quote:
Sabina,pozdravljena(btw blinkerje sem že prejšni teden zamenjal z belimi-looks nice)!LP
Civic,EG8,ESi,'92
Lepo, lepo!!
Zanima me, ce si zmontiral original zmigavcke ali si nasel kaksne druge, ki ustrezajo nasim ljubljenkam?!
green arrow, civic sedan Vti-98 6th gen
quote:
quote:
Sabinca VTI: Tudi jaz se klanjam... Pozdravljena na forumu!
Hvala za vse priklone in vse pozdrave, ki tej telovadbi sledijo!
Sprasujem pa se, kam ti med vsem tem klanjanjem in pozdravljanjem usla tista tvoja dolgonoga dodatna oprema, znana bolj kot drazja polovica?!
Moja NAJdražja (dobesedno) polovica mi ni pa nikamor ušla, samo ker je to Honda forum moram skrbet, da fantje ne bodo pozabil kateri avto je moj...
Se mi namreč dozdeva, da če je preveč dolgonoge dodatne opreme okol avta, da se ene parim tlele zdi moj avto "neviden", pol pa debata okol napačnih stvari teče...
Če ne verjameš, pa kar dej gor eno slikico sebe v kakšni sexi pozi, pa svojo "green arrow" zraven, pa boš vidla, da jih te jih bo polovica še enkrat vprašala kakšen avto maš, hehehe...
Lepo pozdravljena še enkrat in en lep pozdravček!
PS: Fantje, pa prosm ne se jezit... Mal heca mora bit!
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
quote:
Sabinca VTI: Tudi jaz se klanjam... Pozdravljena na forumu!
Hvala za vse priklone in vse pozdrave, ki tej telovadbi sledijo!
Sprasujem pa se, kam ti med vsem tem klanjanjem in pozdravljanjem usla tista tvoja dolgonoga dodatna oprema, znana bolj kot drazja polovica?!
Moja NAJdražja (dobesedno) polovica mi ni pa nikamor ušla, samo ker je to Honda forum moram skrbet, da fantje ne bodo pozabil kateri avto je moj...
Se mi namreč dozdeva, da če je preveč dolgonoge dodatne opreme okol avta, da se ene parim tlele zdi moj avto "neviden", pol pa debata okol napačnih stvari teče...
Če ne verjameš, pa kar dej gor eno slikico sebe v kakšni sexi pozi, pa svojo "green arrow" zraven, pa boš vidla, da jih te jih bo polovica še enkrat vprašala kakšen avto maš, hehehe...
Lepo pozdravljena še enkrat in en lep pozdravček!
PS: Fantje, pa prosm ne se jezit... Mal heca mora bit!
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
quote:
Sabina,pozdravljena(btw blinkerje sem že prejšni teden zamenjal z belimi-looks nice)!LP
Civic,EG8,ESi,'92
Dej mi prosim povej kje si dobil Rdec H Emblem, pa kolk si dal zanjega (unga na zadnji haubi nad tablico)
Civic Sedan Vti 98
Edited by - foreign breed on 06/03/2003 01:44:32
Edited by - foreign breed on 06/03/2003 01:45:01
Civic,EG8,ESi,'92
Dej mi prosim povej kje si dobil Rdec H Emblem, pa kolk si dal zanjega (unga na zadnji haubi nad tablico)
Civic Sedan Vti 98
Edited by - foreign breed on 06/03/2003 01:44:32
Edited by - foreign breed on 06/03/2003 01:45:01
sabinca: Evo nalov od a3m.
Celovška 197
1000 Ljubljana
Cene in podobno pa si lahko podrobneje pogledas na njihovi strani.
http://www.a3m.si
L.p.
Edited by - crxi on 06/03/2003 06:53:26
Celovška 197
1000 Ljubljana
Cene in podobno pa si lahko podrobneje pogledas na njihovi strani.
http://www.a3m.si
L.p.
Edited by - crxi on 06/03/2003 06:53:26
Information
Moderators