Uporabnik
Aly wrote:
YUGO45 wrote:Eno je gledati drugo je poraba olja,ker mislim da 1l olja na 10000 ni številka kjer je potrebno opozarjati,da je potrebno pazit,ker tako je običajno pri vseh.Tako da mislim, da ni treba strašiti potencialne kupce
Pri tebi je pa majhna meja med nečim normalnim in čist zjahanim avtom, le poglej kaj si tukaj pisal. Pa ni to provokacija, da ne boš mislil, le včasih ne vem ali pišeš po tem kakšen je zunaj dan ali kako.
Lp,Aly
Ok maš prav si me najdu in ne mislim na pravokacijo.Drgač dizel accord normalno kuri 1l na 10000 ,bencin pa ne :wink: da ne bo nesporazuma,ker takšna je moja praksa. Tukaj pa sem napisal samo to da me je mal zmotilo naj gleda na olje,ker zakaj ker je pri drugih znamkah to normalno :wink: Pa ni panike ne vzet to kot pravokacijo :wink:

Ko smo že pri provokaciji pa mislim da to pa je provokacija kar mi je napisal Sandro @yugo45: Tebi se prov vidi, da nimaš pojma o ničemur in vsi tvoji posti, ki sem jih dosedaj prebrau, so čisti drek.
Uporabnik
Izjava je tudi bila mišljena kot provokacija, saj je bil tvoj odgovor na vprašanje yaneza povsem neprimeren. Načeloma nisem provokator ampak tvoj odnos v tisti temi se mi je pa zdel vreden takega obnašanja.
Uporabnik
Sandro wrote:Izjava je tudi bila mišljena kot provokacija, saj je bil tvoj odgovor na vprašanje yaneza povsem neprimeren. Načeloma nisem provokator ampak tvoj odnos v tisti temi se mi je pa zdel vreden takega obnašanja.
Vprašanje je bilo kaj porečete accordaši !! Torej 1L na 5000 km ni normalno in odgovoru sem tako kot mislim da je res!! Nič ga nisem žalil TI PA SI MENE !! Sandro kol maš let ?
NinoMiholič
Daj vrnite se k temi fantje :) če se mislite pričkat, si pošiljajte PM al nekaj :D Druge ljudi tut mogoče zanima zadeva o kateri je pisal zaho23 :)

LP
Uporabnik
Oprosti če rečeš lastniku in quatoam "imaš zgonjen avto in pa možnost veliko več kilometrov kot misliš da imaš" zame pišeš bedarije in stvari o avtu katerega ne poznaš. Zato sem si tudi jaz (tako kot praviš, da si si tudi ti) vzel pravico in napisal to kar mislim da je res.
YUGO45 wrote:Nič ga nisem žalil TI PA SI MENE!!
Če sem te z mojimi izjavami užalil se ti opravičujem in upam da boš sedaj lahko spal ponoči pomirjen.

Prosim nehajva s to temo, ker nebo peljala nikamor in sva v ogromnem offtopicu.
Uporabnik
Kupi Hondo in ne fališ nič..................saj ni nemški avto da bi imel probleme :lol:
Accord 2.4 avt.
Suzuki SV 650
Shellby cobra 427
Fotr Admin
dvorjan wrote:Stos je v tem, da ce tak avto malce bolj na obratih vozis, kaj hitro popije tisti liter olja.
Naj bo honda ali VW, dizel vožen bolj na obratih, ni ravno nekaj kar bi si želel. Tudi ne vidim smisla v tem in ne razumem ljudi, ki kupijo dizla in ga nato vozijo na obratih. Števec nivoja olja gor ali dol :?
Uporabnik
kako že dizla voziš v "obratih" ko mu pa na 3800 že pobira "sapo" :lol:
Yogo
Uporabnik
yogo wrote:kako že dizla voziš v "obratih" ko mu pa na 3800 že pobira "sapo" :lol:
Eni pac raje poslusajo gume in motor kot zvoke iz avtoradia ... pa naj bo bencinar ali dizel. Potem imas tudi voznike stare sole - prav v soboto sem opazoval starolasega gospoda, kako je iz krizisca startal v 1. prestavi, in se po Dunajski vsaj se 300m peljal v njen s prijetno rezgetajocim strojem (Megane mkIII) ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!
Uporabnik
Aja, pa se to. *****, kaksni pacienti ste nekateri. Clovek vprasa po nasvetih glede 2.2 i-CTDi, ampak vi boste raje replicirali na vse ostalo in iskali dlake po jajcih.

Se cudno, da se ne pogovarjamo samo v sifrah tu, recimo CN1 itd.

Zdaj pa nazaj na temo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!
Uporabnik
G-4S wrote:
dvorjan wrote:Stos je v tem, da ce tak avto malce bolj na obratih vozis, kaj hitro popije tisti liter olja.
Naj bo honda ali VW, dizel vožen bolj na obratih, ni ravno nekaj kar bi si želel. Tudi ne vidim smisla v tem in ne razumem ljudi, ki kupijo dizla in ga nato vozijo na obratih. Števec nivoja olja gor ali dol :?
Je pa res da relativno gledano Hondi obrati še kar pašejo, medtem ko je na nekaterih dizlih pri dobrih 3000 obratih konec veselja, ali pa dajejo od sebe tak brum, da je že kar mazohistično če ne prestaviš.
Uporabnik
Da se vrnemo na temo.Vprašanje je bilo kupiti ali ne kupiti ?

Vprašanje je neprimerno(brez zamere).Absolutno ja !!(kot je rekel Brane Kastelic)
:lol:
Po dolgem cajtu sem se usedu v accorda ctdi 07l. Kva to dela 140 km/h je tako hitro in to brez ropota,samo začutiš zic v hrbtu :D Pa ne samo to,tudi okvar ni,če pa so so pa drobne ,ki gredo v garancijo in jih je vseeno veliko manj kot pri konkurenci.Torej do letnika 05 se nekatere luči rosijo in izpušne kolektorje zamenjavajo v garanciji.Baje da je enemu tudi crknu motorček za pomik stekel. :wink:
Uporabnik
Koliko vam v povprečju pijejo 2.2. dizel mašine?

Zraven še napišite kateri letnik imate, da se bo vedelo.
Uporabnik
Js imam na na Accordu 07 letnik pri prevoženih 67k km povprečje 5,9l ( po BC ). Realno tam med 6,2-6,5l. Veliko se vozim po avtocesti. Če se voziš pa po omejitvah, pa prideš tudi lepo na 5,5.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabnik
Evo tu maš še mojo porabo do zdaj za Accord i-CTDI Letnik 2008.

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=5345
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabnik
A je dizel v letniku 2007/2008 enak kakor v 2004?

Pa teža avta je podobna med temi letniki?
Uporabnik
Ictdi v Accordu je bil enak v vseh letnikih. Tudi teža avta je enaka.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Fotr Admin
Edino menjalnik je pri stari 5-stopenjski, v facelift pa 6.
Uporabnik
Po dolgem cajtu sem se usedu v accorda ctdi 07l. Kva to dela 140 km/h je tako hitro in to brez ropota,samo začutiš zic v hrbtu
Ne samo 140 ampak tudi 200 km/h hitro doseže, zmotilo me je pa to, kar sem že parkrat napisal, da ko v tretji prestavi (40-50 km/h) zaviješ iz recimo rondoja Tomacevo proti Trzinu in pritisneš gas, pa se nic ne dogaja nekaj casa, ker turbina še nima sape, no bom še nekaj casa verjetno ostal pri bencinarju brez turbine. Kje je tisti navor pri nizkih vrtljajih?
Uporabnik
pil0t wrote:Koliko vam v povprečju pijejo 2.2. dizel mašine?

Zraven še napišite kateri letnik imate, da se bo vedelo.
Jaz sem ravno včeraj natočil 52 litrov, pred tem pa sem prevozil 848 km in če sem si prav izračunal, je bila poraba 6,13l. Gre pa se za Accorda v mojem podpisu.
Mazda6 Sport CD 129 TE Plus '10
Nissan Note 1.4 16V Acenta chic '08
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels