Hm zanimivo in cool. Kako ti je pa ratal osvetlitev narest?
EVERYTHING IS 4TUNE!!!
---------------------------------------
F PUNTO ELX, H CIVIC 1.4iS 97`
Glede na to da je to forum za izmenjavo izkusenj pa to...
Bom napisal eno mal bol grenko zame.
Uglavnem pameten jest, sem su kazalce dol vlest z 2 sraufencigerjema lepo enakomerno in kr na enkrat zacne lepo it pa vlecem vlecem in nikol konc.
Ja celo os od obratomerja sem ven potegnu - rezultat: 1:0 za obratomer se prav 1 obratomer v kanti v armaturki 0.
Tako da bodte s tem res pazljivi - k vcasih kaki pametni strici s cianokolom prlepjo kazalce nazaj gor in pol k jih hoces dol vzet unices cele stevce.
p.s. Sem ze dubu "nove" stevce - niso bli zalepljeni - tako da so sli kazalci lepo dol "po navodilih - kle iz foruma nekje", in zdej se obetajo korenite spremembe v armaturki!
Honda Civic Rally 1974
----------
*Civic GL*
Bom napisal eno mal bol grenko zame.
Uglavnem pameten jest, sem su kazalce dol vlest z 2 sraufencigerjema lepo enakomerno in kr na enkrat zacne lepo it pa vlecem vlecem in nikol konc.
Ja celo os od obratomerja sem ven potegnu - rezultat: 1:0 za obratomer se prav 1 obratomer v kanti v armaturki 0.
Tako da bodte s tem res pazljivi - k vcasih kaki pametni strici s cianokolom prlepjo kazalce nazaj gor in pol k jih hoces dol vzet unices cele stevce.
p.s. Sem ze dubu "nove" stevce - niso bli zalepljeni - tako da so sli kazalci lepo dol "po navodilih - kle iz foruma nekje", in zdej se obetajo korenite spremembe v armaturki!
Honda Civic Rally 1974
----------
*Civic GL*
A si tolk dober pa se men posljes file s stevci za vti, pa poglej mail ki sem ti ga
poslal....
bi ti bil ful hvalezen, pa ce mi malo opises postopek izdelave
lp grega
alienbreed@email.si
quote:
Perimund! Jst tud delam take števce, sam sprintat jih še mor,morm pa plastificirat in zadeva gred noter, isto z LED osvetljeno
LP, Uroš.
Civic HB VTi '96
Celje
Civic Sedan Vti 98
poslal....
bi ti bil ful hvalezen, pa ce mi malo opises postopek izdelave
lp grega
alienbreed@email.si
quote:
Perimund! Jst tud delam take števce, sam sprintat jih še mor,morm pa plastificirat in zadeva gred noter, isto z LED osvetljeno
LP, Uroš.
Civic HB VTi '96
Celje
Civic Sedan Vti 98
Information
Moderators