišina od njih...
Kolk cajta pa že lapajo pri Hondi da bodo podrl ta rekord, od kar je novi Civic zunaj.
Totalno ameriška scena, duvat se pa reklamo delat pa nič oprijemljivega imet...
Prej so pa res bli tko da so ornk skrival pa naredil booom, ta pomp okol novega CTR je že prou "lame"
Sem mnenja "duvi se takrat ko kaj imaš".
Sam upam da bodo mel kej za pokazat na konc k bo pršu ven, ker če jim ne rata gre image znamke u k***
www.koshirgarage.com
www.koshirgarage.com
Men se pa **** za rekorde na green hell.. Upam samo, da bo avto kot se šika.
Sicer tile "race" gumbi mi grejo pošteno na k.... Mam raje, da pride taka verzija avta našpičena kot je treba..ne pa neki gumbi..soft2hard varianta. Ampak ja sj vem.. športn avto za mase.. Tko kot ti Seati, Renlolti ipd.. Ker zdej je popularno, da se pač mladina duva s ciframi.. na dejansko pisto ga bo redkokdo peljal.
R-i iz '90 so bli bolj za tarčno oz. določeno skupino ljudi.
Aja pa to je samo moje mnenje. Nič kaj bombastičnega ne pričakujem od novega CTR.
Sicer tile "race" gumbi mi grejo pošteno na k.... Mam raje, da pride taka verzija avta našpičena kot je treba..ne pa neki gumbi..soft2hard varianta. Ampak ja sj vem.. športn avto za mase.. Tko kot ti Seati, Renlolti ipd.. Ker zdej je popularno, da se pač mladina duva s ciframi.. na dejansko pisto ga bo redkokdo peljal.
R-i iz '90 so bli bolj za tarčno oz. določeno skupino ljudi.
Aja pa to je samo moje mnenje. Nič kaj bombastičnega ne pričakujem od novega CTR.
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Tak se sprašujem kaka reklama je ta rekord na Nuru.. Folk pa čist nor.. forumi polni kregarije in vsak svojega favorita hvali. 85% lastnikov pa tekga avta sploh izkoristit ne zna. Oz. ne bo znalo..
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Če prav razumem je to še vedno "samo" konecept?
Power is nothing without control!
**** klimo!
**** klimo!
Ta rekord pomeni, da mora avto biti dovolj dober, da ga izboljša. Ni dovolj, da daš v avto 600 konj, tudi vsa mehanika, teža, aerodinamika mora biti porihtano za take dosežke. Ne tako kot včasih korveta, velika moč, avto pa samo za ravno cesto.Kratos wrote:Tak se sprašujem kaka reklama je ta rekord na Nuru.. Folk pa čist nor.. forumi polni kregarije in vsak svojega favorita hvali. 85% lastnikov pa tekga avta sploh izkoristit ne zna. Oz. ne bo znalo..
Corvette je čisto spodoben avto in tudi za po stezi dirkat za svoj denar 
Napisal je včasih. Sedaj so jih poštimali, in so res dobre, za svoj denar pa sploh!Vodokotlic; wrote:Corvette je čisto spodoben avto in tudi za po stezi dirkat za svoj denar
8,48s-100km'h, 12s-250m, 16,2s -400m
Izmerjeno z Beltronics Vector
Izmerjeno z Beltronics Vector
še en konkurent za rekord
http://www.avto-magazin.si/novice/v-par ... sar-nismo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto-magazin.si/novice/v-par ... sar-nismo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Information
Moderators