Kako je z najemom piste?Je mozno da pride posameznik in plača,pa se vozi z drugimi(npr.italijani)ali je mogoče samo preko kakšnega moto kluba,da se zbere več ljudi?
Civic 6th sedan
Če ni steza zakupljena, potem ti lahko prideš dol in plačaš uporabo proge.
Če pa bi se rad vozil pa tud nekateri slovenski motoklubi organizirajo dneve vožnje dol.
Imaš pa tudi 2x letno Motohappening, kjer potekajo treningi,dirke in turistične vožnje.
Prvi happening je konec maja, drugi pa konec avgusta
Aja pa zdej pozim se da ful cenej vozit dol, sam se moraš mal zment z organizatorji.
Najbolj ti priporočam,da si pogledaš motosvet.com forum , temo športni motociklizem, kjer je tema o Grobniku
lp cagiva
Če pa bi se rad vozil pa tud nekateri slovenski motoklubi organizirajo dneve vožnje dol.
Imaš pa tudi 2x letno Motohappening, kjer potekajo treningi,dirke in turistične vožnje.
Prvi happening je konec maja, drugi pa konec avgusta
Aja pa zdej pozim se da ful cenej vozit dol, sam se moraš mal zment z organizatorji.
Najbolj ti priporočam,da si pogledaš motosvet.com forum , temo športni motociklizem, kjer je tema o Grobniku
lp cagiva
"LIFE IS TO SHORT TO DRIVE TDI"
Ja v času motohappeninga je ful gužva na treningih in rekreativni vožnji.
Jaz sem bil avgusta dol, pa sem šel za 120kn za pol ure rekreativno se vozit, tolk da spoznam mal progo, in moram rečt,da je proga carska, sam kva k nismo smel prehitevat,vozit čez 200,po ravnin še clo sam ca. 120 km/h, ampak užival sem vseh 30 min. vožnje
Tko da sem reku, da ko bom kej več denarja imel grem sigurno se dol vozit majhen bol zares, ne tko rekreativno.
Se pa res dogaja dol, od petka zvečer do nedelje, sam žur, obvezna oprema je šotor
noro!!!!!
Zdej že tri leta zapored hodim dol.
lp cagiva
Jaz sem bil avgusta dol, pa sem šel za 120kn za pol ure rekreativno se vozit, tolk da spoznam mal progo, in moram rečt,da je proga carska, sam kva k nismo smel prehitevat,vozit čez 200,po ravnin še clo sam ca. 120 km/h, ampak užival sem vseh 30 min. vožnje
Tko da sem reku, da ko bom kej več denarja imel grem sigurno se dol vozit majhen bol zares, ne tko rekreativno.
Se pa res dogaja dol, od petka zvečer do nedelje, sam žur, obvezna oprema je šotor
Zdej že tri leta zapored hodim dol.
lp cagiva
gužva je ja ampak odvisno v kateri kategoriji si.če si v tisti v kateri grejo vsi gor lahko srečaš tudi kakega z APN.vse je možno
jz sem bil v kategoriji ta srednji, ki v tisti ki so kao ta hitri ni prijetno bit.so pa bili vozniki presenetljivo korektni in mi ni niti eden sekal pot al pa me izrinil.vsak je lepo šibal v vrsti in ko je bila prilika si pač prehiteval.al pa so vsi počakali da sem izpeljal ovinek in nato so me prehiteli.sem pa pričakoval da me bodo požrli
je pa bil en kreten z aprilio rsv1000 ki je po zadnji me šel prehitevat glih na ravnici.sej je vse ql samo kaj ki mi je skoraj zlomil ogledalo (sej potem sem jih dal dol
) drugače pa je mega.
upam da se ne šparaš z gumami ker grobnik jih dobesedno poje!tako grob asvalt pa nisem še dobil.
če imaš motor ki je več kot 750 ti bo že malo bedno ker proga je kr ovinkasta in ti kubikaža ne pomaga kaj dosti, pa še celotnega potencjala ne boš mogu izkoristit.
hitrost
jz na ravnici sem ulovil 190 pa to z 125ccm
lp
upam da se ne šparaš z gumami ker grobnik jih dobesedno poje!tako grob asvalt pa nisem še dobil.
če imaš motor ki je več kot 750 ti bo že malo bedno ker proga je kr ovinkasta in ti kubikaža ne pomaga kaj dosti, pa še celotnega potencjala ne boš mogu izkoristit.
hitrost
lp
GASSSSSSSSSSS.... :f_smile:
Ja to ne morš verjet kva to naredi iz gumeRED_line wrote: upam da se ne šparaš z gumami ker grobnik jih dobesedno poje!tako grob asvalt pa nisem še dobil.
lp
Jaz sem šel lani gor, in to sam na rekreativno vožnjo za pol ure, in ko sem pršu dol sem se sam za glavo prijel, ko sem vidu kva mi je iz nove gume naredl, to se vse lima,pa na gumi sami svaljki ratajo
Ta asfalt je tko, kt da bi se po šmirgel papirju vozu
lp cagiva
Information
Moderators