Uporabnik
Grobnik???
Kako je z najemom piste?Je mozno da pride posameznik in plača,pa se vozi z drugimi(npr.italijani)ali je mogoče samo preko kakšnega moto kluba,da se zbere več ljudi?
Civic 6th sedan
Uporabnik
Tudi celjski klubi hodjo na mk kontaktiraj malo fante ki so v xxx ali pa panthersih.
LP, Uroš.

----------------------------------------------------------
BMW e46 320dT; powered by RSR
BMW e30 325i cabrio, oldtimer
Uporabnik
Vem ja da hodijo,sam pol bi se mogu očlanit to mi pa ni glih...
Civic 6th sedan
Uporabnik
Povprašaj kako je s tem, če bi se jim lahko kar tako pridružil.
LP, Uroš.

----------------------------------------------------------
BMW e46 320dT; powered by RSR
BMW e30 325i cabrio, oldtimer
Uporabnik
Če ni steza zakupljena, potem ti lahko prideš dol in plačaš uporabo proge.

Če pa bi se rad vozil pa tud nekateri slovenski motoklubi organizirajo dneve vožnje dol.

Imaš pa tudi 2x letno Motohappening, kjer potekajo treningi,dirke in turistične vožnje.

Prvi happening je konec maja, drugi pa konec avgusta :wink:

Aja pa zdej pozim se da ful cenej vozit dol, sam se moraš mal zment z organizatorji.
Najbolj ti priporočam,da si pogledaš motosvet.com forum , temo športni motociklizem, kjer je tema o Grobniku :wink:

lp cagiva
"LIFE IS TO SHORT TO DRIVE TDI"
Uporabnik
Hvala.
V prejšnjem topicu si omenju da moraš naredit servis??Kje ga boš naredil?
Ker jst ga bom tut delu na svoji tam nekje februarja v ptuju:
A si zadovoln z motorjem,je bil kej poškodovan?
Civic 6th sedan
Uporabnik
na motoheppeningu prideš plačaš in se voziš.so pa 3 kategorije.v eni se lahko voziš tudi v kratki majčki, v 2. in 3. pa moreš imet popolno opremo.

cena pa za 1 dan je bilo 3 leta nazaj 25k.je pa doživetje :) tam sem sprobal marsikaj od motorjev :twisted:
GASSSSSSSSSSS.... :f_smile:
Uporabnik
To je v redu,sej sm že slišu za to.Kaj pa na pisti je gužva?
A si bil že velikrat na pisti?
Civic 6th sedan
Uporabnik
Ja v času motohappeninga je ful gužva na treningih in rekreativni vožnji.
Jaz sem bil avgusta dol, pa sem šel za 120kn za pol ure rekreativno se vozit, tolk da spoznam mal progo, in moram rečt,da je proga carska, sam kva k nismo smel prehitevat,vozit čez 200,po ravnin še clo sam ca. 120 km/h, ampak užival sem vseh 30 min. vožnje :twisted:
Tko da sem reku, da ko bom kej več denarja imel grem sigurno se dol vozit majhen bol zares, ne tko rekreativno.
Se pa res dogaja dol, od petka zvečer do nedelje, sam žur, obvezna oprema je šotor :D noro!!!!!
Zdej že tri leta zapored hodim dol.

lp cagiva
Uporabnik
gužva je ja ampak odvisno v kateri kategoriji si.če si v tisti v kateri grejo vsi gor lahko srečaš tudi kakega z APN.vse je možno :D jz sem bil v kategoriji ta srednji, ki v tisti ki so kao ta hitri ni prijetno bit.so pa bili vozniki presenetljivo korektni in mi ni niti eden sekal pot al pa me izrinil.vsak je lepo šibal v vrsti in ko je bila prilika si pač prehiteval.al pa so vsi počakali da sem izpeljal ovinek in nato so me prehiteli.sem pa pričakoval da me bodo požrli :evil: je pa bil en kreten z aprilio rsv1000 ki je po zadnji me šel prehitevat glih na ravnici.sej je vse ql samo kaj ki mi je skoraj zlomil ogledalo (sej potem sem jih dal dol :) ) drugače pa je mega.
upam da se ne šparaš z gumami ker grobnik jih dobesedno poje!tako grob asvalt pa nisem še dobil.

če imaš motor ki je več kot 750 ti bo že malo bedno ker proga je kr ovinkasta in ti kubikaža ne pomaga kaj dosti, pa še celotnega potencjala ne boš mogu izkoristit.

hitrost :D :D :D jz na ravnici sem ulovil 190 pa to z 125ccm

lp
Uporabnik
Hvala za odgovore.
Sam še neki me zanima,če greš sam na pisto kolk košta? :)
Civic 6th sedan
Uporabnik
RED_line wrote: upam da se ne šparaš z gumami ker grobnik jih dobesedno poje!tako grob asvalt pa nisem še dobil.

lp
Ja to ne morš verjet kva to naredi iz gume :shock:
Jaz sem šel lani gor, in to sam na rekreativno vožnjo za pol ure, in ko sem pršu dol sem se sam za glavo prijel, ko sem vidu kva mi je iz nove gume naredl, to se vse lima,pa na gumi sami svaljki ratajo :lol:

Ta asfalt je tko, kt da bi se po šmirgel papirju vozu :D

lp cagiva
Uporabnik
šmirgel papir ki ima 0.5cm velike kamečke :D jz sem zapeljal izven proge ker mi je zmanjkalo benza, pa se mi je gor prileplo vse kar je možno.še ko sem ga prodal sem imel luknjice v gumah od takrat.

tako da ne vozi se po travi :D
Uporabnik
Cool to.
Men so se že svaljki delal na Kočevski cesti kaj bi blo šele na grobniku :rockon:
Civic 6th sedan
Uporabnik
Uporabnik
:twisted: ja to je to :twisted: :twisted: :twisted:

p.s. a je to michelin-ka?
Uporabnik
to se ti tako zalepi nagumo da ti skoraj ne gre več dol.meni je rablo kr nekaj časa.

kaj imaš R1 al R6?lepo barvo si zbral.pa letnik je verjetno 02?!
Uporabnik
Po Kočevski cesti (to misliš l.42,z zindapom v Nemčijo).Ajd Pečica. :twisted:
SUZUKI SWIFT 1.3 GTi
KTM 620 SC-Supercompetition
Uporabnik
Jocko rifengozd :D nea se norce delaj :D
NE fantje ni blo tak hudo ko na unih slikah sam po robovih so bli svaljki :evil:
Pred petnajstim minutam sm se z z 750 brez auspuha vozu več pa ni :D
Civic 6th sedan
Uporabnik
COMBS veš ka je zle delal pa ljubljanski 8)
zebe me pa tak da mam kr kondenc na čelu :D
Civic 6th sedan
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels