Uporabnik
Na kok ti jo pa zmanjsam?

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
No pa da vidmo kok smo jo zmanjsal,

Uh kok smo vsi navalil, no za bivsga kandidata se je treba mal potrudt

civic 1,6 vti sedan
no lahko bi bla se mal manjsa

Edited by - yaris on 28/02/2003 19:32:36
Uporabnik
Mah,sem si Boomhauerja omislu v podpis:)))hvala vama vseeno!!LP

Civic,EG8,ESi,'92
Uporabnik
UUU Yaris sam tole pa ql zgleda-jo bom kr nastimu,100x hvala!!

Aja,če še ne veste Yaris je bil nekaj časa moj inštruktor v avto šoli:)))ej sam ne okol govort o mojih takratnih vozniških sposobnostih:)))))

Civic,EG8,ESi,'92
Insane
quote:
No pa da vidmo kok smo jo zmanjsal,

Uh kok smo vsi navalil, no za bivsga kandidata se je treba mal potrudt

civic 1,6 vti sedan
no lahko bi bla se mal manjsa

Edited by - yaris on 28/02/2003 19:32:36

Yaris ni nič slabo mišljeno, sam je malo zamegljena se ti ne zdi?

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabnik
Evo ta je mal manj meglena - je pa prevec mejhna, sam za podpis bo kr dobr.

Honda Civic Rally 1974

*Civic GL*

Edited by - perimund on 01/03/2003 12:52:19
Uporabnik
Ja zdej, k pa vsi tolk experimentirate s temi podpisi, morm pa še jest enga novga dat gor, da vas ne bom dolgočasu.

Me prov zanima kaj bo mel Perimund spet za povedat...

LP

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Uporabnik
uuu cagr, dobre so ti tele fotke ;)

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabnik
Ja sej vem, ti je všeč kako se avto zlije s pokrajino, ane? Pa tak lep sončen dan, pa to...

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Uporabnik
Kkao si ugotovil?! Tisti oblački zadaj so me tako impresionirali :))))

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabnik
Cagr ta tvoja pa zihr ni iz Lavrice-bi si jo 100% zapomnu,če bi jo kdaj vidu!
p.s.:"vrata" so pa na široooooko odprta:))))))

Civic,EG8,ESi,'92

Edited by - sixkiller on 01/03/2003 19:34:48
Uporabnik
Kako da ne... Kjer sem jest, je tud moj avto, hehehe...

LP

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Uporabnik
A potem takem tamala spada pod obvezno opremo tvojega accorda?

Civic,EG8,ESi,'92
Uporabnik
zdravo rad bi nekaj pripomnil presodli pa boste vi!imam crx letnik 91,94 prvic registrirana in sem zadnjic sel tekmovat proti VW corradotu,in vam po resnici povem kar je tudi kolega sam priznal da v 1 in 2 mogoce celo polovici 3 pri men seveda ni imel sans pa ima avto 160 konjev in 1200kg moj pa 960kg pa 130 konjev!tak da me crx zelo preseneca!

-
Uporabnik
Saj vem, da se bo cel forum zdaj spravil name a vseeno proti CRX-u (stari model) ima zelo malo primerljivih avtomobilov kaj šans pri drag racingu!

-------------------------------------
Civic CRX 1.6i-16, 91
Uporabnik
Samo enkrat sem se z enim prijateljem(dokler je imel crx-1.6iVT,150KM),podil in priznam ,da samo zahvaljujoč predelavam na mojem avtu sem mu lahko sledil,šele pri 220 sem ga lahko varno prehitel.Ta stara CRX je za popizdit hiter avto,tudi sam sem vozil CRX-1.6iVT,rahlo predelano pa še dandanes govorijo prijatelji,da je bila bomba v pospeških.
Tudi 130KM crx je huter avto,zato "žele ga pele",tisti,ki te bo napadel na tem forumu je bedak,ki nima pojma in jaz ti 100% stojim ob strani,ker vem da imaš prav.Tudi civic Vti se mora zelo namatrati,da sledi dobremu šoferju z crx 130KM.
LP

"Green salamander"

----------------------
CRX VTi`95
Uporabnik
Pospeske ima avto zeloo dobre. Nekdo je dal zadnjic link od filma crx(2.gen)Vs.DelSol in moram reci, da je DelSol stari crx konkretno odzadaj pustil. Je pa res, da je tudi zelo odvisno od voznika avtomobila tako kot pravi strommer. Vejetno pa je prednost tudi to, da ima avtomobil dobro aerodinamiko!
p.s. cagr ti pa imas rad naravo ne?
Uporabnik
crx 1.6iVT vs. delSol vti,oba serijska je zmagovalec jasen v vseh pogledih,pa čeprav ima 10KM manj.Že tovarniški podatki so v prid crx-a.
Priznam,da ko sem "prešaltal" iz crx v delSol sem bil kar malo razočaran,ker sem več pričakoval,vendar moram priznati da je lega na cesti in "filling" za volanom res neprimerno boljši v delSolki.Če bi imel oba avta letnik 2003 na voljo,z isto opremo in za isti denar,bi se definitivno odločil za crx.
LP

"Green salamander"

----------------------
CRX VTi`95
Uporabnik
No bom pa še jest svojo skledico prstavu...

Za "tastaro" CRX lohk rečem samo, da tist avto dejansko neverjetno leti za svoje konje (v mislih mam 130km varianto). Moram rečt, da sem neverjetno užival, ko sem enga za drugim puščal za sabo neke "hude" stroje in potem opazoval tiste zaprepadene poglede.

Najlepši plen so mi bli pa teli Audiji 1.8T (150km), ki so takrat glih ven pršli in so si vsi ti "sralci" mislil, lej zdej kako bom dol poču ta stara jajca, pol pa...
Se je večkrat zgodil, da na naslednjem semaforju, ko bi se mogli srečat s pogledi, so ti audiji sam poletel čez rdečo... Frustracije prehude, I guess!
Tako, da sem se počasi prov specializiral za te bedake in če sem le naletu na kakšnega, sem se takoj spravu provocirat. CRX je dejansko hitrejša za eno dolžino avta, pr štartu iz semaforja al pa med vožnjo nekje okol 80 km/h. Je pa povsem neki druzga končna, ki je povsem realna za tiste konje.

Tele tastare so mele še eno VELIKO prednost... Druga se namreč ni zvrtela do 100 km/h kot pri vseh ostalih modelih, ampak do 110 km/h, tako da so večkrat "pušili" tud kakšni še hujši stroji, ker so moral šaltat pr 100, jest sem jih pa v istem vsaj dohitel, če ne prehitel, pol pa še zabijanje v 3. in marsikdo je v istem obupal, ker si je mislu, da si bo še večjo sramoto nakopal... Pa sej to mora bit res grozno, da daš 5, 6, al pa 7 milionov za avto pol te pa stara, razmahana honda zadej pusti, hihihi...

Tko da CRX+taprav šofer=raketa na kolesih!

Lep pozdrav!

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95

Edited by - cagr on 02/03/2003 14:07:56
Uporabnik
Prednost stare crx-e je v tem, da ima tako lahek avto 130km tako da ga z mesta lepo izstreli. Zavedati se je potrebno tudi da nima VTEC-a, zato pridobi to prednost pri hitrem speljevanju. Čeprav bi ta tema bolj spadala v kak drug topic, lahko napišem še to da ESCORD RS 2000 ki ima 150km nima prav nobenih pogojev pri dragu pa če pogledamo s katerega koli zornega kota!

-------------------------------------
Civic CRX 1.6i-16, 91
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels