Uporabnik
se moja vti..:)
No, pa da se koncno jest predstavim svojo...
Zelo lepo ohranjena...Kupi kdo?:Joke, zaenkrat se ne prodajam...
Cisto stock edino rims 16' 205/45

97' CIVIC SEDAN VTI

Edited by - lukach on 09/06/2003 15:03:36
Uporabnik
Ful so mi dobre feltne

1.4 dual carb HB 90PS (l.90)
***najhitrejša Honda na Forumu***
Uporabnik
Krasna Hondica, Lukach!
Feltne so pa itak ...

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 iES 16V, '95
Uporabnik
Cuj lukach, daj se sportne vzmeti in amortizerje not vrzi, ker potem ne samo da bo avto fuuuuuuuuuuul dobro izgledal, se na cesto bo bolj priliman.

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i (Zdaj pa ze 86 konjickov))
Uporabnik
16" feltne noro dober zgledajo. Ta modifikacija definitivno prihaja tud na mojo Mikrovalovno. Če maš 16"-tke ti praktično avta ni treba nižat, ker že tko dosk hudo zgleda.
Lukach:
Lepo, lepo in še enkrat lepo.

-=# '96 Civic HB VTi "Mikrovalovna" #=-
Uporabnik
MtJavnk pa jaz ne bi dal gor fedr zaradi izgleda ampak zaradi lege.

Meni osebno se te fedre zdijo super. Na vsakem avtu, ko ne bo imel sportnih feder mislim, da bom sel takoj sportne fedre in amortizerje menjat, ker se veliko bolj varno pocutim, ko se avto ne nagiba kot katrca in lepo lezi v ovinku

Lp, Alex

ModeratoR
Feltne, avto pa itak, kupm

P.S. Lep ni kej

LP

Honda, the power of my dreams.
Uporabnik
quote:
MtJavnk pa jaz ne bi dal gor fedr zaradi izgleda ampak zaradi lege.

Meni osebno se te fedre zdijo super. Na vsakem avtu, ko ne bo imel sportnih feder mislim, da bom sel takoj sportne fedre in amortizerje menjat, ker se veliko bolj varno pocutim, ko se avto ne nagiba kot katrca in lepo lezi v ovinku

Lp, Alex

Hey, kaj je zdej to Lex_?
Zadnc v MB si tolk govoru, da je menjat fedre, skor brez veze, ker če samo fedre menjat, da avto odbija na hribčkih-puklah. Zdej pa pravš, da mora dat fedre gor. Make up your mind!

-=# '96 Civic HB VTi "Mikrovalovna" #=-
Uporabnik
Ja saj to se vedno pravim, da ce so samo fedre, da se malo prevec pozibuje cez grbine.

Zato pa pravim, da bom na vsakem naslednjem avtu dal gor sportne fedre in amortizerje (sportne seveda)

Za tega mojega pa se se nisem odlocil, ce bom ali ne bom. Mislim ga namrec prodajat in se mi ravno ne izplaca. Pa bom zato po vsej verjetnosti fedre dol vzel in jih potem na VTI-ja poknil (ce bom kaksnega nasel seveda). Tam pa ziher pridejo se sportni amortizerji (po moznosti KONI, ce bo casha dovolj). Pa skoraj 100% spet kaksne odstekane 16" felne (v glavnem taksne, ko jih nima nihce ali pa zelo malo), ce bodo kje kaksne dobre za dobiti seveda.

Lp, Alex

Uporabnik
quote:
Cuj lukach, daj se sportne vzmeti in amortizerje not vrzi, ker potem ne samo da bo avto fuuuuuuuuuuul dobro izgledal, se na cesto bo bolj priliman.

Lp, Alex

Ko bo prva modifikacija, bojo to plinski amortizerji + sprtne vzmeti...kit skratka...Drugace, pa pridejo tudi lexus lights, pa kolektor...we will see..

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabnik
quote:
Pa skoraj 100% spet kaksne odstekane 16" felne (v glavnem taksne, ko jih nima nihce ali pa zelo malo), ce bodo kje kaksne dobre za dobiti seveda.

Danes dobis vse kar ti srce pozeli, le ce imas $$$$$$ in se enkrat $
Meni osebno se kaj dosti denarja skoda zdi zmetat v avto, nekaj ga se bom, ampak pretiraval ne bom, ker bom raje tisti denar oplemnitil in ga obrnil, pa si potem kupil kaj bolj konkretnega...Ker razmišljam o kabrioletu, bo to po vsej verjetnosti S2000 al pa kaksen E36 BMW

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabnik
uuuu **** kaj si na loteriji zadel ali kaj?

Lp, Alex

Uporabnik
lukač:Lep avto,jst ga neb kupu,bi pa kupu uno drugo stvar tm u ozadju.

Lp
Uporabnik
Swifty a tist 4oglati lonec za roľe bi ti kupu
Sem prepričan, da bo lukach prepričal mamo al pa taąčo, da ti ga ugodno proda

Integra Type R
CBR 900 RR
..........

Edited by - luiggi on 10/06/2003 15:19:51
Uporabnik
quote:
Swifty a tist 4oglati lonec za roľe bi ti kupu
Sem prepričan, da bo lukach prepričal mamo al pa taąčo, da ti ga ugodno proda

Integra Type R
CBR 900 RR
..........

Edited by - luiggi on 10/06/2003 15:19:51

Jaja, lonec, ti pa šenkam:)

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabnik
Hehe matr ste vi eni faconarji.

TRENUTNO SM BREZ PODPISA!
Lp
Uporabnik
Luiggi: Cuj a si ze mejo filter?
Cuj teto hondo sem pa js z to registracijo videl že totalka! JOKE Fajn avto!
Uporabnik
Maxtor: Filtra ąe nisem menjal. Verjetno bom počakal ąe 5000 km, k se mi ne da okol skakat. Torej na naslednjem servisu... do takrat bo pa tko moralo bit dobro...
LP

Integra Type R
CBR 900 RR
..........
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels