Nope...se nikol ga nism vidu!!
LP
"Pedal To The Metal"
-----------------------
Civic HB VTi '97
quote:
Scooby:Strinjam se s tabo sam da bo vsaj +10.
Cagr:Matr ti tiščiš hondo tm je šlo za las stari ej,sm se kr usral.
Lp
Hehe, sorry Swifty če sem te prestrašu, ampak pomojem bi komot še en bicikl vmes peljal... Sem pa drugač predvsem hotu vidt tvojga switfa še iz sprednje strani, ker maš res iber napedenanga!
Mal se mi res ni vozil v tisti kolonci z Daewoo-jem na čelu, ker bi se pomojem prej al slej enmu na rit nalimal... Vidš Swifty, še dobr da nisi bil to ti!
Sem pa drugač čist "normalno" naprej peljal, ko sem dohitel Mihata & Co. s Scooby-jem na čelu, hehehe... Dobr smo prehiteval! Je en ata s Škodo kr s ceste zapeljal, ker je blo pa mal preveč akcije za tako mirno sobotno popoldne, hehehe...
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Scooby:Strinjam se s tabo sam da bo vsaj +10.
Cagr:Matr ti tiščiš hondo tm je šlo za las stari ej,sm se kr usral.
Lp
Hehe, sorry Swifty če sem te prestrašu, ampak pomojem bi komot še en bicikl vmes peljal... Sem pa drugač predvsem hotu vidt tvojga switfa še iz sprednje strani, ker maš res iber napedenanga!
Mal se mi res ni vozil v tisti kolonci z Daewoo-jem na čelu, ker bi se pomojem prej al slej enmu na rit nalimal... Vidš Swifty, še dobr da nisi bil to ti!
Sem pa drugač čist "normalno" naprej peljal, ko sem dohitel Mihata & Co. s Scooby-jem na čelu, hehehe... Dobr smo prehiteval! Je en ata s Škodo kr s ceste zapeljal, ker je blo pa mal preveč akcije za tako mirno sobotno popoldne, hehehe...
--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 Gli 16V, '95
Ti Ti Cagr...te bo treba mal po riti!!
Tisti, ki hocete...tlele mate moje slike v zip-u (cca 5MB)
http://freeweb.siol.net/vidalim/razno/slike.zip
LP
"Pedal To The Metal"
-----------------------
Civic HB VTi '97
Tisti, ki hocete...tlele mate moje slike v zip-u (cca 5MB)
http://freeweb.siol.net/vidalim/razno/slike.zip
LP
"Pedal To The Metal"
-----------------------
Civic HB VTi '97
Information
Moderators