ModeratoR
Slovenski avto leta 2003
Vsaj polovična zmaga je naša!!!
ModeratoR
Mazda
ModeratoR
Uporabnik
Tudi meni je izmed vseh ponujenih avtov MAZDICA najboljša izbira !!!!!!!

CRX, Esi, 92
Uporabnik
Average Member

Slovenia
553 Posts Posted - 15/01/2003 : 14:01:48
--------------------------------------------------------------------------------
Tudi meni je izmed vseh ponujenih avtov MAZDICA najboljša izbira !!!!!!!

CRX, Esi, 92

Maja še dobro da accord ni bil na seznamu.Potem se ve kdo bi zmagal.

Lp,Silvo
HONDA, MOČ NAŠIH SANJ

HONDA INTEGRA TYPE R
Uporabnik
Imaš prav ... ampak AC Mobil se bo moral malo podvizati in kaj narediti za reklamo, promocijo...drugače bo s prodajo Hond vedno slabše

CRX, Esi, 92
Uporabnik
Sej ko bo ACmobil sponzor Honda cluba bo takoj narasla prodaja
Uporabnik
Mazda6 je bila prava izbira! Drugo leto pa bo v igri za ta naslov Accord, samo bo imel resno konkurenco - RX-8 :-)

Je pa na Japonskem Accord avto leta. Sploh mi ni jasno da je lahko tisti NLP (Megane) konkuriral Mazdi6. Tudi ni mi jasno da je tudi evropski avto leta. Kje majo ljudje okus.. so pa Mazdo6 na izboru za evrospki avto leta zasrali anglezi in francozi, ko so ji dali 1 (ENO!!!) tocko. Npr. Nemci so ji dali vseh 10 tock.
Uporabnik
http://www.caroftheyear.org/pages/Voting03.htm

Je pa zato Honda Jazz v Evropi na 4.mestu, pri nas pa ne duha ne sluha....
Insane
Meni je tudi ta Mazda zelo všeč! Saj je že bil čas, da razbijejo monotonijo, ki so jo ustvarjali z svojimi standardnimi modeli 626, 323!
Da pa je tisti NLP od Megana tako uspešen sploh ni čudno, folk se je že naveličal spreminjanja šminke na avtih! Renault je pa edini, ki ma dovolj JAJC za tako ogromne spremembe v obliki. Kapo dol! A kaj ko kvaliteta pri Renaultih šepa kot še nikoli do zdaj!
Za zanimivost naj povem. Direktor, ki je bil do zdaj zaprisežen renaultovec po 6 mescih prodaja Laguno 2.2 dci, v 6 mesecih je obiskal servis zaradi napak (redni servis odštet) reci in piši 14 krat! In kaj namerava kupit? Mazdo 6 kaj pa drugega!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels