Uporabnik
Re: New Honda Civic Type R on the way
hehe,to sm čakal...hitr so začel primerjavo delat....sam tko kot oba pravita,ne gresta ravno skupi,že zaradi samega pogona se ogromno razlikujeta.
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
Tole izgleda kar tail-happy:
https://www.youtube.com/watch?v=Qy-mhyUAaqE
Uporabnik
Ricky wrote:
hehe,to sm čakal...hitr so začel primerjavo delat....sam tko kot oba pravita,ne gresta ravno skupi,že zaradi samega pogona se ogromno razlikujeta.
Res je. Ampak, č bo cena podobna se spet lahko primerja.
Uporabnik
Ce se bo ford postavu ob bok hondi, je to lahko hondi le v ponos.. 8)
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
cazanova wrote:Ce se bo ford postavu ob bok hondi, je to lahko hondi le v ponos.. 8)
bojim se da bo velika razlika v rezultatu, ter da bo to le slaba reklama za Hondo (bo pa vsak spregledal, da je razlika v pogonu ter KM, ljudje bodo videli na koncu samo končni rezultat ter sramoto za Hondo), bo pa seveda Honda sama po sebi zelo hud avto, ki bi ga vsak od nas rad imel.
Uporabnik
RS sedaj s štirikolesnim pogonom spada v klaso A AMG, RS3, morda tudi M1, tako da so te primerjave z FWD rahlo nesmiselne. Če bo pa Type R kljub temu konkurenčen RS-u, potem so pa naredili najbrž najbolšega do sedaj.
Uporabnik
noro,to so se pa res potrudili od zgodovine RS-a do.....

https://www.youtube.com/watch?v=QQ6JqTMHcqs#t=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
kaj če bi naredili temo samo za focusa :)
Jupi :)
Uporabnik
Kaj če bi malenkost ceste popravili pa omejitve povečali :),da bi vsaj 50% moči civica občasno izkoristili :D.Jaz osebno bi brez premisleka imel hondo,ker sem pač ljubitelj japonskih vozil.Kdo ima več konj in kateri je hitrejši sem pa že prerasel ta leta ;).Oba vozila imata preveč moči za ta razred avtomobilov...
Uporabnik
za moje okuse jih ima civic ravno prav. tak motor bi moral imeti že prej ;)
Jupi :)
Uporabnik
Prve slike produkcijskega modela. Končna hitrost cca. 270kmh. Izgleda obetavno..

http://www.carscoops.com/2015/02/new-ho" onclick="window.open(this.href);return false; ... icial.html
lp
Boosted K20
Uporabnik
http://www.hondanews.eu/en/carnewsdetail/?id=4569" onclick="window.open(this.href);return false;
Brake Master
Čist so izgubili kompas. Komu se je interes se peljat 270 v taki gajbici.. :rotfl:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
CupraR wrote:Čist so izgubili kompas. Komu se je interes se peljat 270 v taki gajbici.. :rotfl:
Ma FN2 se pele 267kmh po števcu (v blokadi), pa ni nč kej tazga :D
Boosted K20
Uporabnik
Za slovenske ceste oziroma pogoje ,ki jih imamo je še 200km/h preveč.Kjer je možno hitro peljati so pa itak sami radarji.Tko da ne vem kje bi vozili 270km/h.Kot sem že rekel vsi tej konji pa 19 col itd...enostavno res izgubili občutek.Ampak itak to hočejo ljudje,važn da rečejo v gostilni moj avtomobil je najhitrejši.Čeprav več kot 150km/h ne bo peljal :)
Uporabnik
Jah saj imaš lahko 1000km pa jih ne rabiš izkoristit. Je pa fajn občutek, da jih imaš.

Mare za saj za take kot si ti so nraedili CR-Z. Čisto dost za naše ceste ;)
Uporabnik
Sploh ni fora v končni hitrosti, ampak kok hitr avto pride do te brzine.. Torej pospeški :)

Sploh pa 300km še zdaleč ni dovolj. To moč in še precej več, se lahko komot izkorišča tam od 50kmh do 200kmh, torej še enkrat, pospeški.. Tudi na naših cestah se da na kakšnih odsekih še vedno lepo peljat, sploh pa piste niso daleč..
Boosted K20
Brake Master
Original-One wrote:
CupraR wrote:Čist so izgubili kompas. Komu se je interes se peljat 270 v taki gajbici.. :rotfl:
Ma FN2 se pele 267kmh po števcu (v blokadi), pa ni nč kej tazga :D
Sej to ni fora. Sorry boli me k kolk ma hothatch končne. Ni to poanta teh avtov.
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
CupraR wrote: Sej to ni fora. Sorry boli me k kolk ma hothatch končne. Ni to poanta teh avtov.
Se strinjam. Kje so zavore, lega na cesti... Mislm da je bistvo hothatcha to da je športen do te mere da ga je zabavno peljat ampak ne pa prešporten tko da je vseeno praktičen za vsakodnevno uporabo. Skratka Fun daily car.

Glede konjev pa mislim da jih mi navadni smrtniki tut tistih 270 nebi znal do dobra izkoristit (vsaj jst verjetno ne).
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
Kaj je zdj narobe če gre 270kmh/h? Naj gre, kdo se bo tolk peljal pa kolkrat je pa druga zgodba. Verjetno niti 1% lastnikov ne. Ampak za šankom pa lahko še vedno stopiš na prste se potolčeš po prsih in......vemo ane :D Tako kot se sdi-jevci kako njegov traktor pije3.7l sosedov pa 3.8, realno ga pa noben pod 5l ne spravi :D

Meni je zaenkrat na tem R-u vse všeč, razen tega da si ga vsaj še ene 10let ne bom mogu prvoščit. :wink:

Mal butast bo zgledal da po vseh teh reklamah in dviganja prahu okrog prihoda(ki se že par let predolgo vleče) avto sploh ne bo posebno izstopal od konkurence, Megana RS recimo in bo deležen kritik in posmeha. Kar si bo konec koncev tudi zaslužil.

Pustimo se presenetit :wink:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels