Uporabnik
homologacija.... jao...
Tole kar je na moji Hondici je vse brez papirjev... A je kakšna možnost, da to homologiram, al bom mogu nekoga "nategnit" in prodat avto?

Honda Civic 1.6 16v '91
Uporabnik
plasticni deli niso kriticni

za kolesa predlagam Atest
pa za fedre tudi...

Honda Civic Rally 1974

-----------------------------
*Civic GL - 90PS*
Uporabnik
Kolesa pa gor vrzi originalna pa si tudi en del resil. Za amortizerje pa ne vem kaj bos rekel. Za gume se policaji zaenkrat ne tezijo, ce ti ne gledajo ven iz blatnikov

Ce imas racune pa kaksne TUV certifikate ti ne bo problem, drugace pa ne vem

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i (zdaj pa MOGOCE ze 90 konjickov )
Uporabnik
Fedri so itaq original... A homologacija felten gre tud brez računa in papirjev?

Honda Civic 1.6 16v '91
Uporabnik
quote:
Fedri so itaq original... A homologacija felten gre tud brez računa in papirjev?

Honda Civic 1.6 16v '91

Na žalost bos rabil papirje, homologacijo 100%, račun pa po moje tudi...Če nimas homologacije pejt do uvoznika teh feltn pa ti bo dal homologacijo..

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabnik
A kdo ve, kakšne dimenzije gum so dovoljene za mojo Hondo?

Honda Civic 1.6 16v '91
Uporabnik
185/60/14
LP.g
Uporabnik
Sam kaj pa če maš feltne za katere ni TUV-a kokr mam jst znamke ATP(italianske)?

Lp
Uporabnik
Kokr sm jst seznanjen s situacijo sedaj na tehnicnih pregledih tezijo tudi za spojlerje in pragove.

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
Jst mam tehnicnega v roku 2 tednov, tak da bomo videli, kaj si bodo nasi vrli AMZS mehaniki zmislili tokrat...

---------------------
'93 RX7
'93 CRX VTi
Insane
Ljudje ne hodit na velike firme za tehnične preglede! Recimo kolega z VR6 je gladko spodletel na AMZS (spojlerji, platišča, vzmetenje) pa je na Vrhniki čez eno uro gladko skoz prišo! Pa ni edini!
Tudi to je važno na katerem servisu opravljate tehničnega!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabnik
quote:
Sam kaj pa če maš feltne za katere ni TUV-a kokr mam jst znamke ATP(italianske)?

Lp

Swifty, jaz sem twingota samo zaradi tega prodal, mel se platišča NO NAME, al so bla titan al kaj jest vem ka je bla za ena firma, ce nimas tuva, je tako kot avto brez kljuca...

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabnik
Ej, cruiser jutri imajo v MB na stajerskem avtodomu (jadranska ulica), tam ko imajo renault-e zastonj tehnicne preglede od 7h do 12h.

Lahko gres tja probat. Pa ce tam opravis mislim, da lahko potem kar tegale uveljavljas pri registraciji. Pojdi probat, ce imas cas, pa ce ne bo prevelike guzve

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i (zdaj pa MOGOCE ze 90 konjickov )
Uporabnik
Lukač:Ne sprašujem zato ker mi en sodelavc ponuja 50ksit za te moje 15ke z ne dost dobrimi gumami u dva obroka?!?Kaj da naredim?Ker če bi prodal bi u osterich kupu 16ke,sam a se da to na swifta homologirat?

p.s.Eh zarad feltn pa res nebom prodal avta,sej mam tud original 14ke une 7 krake doma.

Lp
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels