Tule je nekaj slikic iz zagreba
Tukaj NSX zacne dohitevati audi-ja, ki ga na koncu tudi prehiti
Tole na levi je neko cudno vozilo, ki pa je letelo ko raketa
Tukaj pa BMW M3 scije merdzota kot se spodobi
Dve hondi...ono rumeno vozi punca
To pa je jugec, ki trga asfalt...v glavnem no comment kako to leti
Se malo carisme evo
Tukaj pa se nasa plava strela tekmuje proti oni punci. To je bila njegova najtezja tekma (pa saj se vidi, da je bilo blizu)
Takole pa je s2000 scal vse po vrsti...
Pa se enkrat s2000 suvereno
Se Diablo, ki nas je vse razocaral . Nekaj je tukaj moralo biti narobe, ker mislim, da bi se ga jaz prehitel.
Pa se en tekmovalni fico
Lp, Alex
Civic HB, 1.4i (Zdaj pa ze 86 konjickov))
http://www.zupdesign.com/privat/srecanj ... ameSet.htm
Še ene slikce...
Oplovce na Mobisuxu sem malo spravila na "realna tla" z enim postom v tamkajšnjem topicu.
Sicer pa so najbolj glasni tisti, ki sploh niso v Opel klubu. Sem bolje spoznala lastnika Calibre in je prav OK dečko.
Zdrahe pač vedno delajo tisti otročaji, ki nimajo kaj drugega za počet in se vitkajo v stvari, ki se jih sploh ne tičejo
CRX, Esi, 97, milano red
Še ene slikce...
Oplovce na Mobisuxu sem malo spravila na "realna tla" z enim postom v tamkajšnjem topicu.
Sicer pa so najbolj glasni tisti, ki sploh niso v Opel klubu. Sem bolje spoznala lastnika Calibre in je prav OK dečko.
Zdrahe pač vedno delajo tisti otročaji, ki nimajo kaj drugega za počet in se vitkajo v stvari, ki se jih sploh ne tičejo
CRX, Esi, 97, milano red
vbistvu so zelo prijetni ljudje. zanima jih marsikaj o hondah, zastavljali so precej vprasanj. Kar se pa tice oplov pa poznajo vsak vijak kam spada. Pa tudi resni so. Kamorkoli so povabljeni, se zberejo in pridejo.
Organizirano so sli v kranj pa se kam drugam... ko pa smo organizirali drag v mb pod mostom (lani poleti) so pravtako prisli, le drag race kranj in njihovi asi so se zgovarjali kako se "jim ne da" v mb, drugi so ravno ta dan imeli opravke itd....
Oplovcem svaka cast.
Organizirano so sli v kranj pa se kam drugam... ko pa smo organizirali drag v mb pod mostom (lani poleti) so pravtako prisli, le drag race kranj in njihovi asi so se zgovarjali kako se "jim ne da" v mb, drugi so ravno ta dan imeli opravke itd....
Oplovcem svaka cast.
Ampak mi pa vseeno ni jasno zakaj se prepirate s tistimi na mobisuxu.
Jaz sem tudi spoznal tega frajerja s calibro pa je cist vredu.
Ajd opli se mi vseeno ne dopadejo ampak to ne pomeni, da je lastnik za en k.
Raje bi one na mobisuxu kako drugace utisali ne pa, da se spet zacne mahat en cez drugega, kako je honda boljsa in kako je opel slabsi.
Eh....tip je premagal Hondo NSX, ce je oni hrvat zajebal na startu, je**t ga. Ampak tale opelas, se je moral vseeno potruditi, da je v finale prisel in tam ruknil Hondo (ajd jaz bi tudi raje videl, da honda zmaga, ampak se pac to ni zgodilo). Pa poleg tega avto mora vseeno biti hiter, da prehiti NSX-a
Jaz sem mu cestital in mu tisto zmago tudi privoscim...
Lp, Alex
Jaz sem tudi spoznal tega frajerja s calibro pa je cist vredu.
Ajd opli se mi vseeno ne dopadejo ampak to ne pomeni, da je lastnik za en k.
Raje bi one na mobisuxu kako drugace utisali ne pa, da se spet zacne mahat en cez drugega, kako je honda boljsa in kako je opel slabsi.
Eh....tip je premagal Hondo NSX, ce je oni hrvat zajebal na startu, je**t ga. Ampak tale opelas, se je moral vseeno potruditi, da je v finale prisel in tam ruknil Hondo (ajd jaz bi tudi raje videl, da honda zmaga, ampak se pac to ni zgodilo). Pa poleg tega avto mora vseeno biti hiter, da prehiti NSX-a
Jaz sem mu cestital in mu tisto zmago tudi privoscim...
Lp, Alex
Information
Moderators