LP vsem
Za vse ki ste se sprasevali kako zgleda ta honda Jazz, tuki sem najdu eno ful fletno slikco 
LP vsem
LP vsem
Ma jaz sem jih videl ene par v Italiji prav lusten je V zivo sploh ne moti visina
Tut tist zaden zgleda na slikah malo cudno pa je kar v redu vse skupaj
No tam v en topic kaj je ze aha "Nova CRX prihaja" sem jst dal en post cakte sej skopiram kaj sem jaz rekel
quote:Ja se to se mi zdi da veliko vas sploh ne ve kaj je to Jazz vam jaz povem:
V bistvu mestni avto, ravno dno,... nekatere dobre resitve, dva motorja na izbiro, oba iDSI, eden s 85 KM tam okrog eden pa neki manj sem ze pozabil.Kril ravno ne bosta dala Sta pa zelo cista in varcna
No, tle neki slikc
www.europeanhonda.demon.nl/2002fit_news.htm
www.4wdonline.com/Honda/Cars/Fit.html
www.radiozet.com.pl/info23406.html
Pa en test
http://www.4car.co.uk/jsp/main.jsp?lnk= ... arch=Honda
LP
No to je en star post od mene.
Ce koga zanima vec slikic poglejte tiste linke so slike gor. Ta zadnji link je pa test.
Ta zgleda lepo:
Ta pa baje pride ven kot Jazz TSport al neki takega:
Aja se to sem pozabu povedat prav na racun tega modela je Honda sedaj najuspesnejsa med japanskimi znamkami za leto 2001
Tut tist zaden zgleda na slikah malo cudno pa je kar v redu vse skupaj
No tam v en topic kaj je ze aha "Nova CRX prihaja" sem jst dal en post cakte sej skopiram kaj sem jaz rekel
quote:Ja se to se mi zdi da veliko vas sploh ne ve kaj je to Jazz vam jaz povem:
V bistvu mestni avto, ravno dno,... nekatere dobre resitve, dva motorja na izbiro, oba iDSI, eden s 85 KM tam okrog eden pa neki manj sem ze pozabil.Kril ravno ne bosta dala Sta pa zelo cista in varcna
No, tle neki slikc
www.europeanhonda.demon.nl/2002fit_news.htm
www.4wdonline.com/Honda/Cars/Fit.html
www.radiozet.com.pl/info23406.html
Pa en test
http://www.4car.co.uk/jsp/main.jsp?lnk= ... arch=Honda
LP
No to je en star post od mene.
Ce koga zanima vec slikic poglejte tiste linke so slike gor. Ta zadnji link je pa test.
Ta zgleda lepo:
Ta pa baje pride ven kot Jazz TSport al neki takega:
Aja se to sem pozabu povedat prav na racun tega modela je Honda sedaj najuspesnejsa med japanskimi znamkami za leto 2001
Information
Moderators