Uporabnik
Sploh mi je pa vseen ka kdo pravi kolk hp mam.Cist mi je vseen kolk mas ti kojev al pa kdo drug

LP
Brake Master
Res zlo lepo avto, sploh notranjost se mi zlo dopade. mogoce bi mogu se bele stevcke not vrst. Feltne mi sicer niso vsec, sam to je itak stvar okusa. Aja pa se kksne leksuske bi gor pasale.

Civic 1.5 iLS HB6 98
Uporabnik
Ja ne vem zakaj nebi vedel, če si pa prej napisal kaj imaš?!

Jst ti samo povem da tisto kar si naštel ni prineslo bog ve kakšnega narastka moči.

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabnik
Ej Matej a nisi nekaj razmislu o NOS-u ?

2 Fast but not 2 Furious
Uporabnik
Uros vsega se pa ne sme povedat kaj se skriva pod havbo ne

LP
Uporabnik
HondaCRX, čestitam za zelo lepo poštiman avto.
Zanima me kakšne zavore imaš, ker sem bil jaz s svojimi zelo nezadovoljen.

Spojler je cool.

LP
Uporabnik
HondaCRX: ka ***** si tko fin da ne znaš nazaj poblendat ko se ti pelem nasprot...hondas blink each other you know??:))
drgač pa lep avto! čeprav od uspredih mi tko vse nekam postran zgleda..razmaki med lučmi pa plastika...

CRX VTI 95, Civic HB VTI 95

Edited by - tomby on 14/08/2003 19:22:42
Uporabnik
Zele ga pele,cuj zaenkrat se mam original bremze gor pa tud nisem neki full zadovoljen,itak dobim sportne tak da se ne sekiram kej prevec

Tomby razmaki so pa zato ker so nosilci mal zviti,sej morm en dan dat dol masko pa poravnat vse skupi tak da bo OK.Glede blinkanja,jz pa ja vsaki hondi blinknem,mogoc vcasih ne ker se prehit pelem pa ne opazim

Hondasi uzivajte
Uporabnik
lepo... se priključim z mnenjem ostalim, vsec mi je spojler, se kar spomnim na hitre in drzne , felne niso najlepse - kake OZ al pa BBS 16" bi hudo zgledale, notranjost pa je tud dobro zasnovana, ampak jaz bi, če bi že začel barvat, pobarval belo VSE oz. bi vse oblekel v belo usnje. a si razmišljal kaj o tem?

...se zmeraj prepocasen
Uporabnik
Lepa hondica,edino ta oversize spojler odzadi mi je grd.

´96 CIVIC HB 1.4i (cca.90HP) :)
Uporabnik
Meni pa je kar všeč. Kako pa kaj policisti reagirajo na ta dodatek?

LP
Uporabnik
Roky sej sem ze hotu pobarvat vse na bel sam mi je zmankal cajta tedi.Zdej se pa nikakor ne morem spravit strihat naprej

Policaji me pa se niso ustavl,sploh se pa ne obremenjujem z njimi,tak ko da jih ni

LP
Uporabnik
quote:Policaji me pa se niso ustavl,sploh se pa ne obremenjujem z njimi,tak ko da jih ni

Hehe se vidi, da si celjan.

Bye

---------------------
A3Puhalnik4Life!!!
Uporabnik
bela je mal mem ce mene vprasas pa na odbijacih bi mogu crne letvice pustit.si prepozno porajtal da so tiste na vratih iz drugega materjala al kaj?
Uporabnik
Evo ti je lepotičke, notr cele v belem in s črnimi letvicami Pa z istim spojlerjem???

Bojan

Edited by - |c|V|c| on 31/08/2003 17:36:00
Uporabnik
quote:
Ej dj na prvem postu dej uredi pa napis zraun naslova topica se da ful dolg nalaga, da se Lex ne bo kj bunu pol

LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja, ne bi bila srečna!

iS sedan '96

Hehe, sploh nisem opazil tega topica.

Velikost slik je ravno primerna, ker ni treba nekaj skrolat levo in desno.

Drugace pa lep avtek, samo felne bi jaz tudi druge gor montiral.

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i, l. 97(powered by special dihtunga))
Uporabnik
Ufff tale pa res seka!

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97
Uporabnik
Matej kaj sm slisu dons pravit??

LP
Svinja se valja v blatu in je srecna, ce bi vedela, da je svinja, ne bi bila srecna!
Uporabnik
Kaj si slisu Haby :):)
Uporabnik
Ubodla crne letvice pa nisem pustil zato ker bom dal cel avto prestrihat
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels